Sākumlapa › Forumi › Notepad.lv › Aptaujas › Skārienjutīgie ekrāni – izsaki savas domas!
Otrs aptaujas jautājums:
Kādas ierīces ar skārienjutīgām tehnoloģijām Tu vislabprātāk iegādātos?
1. Mobilos telefonus
2. Datorus
3. Navigācijas ierīces
4. Drukas u.c. biroja iekārtas
5. Sadzīves tehniku (elektriskās plītis, mikroviļņu krāsnis utml.)
6. Cits: (komentēt!)
Visai citai tehnikai tā būtu laba lieta.
3. Ar pogām strādāt ir ērtāk
4. Nepatīk, jo notraipās ekrāns
Kā arī tāpēc, ka vienmēr prasās pēc aizsargplēves, ko LV nemaz nevar iegādāties. Vienmēr ir jāskatās uz ekrānu, nevar paļauties uz tausti. Ar vienu roku darboties ir problemātiski.
Pats es gribētu planšetdatoru. Tikai dēļ iespējām kreatīvāk strādāt ar Ps, Fl u.c. (protams nogurst rokas, bet tāpēc jau var pieslēgt klaviatūru/peli :))
uz aukšu pārslogo muskuļus un traumē mugurkaulu
Piekritīšu par to, ka visur citur ir labi.
mazās ierīcēs – mobilais telefons, navigācija, digitālais fotoaparāts, etc ļoti tīk skārienjūtīgā tehnoloģija 🙂
Attiecībā uz klavieri gan… ja vien kāds uzņemtos uzražot tādu klavieri, kura ir balstīta uz touchscreen. Tad pēc vajadzības varētu noteikt taustiņu izvietojumu, mainīt to funkcijas vai tos noņemt pavisam, lai netraucē. Darbā ar specifisku softu, kuram ir piem. vairāki clipboard vai dažas noderīgas komandas, tas ļoti nodererētu.
Protams, tīrā tablete bez iespējas pieslēgt klavieri/peli ir izmantojama tikai specifiskiem uzdevumiem. Vislabākais formāts ir kaut kas līdzīgs EEE T91 – atkarībā no tā kā pagriezts ekrāns, kompis ir vai nu parastais vai tablete.
Programmēšana priekš tabletes ir vienkārša – visu ko var izdarīt ar peli, var izdarīt arī ar tableti. Hmm, ja proga ir priekš tupiem useriem, tad jāizvairās no right-click lietošanas, var jau to labo klikšķi dabūt viegli, bet nav iespējas to ieskaidrot useriem.
Par HP. Tā kā HP n-tos gadus tur klavieres draiverī bugu, kas kauj nost kompjus, tad nebrīnīšos, ka tablete HP izpildījumā būs kaut kas gļukains… nē, nu labi, var jau būt, ka šamējie labosies… cerēsim…
🙂
lietotaaji, ebeno…
saskarties pieskarties ar grābstāmajiem displejiem, mani neapmierina lēnais atbildes laiks (visam būtu jānotiek zibenīgi). Kā arī ne vienmēr tas displejs saprot, ko es no viņa gribu.
Vārdsakot- zelta laiki toučskrīnam vēl tikai priekšā.
Otrs ir tas, ka atbalstu touch skriinu mobiilajaas ieriicees ka ljoti labu instrumentu! 🙂 Piemeram man ar ne visai patiik telefoni kuriem ir parak daudz taustinji + vinji ir tik mazinji ka nav eerti tam daudzfunkcionalajam klucim visu izdariit!
A touch skriinam, ja vajag programmai, paradas tastaturinja, ja nevajag, tad pasha programmas videe vari staigat pa izvelnem.. u.t.t.. 🙂 Kā arī caur touch mobiilo ieriici ir patikami sedet interneta, nekaa caur parastu telefonu, kur visi majas lapu zoom, u.t.t.. notiek ar dzojstiku un ar ellee rataa kaadaam pogu kombinacijam!
Preses relīzes