Sākumlapa › Forumi › Notepad.lv › Aptaujas › Sieviete ir …?
Pavarda turētāja… Mūsdienās, cik man zināms, nav nemaz tik ārprātīgi daudz sieviešu(šoreiz tomēr domāju jaunas meitenes), kas tiešām māk labi gatavot un vislabākie pavāri tāpat ir vīrieši. Bet, ņemot vērā, ka sievietei nedaudz tomēr jāparūpējas par savu vīrieti, tad šis arī ir iekļaujams.
Naudas notriekšana… Nu es nedomāju, ka tādā tīšā un speciālā naudas notriekšanā, bet gan vairāk, kā saka, investē sievietē(vismaz es tā darītu). Aizved uz kādu feināku restorānu, izmaksā tai pedikīrus utml lietas. Tas nav tik viennozīmīgi.
Sātans brunčos… Kā to ņem. Dabā ir iekārtots tā, ka tēviņi vienmēr meklē mātīti, nevis otrādi. Ja godīgi, tad es pat te īsti nekādu argumentu nespēju izteikt, jo pat īsti nepiekrītu.
aplauztiem apgrieztiem spārniem”.
Kojānim mērķis.
Sieviete varbūt gan enģelis, gan sātans brunčos < te aizgāja mana balss :D (egoistiska kuce man patīk labāk kā skan), viss atkarīgs no paša vīrieša. Jo gudrāks vīrietis, jo mazāk redzēs sātanu ^^ Emancipācija skaidri noteica, ka virtuvē jāatrodas tam, kam vairāk brīvā laika, nevis atkarībā no dzimuma. Labs aksesuārs .. džekiem patīk mērīties ar visu pēc kārtas .. mašīnītēm, krāniņiem, mašīnām, sievietēm utt. Tāpēc piekrītu zemith teiktajam. Ä¢ēnijs naudas notriekšanā, dažiem pirkumiem nemēdz sekot loģika, ar hroniskām šopofīlēm nav nācies saskarties.
Ja kāds saka, ka viņa sieviete ir velns, sātans, megēra, ragana – tā ir tā pati līko roku problēma, kas IT sfērā 😀 Tad nu lieto, ko izvēlējies! 😀
Mēdz gadīties, ka sākotnējam eņģelim laika gaitā uzaug radziņi, bet šeit arī vērts sev uzdot jautājumu: kāpēc? Vispār saprātīgās devās zināms radziņu daudzums ir nepieciešams -ar 100% eņģeli ar laiku vnk kļūst garlaicīgi…
Sievietes ir vajadzīgas un mans tops ir.
1) Vīrietis bez sievietes ir DRO …. ītājs.
2) Sieviete un ģimene tā ir atbildība.
3) Visam tam pamatā ir mīlestība un nevis instinkti.
Dročī … āji arī ir viena suga, kas agrāk vai vēlāk nonāk līdz šīm atziņām.
Prostitūtas var sniegt kaut ko teiksiet? Prostitūtas tas nav forši.
Un atgādini vēlreiz, kā konkrēti tu nonāci līdz šīm viedajām (NOT*) atziņām :D?
*
[spoil][img]
Un atgādini vēlreiz, kā konkrēti tu nonāci līdz šīm viedajām (NOT*) atziņām :D?
*
[spoil][img]
====================
Visi mēs esam gājuši cauri pubertātes sūrajiem gadiem