Sieviete ir …?

Sākumlapa Forumi Notepad.lv Aptaujas Sieviete ir …?

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 13 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
    shady
    Participant

[imgl]https://notepad.lv/userpix/29_kas_ir_sieviete_1.jpg[/imgl] Iepriekšejā nedēļā noskaidrojām to, kam sievietē mēs pievēršam uzmanību – tīri vizuāli. Tad tagad pafantazēsim tālāk un iedomāsimies, ka tā acs ir jau uzmesta un esam iepazinuši sieveti tuvāk (pat varbūt vairāk nekā bija cerēts). Dažs jau nonācis tik tālu, ka šo sievieti regulāri redz pamostoties no rīta. Lai cik ar viņām nebūtu grūti, tomēr bez viņām ir vēl grūtāk. Tad šonedēļ atkal maza diskriminācija un turpina veču aptauju. Noskaidrosim ko tad mēs domājam par pretējā dzimuma pārstāvēm.

zemith
    Participant

Nobalsoju : Viss augstāk minētais. Es gan izņemtu eņģeli. Par aksesuāru varu teikt, ka tas ir tīra taisnība, par, ja daži domā, ka nav, jo sieviete tomēr reprezentē savu vīrieti. Ja sieviete nav kopta, tad uzreiz var kaut ko attiecīgi spriest par tās vīrieti.

Pavarda turētāja… Mūsdienās, cik man zināms, nav nemaz tik ārprātīgi daudz sieviešu(šoreiz tomēr domāju jaunas meitenes), kas tiešām māk labi gatavot un vislabākie pavāri tāpat ir vīrieši. Bet, ņemot vērā, ka sievietei nedaudz tomēr jāparūpējas par savu vīrieti, tad šis arī ir iekļaujams.

Naudas notriekšana… Nu es nedomāju, ka tādā tīšā un speciālā naudas notriekšanā, bet gan vairāk, kā saka, investē sievietē(vismaz es tā darītu). Aizved uz kādu feināku restorānu, izmaksā tai pedikīrus utml lietas. Tas nav tik viennozīmīgi.

Sātans brunčos… Kā to ņem. Dabā ir iekārtots tā, ka tēviņi vienmēr meklē mātīti, nevis otrādi. Ja godīgi, tad es pat te īsti nekādu argumentu nespēju izteikt, jo pat īsti nepiekrītu.

nitro
    Participant

Bezjeedziiga teema(saaksies tvnet liimenis komentaaros)..bet ja jaatbild tad piekritiishu shim citaatam “Sieviete ir gulbis ar aplauztiem apgrieztiem spārniem”.

nevertell
    Participant

Katram katra sievieta savādāka- vienam kuce, vienam meita, vienam mīļākā, citam garāmgājēja.

Kojānim mērķis.

Crow
    Participant

Sievietes ir enģeļi. Un kad tām aplauž spārnus, tālāk viņas lido uz slotas 😀

Kon
    Participant

Domā man nav jūtu ;(

Sieviete varbūt gan enģelis, gan sātans brunčos < te aizgāja mana balss :D (egoistiska kuce man patīk labāk kā skan), viss atkarīgs no paša vīrieša. Jo gudrāks vīrietis, jo mazāk redzēs sātanu ^^ Emancipācija skaidri noteica, ka virtuvē jāatrodas tam, kam vairāk brīvā laika, nevis atkarībā no dzimuma. Labs aksesuārs .. džekiem patīk mērīties ar visu pēc kārtas .. mašīnītēm, krāniņiem, mašīnām, sievietēm utt. Tāpēc piekrītu zemith teiktajam. Ä¢ēnijs naudas notriekšanā, dažiem pirkumiem nemēdz sekot loģika, ar hroniskām šopofīlēm nav nācies saskarties.

samurajs
    Participant

Personīgā sieviete ir tas objekts, kuru vīrietis sev pats ir izvēlējies. Virsū nevienu nebāž, ar varu neprecina – nav vairs viduslaiki.

Ja kāds saka, ka viņa sieviete ir velns, sātans, megēra, ragana – tā ir tā pati līko roku problēma, kas IT sfērā 😀 Tad nu lieto, ko izvēlējies! 😀

Mēdz gadīties, ka sākotnējam eņģelim laika gaitā uzaug radziņi, bet šeit arī vērts sev uzdot jautājumu: kāpēc? Vispār saprātīgās devās zināms radziņu daudzums ir nepieciešams -ar 100% eņģeli ar laiku vnk kļūst garlaicīgi…

Brutto
    Participant

Kā saka mans bijušais kolēģis – sieviete ir cilvēka labākais draugs.

jonjs
    Participant

Nebija man pieņemamu atbilžu variantu tādēļ nebalsoju.

Sievietes ir vajadzīgas un mans tops ir.

1) Vīrietis bez sievietes ir DRO …. ītājs.

2) Sieviete un ģimene tā ir atbildība.

3) Visam tam pamatā ir mīlestība un nevis instinkti.

Dročī … āji arī ir viena suga, kas agrāk vai vēlāk nonāk līdz šīm atziņām.

Prostitūtas var sniegt kaut ko teiksiet? Prostitūtas tas nav forši.

Athlons
    Participant

nobalsoju par “viss augstāk minētais”, jo nav varianta “NEZINU”… :mod:

shb-
    Participant

jonjs wrote:

Un atgādini vēlreiz, kā konkrēti tu nonāci līdz šīm viedajām (NOT*) atziņām :D?

*

[spoil][img]https://img.perthstreetbikes.com/img/3/9/4/borat_not.jpg[/img][/spoil]

jonjs
    Participant

shb- wrote:

jonjs wrote:

Un atgādini vēlreiz, kā konkrēti tu nonāci līdz šīm viedajām (NOT*) atziņām :D?

*

[spoil][img]https://img.perthstreetbikes.com/img/3/9/4/borat_not.jpg[/img][/spoil]

====================

Visi mēs esam gājuši cauri pubertātes sūrajiem gadiem :lala:

Genādijs
    Participant

kur atbilde slaucēja?

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 13 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā