Sākumlapa › Forumi › Sakaru tehnika › Mobilie telefoni › SE Vivaz miris
Man HTC Desire HD nokrita no kadiem 2metriem uz flizhu gridas 😀 un vel kadus 5metrus noslidinajas pa to gridu 😀
Un ne skrambinjas 😀
Noskaidro precīzi kas,ko,kur,kad – nevis serviza vecis kko tipa teica,ka tipa esot ieplīsusi vai pārlūzusi a moška viņš skrūvēja un pārlauza. Es tādiem vispār neticu un vispirms pats iebāžu degunu palūru,kas pa lietu ja jāmaina tad jāmaina iechekoju ebay nopērku un dzīvoju tālāk .
Viņam bija nelāgs mīnus, ko arī testā aprakstīju – nepārdomāts svara balanss uz apakšējām pogām!
Citēju:
ākšu ar to, kas mani neapmierināja – apakšējās 3 pogas (atbildēt uz zvanu; izvēlne un nolikt klausuli jeb beigt kādu darbību). Kas vainas? Atbilde ir ļoti vienkārša – nepārdomāta konstrukcija. SE Vivaz ir garenas formas un šie taustiņi ir paša apakšā, tas nozīmē to, ka veicot kādu darbību telefons ir jāuzbīda plaukstā mazliet augstāk un jāspiež pogas tai pat laikā ir pietiekoši liels risks tālruni nomest zemē dēļ nepārdomātā svara balansa
Saki intereses pēc, vaina šeit vai vienkārši neuzmanība?
Noklusēšana jau nav melošana, un tā pat ja kāds pirks, tad tikai detaļām. Lielākoties dēļ ekrāna un varbūt nesapista apvalka
Tieši tā – pirks detaļām. Tad kur ir problēma tā arī uzrakstīt, ka mirusi plate? Lai tad ar mierīgu sirdi nopērk cilvēks, kuram vajag displeju, klaviatūru, bateriju, korpusu un vēl citus sīkumus, nevis dot iespēju kādam, kuram vajag plati, iegrābties.
Svens, nevienam netaisos neko smērēt, visticamāk paliks plauktā par piemiņu, jo tā bija dāvana no manas sievas.
Preses relīzes