Sākumlapa › Forumi › Citas tēmas › Viss pārējais › Seju grāmata haxo epastus…?
1. piereģistrējos facebook
2. piereģistrējos no darba epasta, uz kuru man arī bija atsūtīts ielūgums
3. neko ļaunu nenodomādams lietoju to pašu paroli
Rezultātā pie “People you might now” rādās lielais vairums cilvēku no mana epasta kontaktiem. NAV
Jūs esat brīdināti.
Un vispār lietot izklaides portaliem to pasu paroli, ko darba e-pastam ir vairāk nekā stulbi.
Un mad tev ir taisnība. Ir stulbi. Tanī brīdī, man nez kapēc likās, ka ar tik pazīstamu saiti jau būs okej.
veel kur te pasen paviideeja info, par zaabakforumu, ka tie daljai lietotaaju arii esot glabaajusji paroles jeelaa formaataa (iesaakumaa cik sapratu) – aciimredzot cjaljiem gribeejaas parakaaties pa kaadu konkreetu indiviidu privaato dziivi aarpus boot robezjaam. tikai veelaak kad jamo db_dumps nonaaca atklaatiibaa, pateicoties kaut kaadam tur TEST^ skjirnes hacx000rzzam, kaarteejo reizi pieraadiijaas, ka pietiek ar vienu resursu, kuraa taa programmists domaa ar dirsu, un visi naivie un uzticiigie lietotaaji, pie taa uzlausjanas, buus dabuujusji sejaa ar treknu ekskrementu kumskji :>
2) Veel pastaav iespeeja, ka facebookaa vienkaarsji kaads tev tos tavus “klientus” ir ieteicis – sjaadaa variantaa tie ar kaut kur planeetu orbiitaa pa tavu profilu, bet tas nu taa.
3) un vispaar facebookaa ir krutaaka ferma nekaa draugos. :>
p.s. jebdrictung nah, tikko mans ventilators, kas staaveeja uz palodzes gandriiz aizlidoja taalees zilajaas. izglaaba vads :> skats drosji vien bij laps, kaa jams karaajaas aaraa pa logu 😀
Nu darba mailā gan šitam nebūtu jāatrodas. Bet jebkuram pasta klientam tak var uzlikt spamfiltru.
Enīvej tipa izdzēsos no turienes, i epastus samainīju/nofiltrēju. Es, laikam, pārāk skandalozu virsrakstu būšu ielicis. Tas vairāk bija domāts kā padoms pārējiem nedarīt tādas muļķības 😀
Lieka stesa celšana.
Par Skype man ar pieseejaas Facebook, atlika tik ignoreet tik to pazinjojumu un miers.
Vispaar, man tas Facebook kaut kaa nesaista, pirms gadiem triis bija modes kliedziens, tagad taaa novaartaa meetaajas nevajadziigs. Tik cik paaris reizes nedeeljaa atveru lapu, jo nav browsers atceras lietotaajvaardu un paroli.
Vieniigais labums no Facebuka, manaa uztveree, var bildes tur bezmaksas sakraameet bezjeegaa.
Sorry, mazliet aizgaaja offtopiks, bet ietesteeju jauno klaviatuuras eertumu.
Preses relīzes