Sākumlapa › Forumi › Notepad.lv › IT ziņas › SE apbēdina ar savu tālruņu kvalitāti
Tiek teikts, ka 30 % no pārdotajiem tālruņiem ir ar defektu no rūpnīcas. Tātad starp katiem 10 tālruņiem vidēji 4 tiek atgriesti pārdevējiem. Š āda situācija neapmierina izplatītājus un ir jau draudējuši atteikties no SE produkcijas izplatīšanas, ja to kvalitāte manāmi nepaaugstināsies.
Nesen pati kompānija atzina, ka pirmā C905 partija ir bijus pilna ar brāķiem, bet tas esot izlabots nākamajās piegādes partijās.
Diemžēl šads fakts neiepriecina nedz lietotāju, nedz pārdevēju. Cerēsim, ka šādas nepatīkamas situācijas neatkārtosies un “neatpeldēs” līdz mūsu valstiņai.
Par Nokia gan nevaru teikt, jo pašam nav bijis lietošanā.
Siemens C65 gan nobeidzās mēnešos deviņos.
Man K750i iekrita klozetā un uzreiz nedarbojās
Un Usin, pirms sešienm gadiem vēl nebija tāda SE, tolaik Sony ražoja savas trubas un Ericsson savus ķieģeļus
1. Aizmirsa telefonu no kabatas izņemt, pirms iet jūrā peldēties. Meistars teica, ka telefonam iekšas ir sapuvušas.
2. Vienreiz ziņkārīgais labradors iekodās, atstāja bukti. Pēc dažiem mēnešiem, backlight’s izslēdzās tikai izņemot bateriju, meistara slēdziens- iekšas sarūsējušas.
How bout that god damn bullshit?
N sērijas mobilie gan man nepatīk, tie visi ir daudz lēnāki par citiem NOKIA telefoniem.
Man ir bijis NOKIA-6300 un uzskatu ka šis modelis
a dios
EDIT
Ä’s divu gadu laikā nomainīju 5 NOKIA telefonus, bet tikai tāpēc ka gribēju arvien jaunāku modeli, visi NOKIA telefoni ir strādājuši kā šveices pulksteņ i, Zviedrijas gigants NOKIA māk taisīt telefonus!
N sērijas mobilie gan man nepatīk, tie visi ir daudz lēnāki par citiem NOKIA telefoniem.
Khem. Nokia ir Somijas kompānija, ēriksons ir Zviedrijas.
Ä’riksons man bija sen, kaut kāds T20, tiem laikiem jau bija kruts, bet nomira no vecuma un tā, ka vienu reizi bija peldējies upē.
Nokia 6110 kalpoja labi, līdz ar izoleni salipinātais korpuss vairs neturējās kopā, pāris reizes biju izjaucis un salicis atpakaļ – strādāja. Nokia 3510i, lietoju gadus 3, strādā joprojām, tikai korpusu jaunu vajag, jo vāciņ am “ķepiņ as” atplīsa. Nokia 6233 lietoju jau trešo gadu, nekādas vainas.
Bija ap 2000 gadu arī viens labs ēriks, bet vairs neatceros modeli.
Ja reiz panesās par nokijām – 5110! Uzticami kalpo jau turpat 10 gadus, 2x nomainīta baterija, uztveramība un darbības ilgums sabāž jaunajiem modeļiem vienos vārtos 🙂
Bija ap 2000 gadu arī viens labs ēriks, bet vairs neatceros modeli.
Ja jau tam ķieģelim ir laba uztveršanas spēja, cik tad “laba” tā ir jaunajiem? 😀
Laikā kad vēl katram trešajam bija klucijas pusķieģelis 3310, man bija tā laikabiedrs M35i. Visjautrāk bija nokļūstot kādos mežos, pie jūras un tamlīdzīgās vietās kur sūdīgāks pārklājums, varēja paņirgāties par pusķieģeļu lietotājiem, jo kur 3310 pazaudēja zonu, tur man vēl bija pāris strīpas 🙂 Palietoju to mobi gadu, atdevu čomam lietošanā, tas nokāva, pirms kāda laika pamēģināju atdzīvināt bet šis palika bez skaņas… Likteņa ironija, pats patlaban lietoju [vai precīzāk sakot, nelietoju 😀 ] muteres bijušo, astoņus gadus veco pusķieģeli – tā nu sanāca un galu galā man vajag lai es varu piezvanīt un man var piezvanīt un vēl lai es varu saņemt sms – un tas arhaiskais mēsls to spēj. Bet tas mobis arī bija iemesls, kāpēc pats sev pirku tikai siemens mobjus – saspaidījos to pusķieģeli un sapratu ka tik trulu un bezpersonisku mobi nevēlos, siemens nāca nejaušības pēc.
Bet par vispārējo kvalitāti kura krītas varu tikai piekrist. Tikai jūs aizmirstat vienkāršu sīkumu. Cik daudz visādu kontaktu ir desmitgadīgā GSM mobī, kurā atrodas pāris trīs mikrenes un kurš spēj zvanīt/sms un vēl pāris niekus un cik ir visādos jaunajos “plaukstdatoros ar zvanīšanas funkciju”. Tur var gaidīt zvērīgu kvalitāti un uzticamību? 🙂 Vēl vairāk, neviens ražotājs nav ieinteresēts būt ar labāku kvalitāti kā vidēji industrijā – nu varbūt izņemot dažus ražotājus kuri ražo mobjus, kuru ceņņiks ir ar četriem un vairāk cipariem mērams…