Sākumlapa › Forumi › Software › Pārlūkprogrammas › Skaņas problēma ar Chrome un Mozilla
Nevarētu būt saistīts ar to, ka nesen chrome parādījās kkas ar video kartes atbalstu, lai ātrāk strādātu?
Jā chrome ir iebūvēts, bet mozilla vajag atsevišķi. Tāpat raustās uz abiem skaņa, čarksts tā teikt, bet uz IE8 viss ideāli.
Krou, fleš iekš hroma ir iekšā ielikts.
Mi scusi, mi scusi
Flash iestatījumos atslēdz hardware acceleration. maybe… […]
Jau mēģināju, galīgi vairs nezinu ko mēģināt. Laikam dēļ tāda sīkuma būs jāpārliek w7.
Un parastajos atskaņotājos ar skanu viss ok? Tur WMP piemēram.
Jā ar wmp winamp vlc utt. viss ok. Tikai video klipus skatoties visos saitos youtube, vimeo, dailymotion utt.
Es jau tā domāju, ka vaina bija saistīta ar video karti. Iekš device manager es atinstalēju ATI radeon videni ar visiem draiveriem un bez videnes un draiveriem skaņa palika normāla, atkal uzstādīju radeon display driver no jauna un atkal skaņa čarkst, tad es sapratu ka nesaderība ir ar jaunāko display driver, kurš oktobra vidū iznāca, paņēmu veco radeon kartes disku, kurš nāca līdzi kartei, uzliku vecāku display driver un tagad viss skan bez problēmām, nezinu kas neiet kopā flash playerim ar jaunāko displey driver.
Paldies 🙂
Preses relīzes