Skatoties HQ 1080p filmas bilde raustās…

Sākumlapa Forumi Hardware Video un Audio Skatoties HQ 1080p filmas bilde raustās…

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 26 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
    Moskis
    Participant

Sveiki.

Lieta tāda mazliet kaitinoša kad gribu skatīties HQ izšķirtspējas filmas bilde raustās, kaut gan neen pārinstelēju PC iepriekš gan tā nebija. Draiveri itkā tie paši kas iepriekš ir uzinstelēti… un vēl pati bilde ar tāda mazliet nekvalitatīvas prieks HQ (jeb var saskatīt mazus klucīšus)….

Ceru, ka mani sapratāt un gaidīšu palīdzību…

shady
    Participant

Iespējams esi sainstalējis ne tos kodekus….

drono
    Participant

Ar kādu pleijeri skaties? Vai nemēģināji citu pleijeri?

ob1
    Participant

Player, codeck pack, hardware data studijā.

migors
    Participant

Man šodien skatoties 1080p bija līdzīgi. It kā gf 7600 128 biti 250 mb rams vajadzētu vilkt?

ob1
    Participant

migor, 7600? hmmmm, nu tā pavāji… varētu būt arī videokartes vājuma problēma…

nevertell
    Participant

Ne gluži. Varbūt procis ta ir normāls ? Gandrīz jebkurš c2d ar takti virs 2,0 ir spējīgs uz 1080p.

migors
    Participant

Laptopam arī ir gf 7600 250 mb un smuki velk.

ob1
    Participant

nevertell wrote:

Ne gluži. Varbūt procis ta ir normāls ? Gandrīz jebkurš c2d ar takti virs 2,0 ir spējīgs uz 1080p.

Da kaut vai četrpaka – PCI-E -> 7600 aizrīsies un sāks žagoties, ja tai cauri laidīs atkodētu FullHD strīmu.

Moskis
    Participant

Lūdzu pievērsīsimies man….Arī bija doma ka kodeksu paku ne to esu ielaidis, varbūt pamēģināt jaunāku un kuru vajadzētu???

iKey
    Participant

Neatceros kur, bet kkur biju lasījis pamācību, kā sataisīt, lai uz pavājiem kompjiem skatītos HD klipus, bet bija pieminēts CCCP kodeku paka

Moskis
    Participant

Tikko novilku jaunu kodec pac un uzinstelēju viss aizgāja….

Ehh visa vaina vienā pakā..

RicoPico
    Participant

Moskis -> Tu tā arī nepateici kādu paku biji uzgrūdis pirms tam… 🙂

aoma
    Participant

No kodekiem – tikai un vienīgi šo:

https://www.free-codecs.com/ffdshow_download.htm

P.S. Nesaprotu šos kodekmīļus, man pašam gan uz xp, gan uz w7 nav liktas papildus nekādas kodekpakas, pietiek ar iebūvētajiem un pāris pleijeriem, kā Gom vai VLC, arī WMP nesmādēju, bet neesmu vēl sastapis video, ko atteiktos rādīt.

Kon
    Participant

gspot 😛

Toms
    Participant

Es tieši šodien šo pašu problēmu atrisināju sev! Sameklē googlē K-lite kodeksu paku, sainstalē un caur WMP Classic skaties bez problēmām.

Pirms tam izmēģinājos visādus VLC, Diviksus un citus brīnumis – nulle. Ar šo – viss pa pirmo.

RicoPico
    Participant

Toms, nu gan Tu lej. Kas tie par video formātiem, kurus VLC nevar pavilkt?

tox3
    Participant

Man arī ar vlc neiet 1080, bet es izmantoju Media Player Calssic – Home Cinema bez nekādām kodeku pakām.

P.S. Kas der visam, neder nekam 🙂

Toms
    Participant

RicoPico – šajā gadījumā tad ir Matroska faila formāts (.mkv). Ar “matrošku” tieši VLC aizrijās. Vēl Matrosku labi atskaņo KMP player.

RicoPico
    Participant

Nu nezinu gan. Man nekad nav bijušas problēmas ar VLC+Matroska tandēmu. 🙂 Jādomā, ka Tava vaina ir hārdvārē.

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 26 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā