Sākumlapa › Forumi › Notepad.lv › IT ziņas › SD adapteris – pāreja uz IDE savienojumu
nieka$24.99
Iekšejs = pievienots pie USB ligzdas uz mātes plates.
Ä€rējs = iesprausts jau USB portā.
Man ir multi karšu lasītājs ar 4 atmiņu karšu veidiem + papildus usb portu => nopirku pa piecīti no rokas, bet jauns tāds maksāja ap 8 līdz 10Ls.
hm. Domāju, ka šim produktam ir cita jēga. SD cietais disks var būt?:)
Un jēga? To pašu tak var izdarīt ar USB, ja BIOS atļauj būtošanos no USB.
EDIT: Tik vien, ka tās socket 7 sistēmas no USB iebūtoties nevar, bet lielākajai daļai ar būtošanos no CDROM arī pietiek.
Eskuuzii, msh! Vecs ir relatiivs (mainiigs attieciibaa pret citiem lielumiem) jeedziens! Osh bija domaajis vecaakus gramafonus. Esi uzmaniigs ar relatiiviem jeedzieniem! 😀 Cilveeki arii plates veel klausaas, vai ne?
Aga pilnīgi piekrītu.
Es vēl mīļuprāt reizēm palietoju pirmo pentium ar 150 MHz prociiti
Zin aparāts vel tas :))))
Principā pateicoties tai nolāpītai kastei es zinu tik cik zinu… jo sākot lietot tādu kasteli laikā kad tiko parādās P4 un pēc pusgada jau gandrīz katram tāds ir, man vajadzēja daudz piedomāt pie tā kā lai palaiž uz tā draņķa spējuku kas domāts vismaz P3 datnim…
Ar P3 prasībām palaist neizdevās bet ar P2 prasiibaam spēļukus bez MMX mierīgi varēju dragāt , ar zināmu piebremzēšanu :)))
Toties kastuku biju izvarojis jau entās reizes , uzzināju kas tas RAM par zvēru , kur o cietni bāž utt…
Japiebilst ka daudzi vel joprojām ar drebošām rokām tās kastes vaļā aisa :DDD
Ak jā vel arī win98 tika graizīts līdz nepazīšanai jo cietn;i viea bija tikai 1.2Gb …..
Viss liekais tika deletots…
P;ec pirmām reizēm 20 sapratu ko nedriikst izdzēst:))))
Tā ka kaštukam tiešām ne vainas…
Un viņam nav neviena USB , tam pat PCI un tas kaa vinju tur ISA EISA vai kaa tur….ir uz paplašinājuma plates.
vienigi var vienu izvirtību uztaisīt, serverim uzlikt 2GB sd atmiņas karti, no kuras palaižas visas progas, mazāka varbūtība, ka sabojāsies kaste, ja nemaldos deivs001 bija ielicis linkus kur bija atrodama tāda infa 🙂
Preses relīzes