Sākumlapa › Forumi › Hardware › Atmiņas (HDD, RAM, Flash) › SD atmiņa 16GB nobruka!…
Ka jau teicu ķinietis tikai sevi pazemos ja kas neštimēs….Viņi jau sen pāraudzināti…ka apisiens…izmaksas produkta cenu un loti sliktu atsauksmi……..taka bed dirstti…kur gribu tur perkos un šaadām lietam garantij ietu diedeleet vot tur točna jabūt daunim….
Kurš mudaks pērk SD kartes un fleškas Ķīnijā, kad tepat LV tās tikpat kā neko nemaksā? Piekrītu betonam – esi to pelnījis!
Kas pa muļķībām? Visu laiku pērku no “ķīnas” – esmu ļoti apmierināts ar pirkumiem + atnes līdz mājas durvīm un iemr pa pa “pastkastes” durvju šķirbju iekšā manā mājā…
Fleškas kontrolierim var saprogrammēt cik daudz LBA blokus gribi. 2Gb flešku var mierīgi pārtaisīt par 256Gb un arī ķīnīzeri nekautrējas uzkrāsot uz viņām tos 256Gb un iepakot precīzā Sandisk vai Apacer iepakojumā kuru pat pats ražotājs nevar noteikt ir vai nav viltojums.
Ja kaut kas maksā lētāk nekā tas maksā, tad tas ir appisiens. Vēlreiz atkārtoju, izmantojiet H2test pirms vispār sāciet lietot jebkādu Flash datu nesēju – atmiņas karti vai USB puļķi!
ķinizeri pat izjaj par to ka melo LED lampu 6W vieta ir 5W par to šis dabu adot naudu…tak šie tagat pat 6W vieta dod 7Wspuldzi jo kad spuldze sasniegusi darba temparaturu tad tie 6W ir-taka nepiss te mozgas….ja ir preces ko nedrikst pirkt jo vinas lielie miinusi paradīsies pec mēneša …un tu jau sen atsatajis labu atsauksmi un ja kas nepatiks nepirksi un nesūdzesies jo naxuj tur krāmeties,bet ja tu sanem preci kura tulin pamanami neatbilst tad protams piepisiiisies!
Un ja ko nesaproti ko es te sapipelējis tad tav nav lemts neko saprast…:D,man tak poxuj ko kads te saprot vai nesaprot….es te ar esteetiku netaisos nodarboties…neredz iemeslu…..
AliExpress — без лоха и жизнь плоха
…Деликатные цены, огромный выбор товара, доÑтавка в любую точку планеты. Ð’ чем ÑкрываетÑÑ Ð¿Ð¾Ð´Ð²Ð¾Ñ…? Рглавный подвох — Ñто качеÑтво товара! ЗаÑÐ²Ð»ÐµÐ½Ð½Ð°Ñ Ð¿Ñ€Ð¾Ð´ÑƒÐºÑ†Ð¸Ñ Ð¼Ð¾Ð¶ÐµÑ‚ кардинально отличатьÑÑ Ð¾Ñ‚ той, которую вы получите на Ñвоей почте! Ð’ Ñтом уже не раз убедилиÑÑŒ многие пользователи данного китайÑкого реÑурÑа…
:D.
AliExpress — без лоха и жизнь плоха
…Деликатные цены, огромный выбор товара, доÑтавка в любую точку планеты. Ð’ чем ÑкрываетÑÑ Ð¿Ð¾Ð´Ð²Ð¾Ñ…? Рглавный подвох — Ñто качеÑтво товара! ЗаÑÐ²Ð»ÐµÐ½Ð½Ð°Ñ Ð¿Ñ€Ð¾Ð´ÑƒÐºÑ†Ð¸Ñ Ð¼Ð¾Ð¶ÐµÑ‚ кардинально отличатьÑÑ Ð¾Ñ‚ той, которую вы получите на Ñвоей почте! Ð’ Ñтом уже не раз убедилиÑÑŒ многие пользователи данного китайÑкого реÑурÑа…
Nu Tas takš katram skaidrs ka tas preces ir alternatīvs-galvenais neuztvert ķiniešu piedavajumu ka orģenālu preci….tas taks katram skaidrs ka pa leto orģenalu nekad nedos…
Un talab neko dargu tur nepērku-nu ir gadījies IP kameras esmu sapircis no 29-41 ero un nu ja ir tā ka par 29ero ir labak par 38erīgo..bet talab ir parluka atšiferētājs ka lauj katru pardevēju parbaudīt vai par savu meslu nepras nez cik…piemers kameru kuru dabuju par 29ero pec paris dienam tirgoja par 40ero un talab nevar skatīties pec ta kas dargāks tas labāks….CashBack plugins ir kas izčeko katru pardevēju,viņu katru preci kuru tu noskatījis un parāda grafisko līniju ar cenām tu redzi kura brīdī viņš tais apisienu!
Talab nepisss ežuMāti !
Katrai prece ja neatbilst aprakstam tu vari pieprasīt atpakļā naudu+prece paliek tev – piemeram man ir kadas piecas manta atmaksātas kuras tiek veiksmīgi liktas lieta,paši vainīgi ka vienu cipar uzrakst nepareizi :D,vai tik tiešam gribēj apissst….:DNo ķļūdām macās AR SO SD karti ar jau vairāk pats biju vainīgs,bet nauda jau atpakal,var teikt ka pats nogrāvu 😀
caur cmd pie primary particijas taisisanas izmeta erroru-No usable free extent could be found. It may be that there is insufficient
free space to create a partition at the specified size and offset. Specify
different size and offset values or don’t specify either to create the
maximum sized partition. It may be that the disk is partitioned using the MBR di
sk
partitioning format and the disk contains either 4 primary partitions, (no
more partitions may be created), or 3 primary partitions and one extended
partition, (only logical drives may be created).”
MiniTool Partition Wizard – taisiju tai SD kartei .. create new partition ntfs formaat… proceduuru pabeidza..raadij succesfulle… bet vienalga raadija to karti raw formataa un neko nevar atvert un noformateet
meginaaj smago formateesanu caur citu softu fill with zeros… formateeja stundu bet pie 100% izmet formating erroor
KAROCHE kartei ir kaada fiziska vaina un tur neko nevar padariiit
Visas uzskaitītās darbības ir tikai priekš pajoliem.
Preses relīzes