Skype apdāvina Ziemassvētkos

Sākumlapa Forumi Notepad.lv IT ziņas Skype apdāvina Ziemassvētkos

Tiek skatīts 21 ieraksts (no 33 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
    LooNeY
    Participant

Jap jap… 😉 prieki beigušies!

Š eit bija princips ‘first come, first serve!’ drošvien limitēts atslēgu skaits bij (teiksim 100 000 voučeri/atslēgas) ka tika sasniegts, voučer projekts veras ciet….

Kompānija tomēr ar šo pelna naudu un tagad nemauks nedēļām ilgi kaut kādu akciju kur cilvēki bezmaksas šo produktu var dabūt… <- ta aizietu pa burbuli viss skype projekts! Izmeta pirms ziemīsiem mazu akciju un pietiek. Nepaspēji? pats vainīgs! 😀 pats ar nodrošinajos ar pāris papildus voučeriem

Y
    Participant

ÄŒunas, man aizvien lapa atvērta uz “sending” jau otro dienu 😀

msh
    Participant

Kuras un kādā veidā ir tās bloķētās versijas?

RicoPico
    Participant

Saņēmu. Paldies SA Murray par info!

garaisezis
    Participant

ko tu ar to gribēji pateikt?

[img]https://i.imgur.com/exfLjlZ.png[/img]

RicoPico
    Participant

To, ka man atnāca meils. Saspaidot attiecīgos linkus stingri loģiskā secībā, man izdevās redeemot kodu.

garaisezis
    Participant

es savukārt līdz pensijas vecumam esmu nodrošinājies 😀

jonjs
    Participant

Rakstu nelasīju, komentārus arī nelasīju. Jautājums? Kā saka misters Crow pajautāšu.

Hipsteri no Skype pamazītēm pārejot uz citiem sakaru līdzekļiem. Kādas ir reālas alternatīvas Skype? Varbūt kāds zin, ir lietojis vai aktīvi lieto?

Ak jā jāpalabo, kādus 2 gadus Skype neesmu lietojis vispār. Vecākais meituks gan to vien dara, ka iekš Skype komunicē.

garaisezis
    Participant

yahooo messenger, Facebook Chat, Google plus Hangouts un google Talk, eBuddy, ooVoon, tomēr skype ir tas labums, kad, tadbojās pilnīgi uz visām OS

RicoPico
    Participant

Es, nesirgstu ar lielummāniju. Kā arī tas Premium man simtu gadu nav vajadzīgs. Pieteicos for-fun režīmā- lai jau ir…

spoon
    Participant

Š is lūk ir vēl mums mantojums no CCCP – ja kkas kkur ir par velti tad ir jāņem – vaig vai nevajag, tas otršķirīgi – ir jāņem un jāgrābj cik vien var, jo to taču dod pa brīvu…

Nelabojams
    Participant

Izpārdošanas Š tatos…[/url]

Piemēram, vairāku lietotāju videokonference man ir visai aktuāla, jo strādāju attālināti un tas ir labākais veids, kā apspriest darba lietas grupā ar kolēģiem, nebraucot 160 km uz Rīgu.

Brutto
    Participant

+

Precīzi!

Tiek skatīts 21 ieraksts (no 33 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā

Vai vēlies saņemt jaunumus no Notepad.lv?