Sākumlapa › Forumi › Hardware › Atmiņas (HDD, RAM, Flash) › SD atmiņa 16GB nobruka!…
2) es esmu Riigaa shis Kuldigaa
3) ja esi taads gudrinieks tad salabo sim to karti pa 10min caur teamviewer nopelniisi braalim
KAROCHE kartei ir kaada fiziska vaina un tur neko nevar padariiit
KAROCHE – necenties darīt lietas, par kurām sajēga nulle. Kurā brīdī tur mēģināts karti atdzīvināt, vai vismaz noskaidrot tās reālo ietilpību (sākot ar diskpart, bet softi un metodes ir daudz, ir arī darīts) ? Viss ir izdarāms, protams, ar attiecīgiem softiem. (Tas gan neizslēdz iespēju, ka karte tiešām izmetama, bet tad tas būs noskaidrots).
free space to create a partition at the specified size and offset. Specify
different size and offset values or don’t specify either to create the
maximum sized partition. It may be that the disk is partitioned using the MBR di
sk
partitioning format and the disk contains either 4 primary partitions, (no
more partitions may be created), or 3 primary partitions and one extended
partition, (only logical drives may be created).”
Idiņu forums.
Tak liekas mierā man par karti nauda atgriesta pirms10 dienām ļ!!!
Daunelis drīkst turpināt appist citus pārdevējus.
Nu, grūti bija pagaidīt pusstundu? Vairāk laika iztērēji pretojoties manam padomam. Es jau nevienam slikti neko neiesaku, pat tad kad iesaku nolekt no tilta.
…šiem tak bij jaiesak lai cita kompi pameiģin…
Š iem pilnīgi loģiski neienāca prātā, ka kāds neizmēģina elementāras lietas, bet tikai savu sačakarēto dzelzi/OS.
P.S.
Interesanti, kā tu ar viņiem komunicē, tur taču vismaz elementāras angļu valodas zināšanas vajadzīgas, bet tev pat ar savu valodu ir problēmas :D. Ar Google tulkotāju, vai :D?
Incanti ka nevienam šeit (pat lameriem) neienācā pat prātā ka var HC karti mēģināt formatēt kaukādā 2003. gada karšu lasītājā.
Ja tas daunēns ierakstītu ka viņam sabojājies lustras slēdzis, būtu jāpārprasa vai vispār visai mājai nav atslēgta elektrība 😀
Preses relīzes