kopis
Protams, ka nabags čīkstēja un grabēja, un vislaik meta “too low virtual memory”, un kārās augšā. Pēc iztīrīšanas un optimizācijas sāka iet tīri žiperīgi. Domāju, ka pēc 1 GB RAM uzlikšanas PC lidos.
Jūs arī tā strādājat? Man tīri kauns paliek par jūsu sugu…
seši rijīgie softi startupā
Tam līmenim jau dubultklikšķis skaitās advancēta fīča.
Man gan vairāk interesētu kas tā par firmu. Varbūt varu piedāvāt savus pakalpojumus.
Kas attiecas uz konkrētu kompi – 1,7GHz ar 256Mb RAM jau nozīmē (50%) cūcību. Kaspersky un start-up mēsli ir nolaidība (30%), un ja tas kompis sāka palikt lietojams tikai ar tīrīšanu, bez reinstala, tad ir skaidrs ka tas “admins” ir neiznēsāts singula lupus matre filius.
Tad nu iesaku mest iekšā visu šito firmu nosaukumus. Nebūtu gan slikti ja to varētu kautkā noslēpt no nereģistrētiem PM
Samraj, līdzīga šaize ir novērojama 99% gadījumu.
++ 🙁
pēc sisadmina ieteikuma.
Tā nav nemācēšana vai nezināšana, bet gan pilnīgākā VIENALDZĪBA. Lai tik liek mierā un strādā, cik ātri un kā pox, galvenais lai tik strādā 😀
McB: nu šis nebija darba PC, tikai prof. sisadmins no darbvietas apkopa. No kurienes admins? No valsts iestādes, protams! Kas vēl neskaidrs? 🙂 Nenē, reinstall nebija, jo tas man par garlaicīgu!
Samuraj, bez reinstala tādu antikvariātu nepacelt… tāpēc, ka disks sadalīts nejēdzīgi.
Kas tur sadalīts nejēdzīgi? C disks = 20 GB, D = 55 GB, aizņemti līdz pusei. Traukos el-vē ieiet var, biužas paskatīties arī, un Skypā pačatot. Vairāk no tās kastes nekā neprasa.
…tas ir tāpat kā braukt ar auto, kuram norauta rokasbremze… pabraukt jau var lēnītēm un uzmanīgi…
Un par to disku nepareizo sadalījumu: kāds tad ir pareizs? Pagefailam atsevišķa partīcija? home (windows variantā userim) atsevišķa partīcija?
Preses relīzes