Silent keyboard

Sākumlapa Forumi Hardware Pārējās Hardware lietas Silent keyboard

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 15 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
    Tmkks
    Participant

Hēy!

Es meklēju kādu tiešām klusa klaviatūru [ ne gumijas ], ko varētu lietot ikdienā par saprātīgām summām, bet nezinu uz kuru galu vai vispār kur lai skatās.

Tāpēc nolēmu uzprasīt jums – zinošākajiem.

Iesakiet kādu pēc iespējas klusāku keyboardu. Es nezinu kāds ir price range, varbūt 15Ls?

msh
    Participant

Klusas būs tās, kurām taustiņi ir zemi, mazi un ar īsu gajienu kā porķikiem, un tās tikai no tiem 15 lašiem arī labi ja sākas ;>

WordPad
    Participant

Es tādu Gembird pa 10ls paņēmu. :>

APOC
    Participant

Logitech Ultra (līdz 15Ls) vai UltraX (no 15Ls).

Anonīms
    Neaktīvs

Š…em chicklet tipa – tādas, kā makbukiem. Logitech pēdējā laikā tādas štancē vairumā, un ir ļoti labas. Š obrīd apskatu Logitech K750, taustiņi ir klusi un formīgi, ar noteiktu kustību.

However, https://www.kakao.lv/index.php?zoomzina=4874 😀

APOC
    Participant

Interesanta, bet 50Ls par klavieri? brrr…

Lai kāds Logitech fans nebūtu, bet 50 esmu gatavs atdot tikai par labām ausīm (headset).

Tmkks
    Participant

Apple tastatūra maksā 33Ls – biku daudz.

Logitech K750 – 55Ls – biku vēl vairāk.

Logitech UltraX – https://www.1a.lv/datortehnika/klaviaturas/logitech_ultrax_premium_black/3879558/ 11Ls.

Tā ir laba?

Vai ir kādi citi ieteikumi?

pats_Toms
    Participant

Man ir tā UltraX… Lai gan es viņu nepirku ar domu, lai man būtu klusa klaviatūra. Bet taustiņi nav īpaši skaļi. Vienīgais skaļus ir no agresīvas taustiņu dauzīšanas… Patiesībā, ja tu jautā man tad Elkorā ir viena tāda pati, ļoti līdzīga tipa no kādas Cxxxx firmas ar diviem čaļiem uz iepakojuma. Pati klaviatūra tāda balta. Starpība ir tāda, ka tie taustiņi ir mīkstāki un no viņiem nav tās sitiena skaņas. Ja nemaldos, tad viņu pirku pa 12Ls.

APOC
    Participant

Jau gadus 6 tieši šādu Logitech UltraX klavieri lietoju. Arī darbam esmu iepircis. Gluži kā ar portatīvo.

Tmkks
    Participant

Nē, nu protams, ja klaviatūru dauzīs, tad neviena tastatūra nebūs klusa. Bet nedauzīt nav viegli, tāpēc jāņem klusākais, ko var.

Tās silikona tastatūras īsti neder šādai lietai, manuprāt..

Willis
    Participant

Logitech ULTRAX PREMIUM , man jau otra tāda, ja arī šitā kādreiz nobruks, ņemšu tādu pašu. Taustiņi klusi un ērti kā laptopam .

🙂 Skaldu pa klaviatūru no visas sirds un nekad nav bijis neniens ‘gļuks’ .

Stat1CX
    Participant

Arī lietoju logitech ultra klavu, neko sliktu nevaru teikt, kalpo jau kādus 4 gadus, visas pogas joprojām strādā ideāli un burti arī nedilst. Ja ir niķis dauzīt pa pogām, tad nekādu klusumu no viņas vari negaidīt, ja pa pogām spaidi prātīgi, nevis dauzot, kā es to daru, tad ir diezgan klusa.

msh
    Participant

Pogas prātīgi spiež tikai lēnie rakstītāji 😀

Svens
    Participant

Varu piedāvāt kādam gribētājam pilnīgi jaunu Logitech K800 klaviatūru. Izņemta no iepakojuma un pārdzīvojusi aptuveni 10 simbolu ievadi. Vienkārši nav vajadzības pēc stacionārās klaviatūras, dzīvoju ar portatīvo.

Cenu piedāvājiet paši.

https://www.salidzini.lv/search.php?q=logitech+k800&cn=&cl=

Rakstiet uz profilu.

Tmkks
    Participant

Diemžēl 45Ls par klaviatūru netaisos vēl izdot, varbūt, kad makā nauda neturēsies iekšā un kontā būs tik daudz, lai nemanītu, ka tik par klaviatūru tika iztērēts.

Laikam pie UltraX palikšu. Paldies visiem par padomiem. [:

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 15 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā