Sākumlapa › Forumi › Citas tēmas › Viss pārējais › Seko Līdzi Japānas katastrofai!!!
Fascineeja vinja eeeeeeee un aaaaaaaa…..
Ja kaadam tieshaam intresee, var paskatiities BBC vai CNN.
[youtube]
Laigan mūs neskar, tur nebūs labi ja ies pa gaisu.
Boom!
Lai nu kā, ja kāds domā, ka tur viņi ir par daudz, lai sūta viņu meitenes uz šejieni, pacelsim Latvijas demogrāfisko situāciju! 😀
Skumjāk ir ar Ä€friku, tur cilvēki ceļ iedzīvotāju skaitu, bet ekonomika tāpat sēž bedrē. Nu jā, kad nav ko darīt, tad ražo bērnus. Ķīnā arī bēdīgi, savairojušies daudz un dikti, strādā arī daudz un dikti, uz āru ekonomika ir graujoša, spēcīgākā pasaulē. Bet tas viss tur notiek ar iedzīvotāju asinīm, mazas algas, šausmīgi kaitīgi darba apstākļi (rokas neceļās pirkt mobilo telefonu, zinot, ka tas kādam ķīnietim ir atnesis vēzi), pati zeme arī tiek izpostīta industrijas vārdā.
Lai nu kā, ja kāds domā, ka tur viņi ir par daudz, lai sūta viņu meitenes uz šejieni, pacelsim Latvijas demogrāfisko situāciju!
Nu ar tevi jau skaidrs sen. Abet par mani kāds padomās? Man, piemēram, parasti nepatīk japānietes [img]
/Iz viena zināma latvieša reālās pieredzes!
Lūk, Latīņamerikas skuķi man iraid tieši pa prātam. Laikam jāpriecājas, ka vēl neesmu seriālu lūrēšanas kaiti saķēris.
P.S. Ēm, par ko bija runa tēmas sākumā?
Bet ar tiem seriāliem ir traki, arī nicināju visādi viņus utt., bet kādi 6 gadi atpakaļ nogrābu vējbakas (švaki iet, ja maziņš būdams neizslimo), tad nu jāsēž bij istabā labu laiciņu, ko darīs … skatījos pa TV visu pēc kārtas, toreiz rādīja to “Anita nepadodies” (Anita no te rajes –
Tā, ka pilnīgi saprotu omītes, tantītes un citus sievišķus, kas ar tiem latīņamerikas seriāliem aizraujās un netiek valā.
P.S. Ēm, par ko bija runa tēmas sākumā?
Ai tur džekdaniels uzstājās ar tēmu par Japānas ķibelēm, lai nu kā, man pietiek ar AlJazeera English – diezgan daudz, regulāri un izsmeļoši. Live stream linkā tulkojums noslodzes dēļ galīgi neiet kopā ar oriģinālu. Atliek vien skatīties bildītes un brīžiem pamielot acis uz ziņu diktori. Bet nu tāpat diezgan daudz tur var redzēt no postijumiem, ugunsgrēkiem, glābšanas procesiem, vizuāli daudz izsmeļošas informācijas, tikai tulkojuma pietrūkst.
Tad nu gan tulko, lasa facbook spamu.
Fascineeja vinja eeeeeeee un aaaaaaaa…..
Ja kaadam tieshaam intresee, var paskatiities BBC vai CNN.
Tagad čalis pārslēdzies uz chata lasīšanu(tāpēc,ka jaunumi sāk apstāties),bet vakar un no rīta viņa pārtulkotais info bija pirms visiem BBC…Protams valodiņa pieklibo,bet cenšas 🙂 Prieks,ka ir tādi cilvēki,kas kaut ko dara :)Un pats labākais viņa pozitīvisms,tikai tāpēc arī turos pie viņa stream.
Par ee un aaa-viņš nosēdējis 16 stundas,tad 3 pagulējis un tagad jau atkal kopš rīta cīnās 😀 (ir jāsaprot,ka nav viegli).
Preses relīzes