Sākumlapa › Forumi › Notepad.lv › IT ziņas › Sekmīgi veikta Google Glass briļļu uzlaušana
root
Lai uzlauztu Google Glass, pietiek ieslēgt ADB debugging, pārstartēties bootloaderī, un palaist komandu “fastboot oem unlock”, ko parasti lieto Nexus viedtālruņu un planšetu atbloķēšanai. Viss process un tā izpēte Frīmenam prasīja vien divas stundas, vakariņojot kopā ar draugiem. Paredzams, ka vairs nebūs jābaidās arī no Google piedraudētās ierīces atslēgšanas
Ja sērijveida brilles būs tādas pat, kā Google Glass Explorer Edition, nebūs ilgi jāgaida uz kreisās

Lasa un kā vēl, naciki! Impērija un Vissavienība dzīvos mūžam, kamēr šaurpierītes latvieteļi (ar uzsvaru uz teļi) turpina dancot brīvi no naudas smaguma un pastalās.
Bet nenoliec vienu vai otru valodu, līdz ar to tautu, kurā tā runā, labāku vai sliktāku par citām.
Gribētos redzēt kā jūs kādā krievu fourmā iemetat kādu latviešu sakāmvārdu latviski.
Ja kāds kaut ko nesaprot, pats vien vainīgs un ir taču visādi mašīntulkošanas softi, bet ja gribam izbaudīt nianses, vārdu spēles un dažādus kalambūrus, atliek vien mācīties.
Bet ja es aizbraukšu kaut vai uz Ķīnu (ir projekts 6 mēnešiem) domājams, kad vismaz pāris vārdus es tā pat iemācīšos runāt, kaut vai elementāri Labdien, lūdzu, paldies, atvainojiet utt…
…jo vairāk valodas zini, jo labāk, vienmēr var noderēt, tik jāmāk tās pielietos, tas ir, Latvijā, Latviešu un Krievijā Krievu, nevis otrādi….
silta
Nav man ārzemēs nekādas darba pieredzes, turp braucu tikai izklaidēties un darīšanās.
Bet Tev vajadzētu vispirms savu Dzimto valodu vismaz pamatskolas līmenī apgūt, tad aizrādīt citiem.
@saurik atkodis, jams cik zinu kož vaļā vairums apple ierīces 🙂 Respektīvi, ko gan mēs darītu bez viņa repozitiju instaliera cydia 🙂
Preses relīzes