Skype apdāvina Ziemassvētkos

Sākumlapa Forumi Notepad.lv IT ziņas Skype apdāvina Ziemassvētkos

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 33 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
    samurajs
    Participant

Microsoft un Skype acīmredzot nolēmuši savus klientus apdāvināt Ziemassvētkos, jo startējis “Skype Collaboration Project”. Visi gribētāji varēs nākamos 12 mēnešus bez maksas lietot videokonferences ar ekrāna sadalīšanu. Bez tam pilnībā varēs atslēgt reklāmu, mainīties ekrānbildēm grupu čatos, kā arī saņemt tiešsaistes tehniskā atbalsta pakalpojumus.

Lai saņemtu dāvanu, jāapmeklē projekta mājaslapa un jāievada savs e-pasts. Nebūt nav obligāti vadīt to e-pastu, kas saistīts ar Skype. Pienāks vēstule ar vaučeri. Tā koda numurs jāievada īpašā logā Skype lapā pēc ielogošanās.

Š obrīd man gan vēl nav izdevies notestēt dāvanu – nepienāk vaučeris uz pastu. Īpaša steiga nav, jo piedāvājums spēkā līdz 2014. gada 30. aprīlim (pēdējā diena, kad var aktivizēt kodu).

[img]https://notepad.lv/userpix/28_off_4.jpg[/img]

LooNeY
    Participant

Pagaidām ~30min kopš norādīju e-pastu bet uz Gmail nekāds vaučers nav atnācis…. Laikam VISI grib šo funkciju un sistēma netiek normali galā 😀

Jo ‘Premium’ skype sanāk ~97EUR/gadā a te uz haļavu var dabūt 😀 Ta interese un pieprasījums noteikti ir ļoti liels!

Bet kā jau minēja vaučeru var līdz 30 aprīlim gaidīt un aktivizēt… ta kā nav kur steigties 😀

garaisezis
    Participant

bet ja ir 3 vauceri, tad trīs gadi bez problemam…???

p.s. epasti uz @live.com nāk, tikai atrodas nezkādēļ spama vietā

MCBoss
    Participant

man ir @live.ie un nenāk nekā.

samurajs
    Participant

Reizes 10 mēģināju uz dažādām adresēm – nekā 😛 Bet citiem izdodas. Jā, varot vairākus vaučerus uzreiz sagrūst, un līdz 2016. gadam izskaust reklāmas.

garaisezis
    Participant

uz m$ mailu atnaca ātri, uz parejiem epastiem nekā. itkā jau ļauj ievadīt otreiz kodu, gan jau kad tad arī var uz pieciem gadiem nodrošināties.

LooNeY
    Participant

Tagad majaslapā ir kas jauns pierakstīts:

‘Look out for the voucher codes coming to your inbox in the next 48 hours so you can start collaborating with Skype’

Gaidu gan uz gmail, gan uz live gan uz spamboxu(uz nevienu pa šodienu nav atnācis) 😀 ja varēs savoučerot kopā ta uz 3 gad man būs ‘premium’ 😀

Anonīms
    Neaktīvs

Labāk kāds varētu kādu skype alternatīvu ieteikt. Zajebal pidersoft ar savām reklāmām un labo, funkcionālo versiju bloķēšanu.

shadow118
    Participant

Mēģināju vakar ar inbox un gmail, vēl nav. Š odien pamēģināju ar Outlook, atnāca dažu sekunžu laikā

dexsters
    Participant

https://www.oovoo.com/home.aspx labāks par skype,Videokonference par velti,Desktop šarings arī.Var uzlikt full screen arī savu video.Zvana logā var regulēt mikrafonu,webkameru,skaļumu.Grupā var skatīties youtube.Var ierakstīt videozvanu.Sūtīt videomesidžu un failus(ierobežojums gan failu sūtīšanai 20mb)pat tad ja saņēmējs ir offline.Var ielogoties ar facebook kontu.Kopš microsoft bloķēja 3 skype lietošanu migrēju uz šo.

usins
    Participant

Labāks sliktāks, bet tos ļimonus nepārmetīsi uz reiz. Draugi jau lietot skype. Tik pat labi Google hangouts. Arī viss bez makasa 🙂

Oxys
    Participant

Pff… Man pēc mirkļa atnāca vaučeris! 😀

Uz inbox.elvē 😀

Oxys
    Participant

Man aizgāja visi no inboxa.

Bet ir limits 3 vaučeri mēnesī.

[img]https://i39.tinypic.com/dftv2t.jpg[/img]

Tā kā paturam neizlietotos vaučerus un mēģinām vēl 3 nākošajā mēnesī.

Tmkks
    Participant

Labs. 3 gadi premium 2 skype kontiem fer free.

Vieglākais veids kā to izdarīt, ir:

Reģistrē kontu outlook.com un tad vienkārši pievieno bezgalīgi daudz aliasus. Tie darbojas kā neatkarīgas epasta adreses un vari sūtīt voučerus cik tik uziet.

Protams, vienam e-pastam vairāku vaučeri nebūs.

Y
    Participant

Hangouts ir nelielas stabilitātes un kvalitātes problēmas.

Kā arī lēmums aizvākt to kā neatkarīgu datorprogrammu ir galīgi garām. Īkšķis uz leju Googlem no manis.

samurajs
    Participant

Tagad uz visiem pastiem sāk nākt bez problēmām.

LooNeY
    Participant

Jū.. Uz Gmailu atnāca man arī!

Ievadīju un –

‘Your voucher or prepaid card was successfully redeemed, and we are now activating the following services:

€71,88 Skype Premium’

KOPSUMMAS IETAUPĪJUMS €215.64(3gadi premium) * 3 datori/konti = €646.92 😉 Laba Z-svētku davana!

[img]https://i39.tinypic.com/fawn76.jpg[/img]

P.S. Uz vienu pastu sūta tik vienu reizi… ievadīt var un itkā viņš saka ka ‘Confirmed’ bet nekas vairs nenāk ja jau esi to pastu ievadījis!

Stat1CX
    Participant

Tiko arī paņēmu trīs gadus 🙂

Quagmire
    Participant

Saņēmu. 🙂

garaisezis
    Participant

prieki beigušies, jeb man līkas rokas, jo vairāk nepiedāvā https://collaboration.skype.com/promotion/ …. atstāju pāris kodus vēlākam laikam.

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 33 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā

Vai vēlies saņemt jaunumus no Notepad.lv?