Sākumlapa › Forumi › Citas tēmas › Viss pārējais › Seko Līdzi Japānas katastrofai!!!
Viens mans paziņa gan Š anhajā aprecējās un bija atvedis atrādīt. Ne par velti ir tāds teiciens Chinese doll.
=========
=========
Es laikam vienīgais nesaprotu, kā tēmā pie katastrofām var sākt spamu ar kaut kādam bābu bildēm…
Es jau ar to mēģināju pateikt, bet, tavu māti, bezpriģelis panesās.
Te jau iet kā /b/, te no visur ir vieta fleimam, spamam un figņai.
What would You prefer to read about :
1) Catastrophes
2) Woman
Carlos Ray “Chuck” Norris (born March 10, 1940) <- Š is visu izskaidro Drošvien ÄŒakam kaut kas neiepatikās un hujāāāākš
Otra lieta ir tā, ka visa Tokija tiek apgādāta ar elektroenerģiju no šīs AES. Japāna ir ļoti pārapdzīvota sala (salas) un pilsēta Tokija tai skaitā. Ja arī vienkārši AES nespēs apgādāt Tokiju, tad tur būs baigie s … di, jo cilvēkiem nebūs elementārākā un tas ir dzeramā ūdens tādēļ, ka ūdens sūkņi apstāsies tā pat, kā viss pārējais, ko darbina elektroenerģija.
Njā un jāsaka, ka kaut kā baigi bieži tās dabas kataklizmas pēdējā laikā uzdarbojas. Neticu, ka japāņi būtu būvējuši to AES neaprēķinot to, ka būtu iespējama zemestrīce vai cunami tai vietā. Izskatās, ka Japānas inženieri tik spēcīgu iespējamo zemestrīci un cunami laikam nav ņēmuši vērā.
Toties tagad ir jauna trobele – vulkāns:
Tā liekas, ka visa tā Fukušimas problēma ir mēdiju uzpūsta pandēmija. Japāņu inženieri tomēr ir saprātīgi. Un vispār ir maksimāli paveicies, ka tās sistēmas ir izturējušas gan zemestrīci, gan cunami, gan ūdeņraža gāzes jumtu-raujošos sprādzienus.
Toties tagad ir jauna trobele – vulkāns:
Kāda mēdiju uzpūsta pandēmija???Palasi un paskaties,kas tur notiek…Ja šitā turpināsies,tad Japānai būs lielas problēmas(un ir jau tagad milzīgas)…Ir japāņu inženieri gudri,bet šis pasākums nesīs daudz problēmas un daudz upurus…
Neuztraucies, hentai ar tentacles nekur nepazudīs 🙂
Preses relīzes