Sākumlapa › Forumi › Notepad.lv › IT ziņas › PR › Seminārs: Powered by MVP – 10.februārī
Š ī ir brīnišķīga iespēja uzzināt veiksmes stāstus no Microsoft ekspertu pieredzes ,kā arī jautri pavadīt laiku neformālās sarunās un laimēt balvas. Semināra neoficiālajā daļā tiks dota iespēja izbaudīt XBox Kinect spēļu un ballītes nepiespiesto atmosfēru ar dzērieniem, uzkodām un pārsteigumiem.
REÄ¢ISTRÄ€CIJA:
Lūdzam reģistrēties līdz 7. februārimREÄ¢ISTRĒTIES
Seminārs ir BEZ MAKSAS
Priecāsimies, ja pārsūtīsiet ielūgumu personām, kurām arī šis pasākums varētu būt saistošs.
DIENAS KÄ€RTĪBA:
Seminārs tiks atklāts ar galveno sesiju visiem dalībniekiem un tālāk tiks novirzīts divās paralēlās sesijās: IT Izstrādātājiem un IT Profesionāļiem.
· 12:30
· 13:00
· 13:45
o Mākoņškaitļošana- ievērības cienīgs fenomens. Lielie un mazie uzņēmumi sāk izmantot mākoni, lai mazinātu izmaksas, iegūtu elastību, un vispārēji pārdomāt uzņēmējdarbības modeli. Microsoft ņem dalību šinī virzība , piedāvājot “Windows Azure†kā platformas servisa risinājumu. “Windows Azure†vienmēr bijusi lieliska platforma, veidojot risinājumus mākonī. Bet kāda ir situācija ar hibrīdiem risinājumiem situācijās, kad jūsu risinājums daļēji izmanto mākoņa jaudas, un pārējā infrastruktūra ir jūsu pārraudzībā. Lielisks jaunums izstrādātājiem un IT profesionāliem, gaidāms VPN savienojuma, Hyper-V attēlu, un daudz, daudz citu iespēju atbalsts. Š…em dalību šinī sesijā, kas sniegs vispārējo ieskatu, kā sagatavoties virzībai uz mākoni.
· 14:45
· 15:00
o
2. Feb, 2011 at 05:40
anyway, ilgi pa tādiem pasākumiem neesmu staigājis, pierakstījos 🙂
Da nu tas ir loģiski, ka šādos semināros iemācīs “mīlēt Raini”. Paši vainīgi visādi Linuxisti un citi hrenovisti, ka netaisa dažādus seminārus par saviem produktiem, nebazūnē ar pompu un trompetēm, nesakārto savu nebeidzamo distru miskasti. Kas i ko – naudiņas nav? Vo ķe open-source frīčīz… paši vainīgi, ka nav.
Nu “nepird”, ja neko nezini!
Tā kā nav tā, ka galīgi nav nekā
Kā šitiem freetardiem uzbrauc, tā uzreiz jamie paliek baigi skabargaini. E – es lietoju linux, es i kruts datorspec! Bet beigās katram jāizburās pašam cauri, jāalgo speciālisti, kuri meklējami ar uguni, jāpārkārto infrastruktūra, darbinieku apmācība jāveic. Ta nafig to visu!
Nezinu es tiešām par to figņu ne sūda. A kāpēc es nezinu? Tāpēc, ka nav.
Ja kāds vēlas pierādīt pretējo, lai runā tagad vai klusē mūžīgi mūžos.
Es daudz ko palaidu garām? Microsoft dzērienu deva?
Preses relīzes