Skatoties HQ 1080p filmas bilde raustās…

Sākumlapa Forumi Hardware Video un Audio Skatoties HQ 1080p filmas bilde raustās…

Tiek skatīts 6 ierakstu – 21 līdz 26 (no 26 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
    Toms
    Participant

Nez. Matroksas un VLC tandēms bremzejas tikai pie 1080p fimām. Pie 576p viss notiek.

Kā jau iepriekš teicu – saliku kodekus un/vai KMP player = viss uz 1080p filmām rullē un izbaudi HD bildi. Vēl tik labāku skaņas sistēmu…

aoma
    Participant

KMP vispār ir ļoti mazprasīgs pret dzelžiem, gom vai vlc no sistēmas “ēd” krietni vairāk, plus vēl samērā plašas individuālas iestatīšanas iespējas.

Moskis
    Participant

RicoPico wrote:

Moskis -> Tu tā arī nepateici kādu paku biji uzgrūdis pirms tam… 🙂

Īsti vairs nepateikšu tik zinu ka tā paka nāca no apšaubāmas vietas un stipri šaubos vai viņa bija pēdējā laidiena…

Element
    Participant

Man vakar radaas saada pati probleema – 1080p kvalitaates filmas raustaas pa kadriem. 720p iet bez probleemaam. Software – VLC un WPM+K-LIte Codec Pack – rezultaats viens. Izmeeginaaju KM Player – iet bez probleemaam. Paldies!

Snorx
    Participant

hmm- interesantas jums tās problēmas… Man vlc+nekā un nerij ne RAM ne arī problēmas ar 1080p nav bijušas. Ir tikai 2as filmas bijušas, kas uz melnā fona “kluci” piemet, bet viss raiti un skaisti iet, bez jebkādas aiztures. Moška nevajag sarežģīt lietas un ņemt “as is”, nevis likt 75as kodeku pakas vai kaut kā tā?

Toms
    Participant

Kopš atklāju VLC burvību, es par kodekiem biju aizmirsis. Visus skatāmprieku skatījos caur VLC. Problēma sākās pie 1080p. Kā jau iepriekš minēju – atrisināja KM Player. Strādāja arī ar WMP + K-lite.

Tiek skatīts 6 ierakstu – 21 līdz 26 (no 26 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā