Sekmīgi veikta Google Glass briļļu uzlaušana

Sākumlapa Forumi Notepad.lv IT ziņas Sekmīgi veikta Google Glass briļļu uzlaušana

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 23 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
    samurajs
    Participant

Jau simtiem Android izstrādātāju saņēmuši 1,5 tūkstošus USD vērtās Google Glass virtuālās realitātes brilles. Protams, ka rodas kārdinājums uzzināt, kas lācītim vēderā. Pirmais, kuram izdevies iegūt root tiesības brillēm, ir Džejs Frīmens (Jay Freeman) ar nickname Saurik. Izrādījās, ka vismaz Google Glass Explorer Edition nav lietota nekāda speciāla aizsardzība; viss notiek tāpat, kā ar dažādām Nexus ierīcēm.

Lai uzlauztu Google Glass, pietiek ieslēgt ADB debugging, pārstartēties bootloaderī, un palaist komandu “fastboot oem unlock”, ko parasti lieto Nexus viedtālruņu un planšetu atbloķēšanai. Viss process un tā izpēte Frīmenam prasīja vien divas stundas, vakariņojot kopā ar draugiem. Paredzams, ka vairs nebūs jābaidās arī no Google piedraudētās ierīces atslēgšanas, ja to, pārkāpjot noteikumus, nodos citam cilvēkam.

Ja sērijveida brilles būs tādas pat, kā Google Glass Explorer Edition, nebūs ilgi jāgaida uz kreisās programmatūras parādīšanos pēc CyanogenMod parauga. Iespējams, ka Google Glass apaugs ar tādām iespējām, par ko Googles inženieri pat vēl nav iedomājušies.

[img]https://notepad.lv/userpix/28_1becf72cc968edf027a12c55e5b72c55_1.jpg[/img]

Forbes

akms47
    Participant

Против лома нет приёма, окромя другого лома. Labs 😀

garaisezis
    Participant

Neesi sajaucis apmetnes vietni, te kirlicā nelasa, varbūt aizstaigā pie one.lv

Crow
    Participant

[img]https://i.imgur.com/0nzpIz3.jpg[/img]

Lasa un kā vēl, naciki! Impērija un Vissavienība dzīvos mūžam, kamēr šaurpierītes latvieteļi (ar uzsvaru uz teļi) turpina dancot brīvi no naudas smaguma un pastalās.

aoma
    Participant

[align=right]كل اللغات سواسية فيالكرامة

Anonīms
    Neaktīvs

“Not to bring anybody down… but seriously… we intentionally left the device unlocked so you guys could hack it and do crazy fun shit with it. I mean, FFS, you paid $1500 for it… go to town on it. Show me something cool.”

https://plus.google.com/app/basic/stream/z12yd1yptwekebbuk22lyvfbxwacy5uwv04

aoma
    Participant

Man te pasenāk viens ķēma moders arī piesējās par kirilicu, toties, ja kāds kaut ko iepostē iekš engliš, visi puņķaini jeņķufani gatavi tam tūlīt staklīti izlaizīt. Kaut paši nesaprot, bet vienalga das ist cool.

Dibens Kāpurķēde
    Participant

Ja Vārnis nesaņems vārnu vai banu par šo tekstu, tad šķiet, ka sākšu izvairīties no notepad apmeklēšanas, šādi konkrēti nodarboties ar naida kurināšanu… patiess lielkrievu šovinists un pat nekaunās par to, tikai nesaprotu, kāpēc tad tu neesi vēl aizbraucis uz savu sapņu zemi, bet dzīvojies tepat?

Jaunzems
    Participant

Nenāc, nevienam nepietrūksi.

garaisezis
    Participant

Bet padomājiet paši, vai tas nav stulbi, kad dzīvojot LV (labi, es tur nedzīvoju, bet lasu tā pat tvnet, notepad utt) man būtu spiestā kārtā jāburto citvalodu kur pretim cittautietis ir tik nekaunīgs, kad pat dzīvojot jau otrajā, trešajā paaudzē nav iemācījies izburtot vienu vārdu. Man nekas nav pret Krieviem, itin nemaz, drīzāk jau pašu Latviešiem par kuriem ir kauns. No vienas puses jau es saprotu nedaudz viņus, jo biju pāris gadus līdzīgā situācija, dzīvojot, piemēram, Daugavpilī apkārt ir krieviska vide un tur neko nevar padarīt, tā pat kā man līdzīgi ar Angliju pirmajos pāris gados, kad sākot ar darba kolēģiem un beidzot ar visiem priekšniekiem bija no LV, jeb kaut kas līdzīgs Kanādā kur veselu gadu nodzīvoju, nostrādāju, iemīlējos un visu naudu iztērēju, bet nenožēloju…. tur es beidzot novērtēju, kad saprotu arī Krievu valodu, jo tā bija vienīgā iespēja komunicēt ar Ukraiņiem, bet Poļi, tas jau ir pavisam cits stāsts, pret tiem man ir īpašas jūtas, kā pret alā dzīvojošiem traktoristiem… bet gadās arī pa pāris normāliem sastapt, bet reti…

aoma
    Participant

Kad brauksi nākošreiz kaut vai uz Franciju vai Itāliju pludmalēs benčikus lasīt, izmācies tās valodas arī. Noderēs.

Bet nenoliec vienu vai otru valodu, līdz ar to tautu, kurā tā runā, labāku vai sliktāku par citām.

cesedy
    Participant

Runa neiet par tautu, runa iet par citas valodas lietošanu, kur to nevajag.

Gribētos redzēt kā jūs kādā krievu fourmā iemetat kādu latviešu sakāmvārdu latviski.

samurajs
    Participant

Es neredzu neko, par ko biedram Vārnim būtu jādod bans. Tā nav nekāda propaganda, vienīgi pasmaga ironija, kas dažiem biedriem te raksturīga. Un kas attiecas uz kādiem tur sakāmvārdiem krieviski no AKMS47 puses – citātus pēc Noteikumiem drīkst lietot jebkurā valodā. Varbūt ne vienmēr tie ir īstā vietā, bet iemesls kādu saukt pie kārtības tas nav.

aoma
    Participant

Pag, pag. Te nav runa par šādas vai tādas valodas lietošanu vai nelietošanu, bet par to, ka konkrēti piesienās tikai vienai – uz citām tādu indevi neesmu matījis, raksti kaut arābiski, kā es augstāk arī izdarīju.

Ja kāds kaut ko nesaprot, pats vien vainīgs un ir taču visādi mašīntulkošanas softi, bet ja gribam izbaudīt nianses, vārdu spēles un dažādus kalambūrus, atliek vien mācīties.

Dibens Kāpurķēde
    Participant

Jaunzem, vai tā ir oficiālā notepad.lv nostāja? Ja tā, tad varu arī nenākt.

samurajs
    Participant

Jaunzems nepauž NP oficiālo nostāju. Oficiālā nostāja ir tāda, ka lietotājiem ir tiesības brīvi paust savu viedokli bez cenzūras tiktāl, kamēr tie nenonāk pretrunā ar likumu vai netiek personīgi aizskarti citi lietotāji. Un rupjus lamuvārdus šeit nepacieš.

garaisezis
    Participant

tev AOMA silta pieredze, var jau būt kad tev citu darbu vienkārši neuzticēja, kā lasīt izsmēķus pludmalēs, varbūt vienkārši viņi domāja savādāk nekā tu, jo viņiem arī man šķita, kad tomēr tev tur Francijā ir jāsaprot kaut minimāli lai tev uzticētu ko citu, bez atkritumu šķirošanas, nav jau mana darīšana….

Bet ja es aizbraukšu kaut vai uz Ķīnu (ir projekts 6 mēnešiem) domājams, kad vismaz pāris vārdus es tā pat iemācīšos runāt, kaut vai elementāri Labdien, lūdzu, paldies, atvainojiet utt…

…jo vairāk valodas zini, jo labāk, vienmēr var noderēt, tik jāmāk tās pielietos, tas ir, Latvijā, Latviešu un Krievijā Krievu, nevis otrādi….

aoma
    Participant

Kas ir silta pieredze? Nesena? Nupat iegūta?

Nav man ārzemēs nekādas darba pieredzes, turp braucu tikai izklaidēties un darīšanās.

Bet Tev vajadzētu vispirms savu Dzimto valodu vismaz pamatskolas līmenī apgūt, tad aizrādīt citiem.

Aldis
    Participant

Un pirmais komentārs pa tēmu.. 😉

@saurik atkodis, jams cik zinu kož vaļā vairums apple ierīces 🙂 Respektīvi, ko gan mēs darītu bez viņa repozitiju instaliera cydia 🙂

garaisezis
    Participant

noteikti, kad priecātos par androīdmēslu un aizkostais ābols palitu tur pat kur šobrīd Rim ar BB

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 23 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā

Vai vēlies saņemt jaunumus no Notepad.lv?