Sākumlapa › Forumi › Notepad.lv › IT ziņas › Skype: būs multi-videočats
Bet, kā ziņo ‘Wall Street Journal’, vasaras beigās, kad beta versija būs noslīpēta – šo servisu piedāvās par maksu. Tas ietilpst jaunajā Skype biznesa koncepcijā, kas paredz par velti tikai pamatpakalpojumu, bet par visām ekstrām nāksies maksāt.
Sarunām jābūt bezmaksas, video diviem arī, vairāk nemaz nevajag!
Willim.
Paldies ! Izdevās saķīlēt Skype . 🙂
Man jautājums – tas multi video čats būs pieejams arī Linuxa skaipam vai tikai uz Win? Un varbūt kāds zina, kad beidzot skype uz Linuxa beidzot izies no betas?
nu šaubos gan, izskatās, ka viņi vispār neattīsta linux skaipu, kaut kad nesen iznāca jauna versija makiem, bet linuxam, ja nekļūdos vēl jopojām kaut kāda 2006 gada versija, pie tam beta 🙁
Š trunts ar visu skype, sen ir pieejamas labākas alternatīvas, ja visi mani paziņas nelietotu to drazu, viņš jau sen būtu izravēts no mana PC un lietotās citas labākas alternatīvas.
Aptuveni tā pat kā es! 🙂
Š trunts ar visu skype, sen ir pieejamas labākas alternatīvas, ja visi mani paziņas nelietotu to drazu, viņš jau sen būtu izravēts no mana PC un lietotās citas labākas alternatīvas.
piemērus studijā…
Pielauzt visus lietot divas vai nez cik pergas saziņai ?
Pielauzt visus migrēt ?
Pie mums alternatīvu nav. Tā kā skypa protokols diez vai kādreiz tiks atvērts tad izredzes uz alternatīvu ir apaļa 0.
Alternatīva būs tikai tad kad zināma daļa manu kontaktu pāries uz citu (atvērtu un pietiekami populāru) platformu.
bana
SkypeSkypeprimārais
Ja Krievijā dominē ICQSkype
Tas ir tikai normāli, ka nepopulārai operētājsistēmai netiek veidots atbalsts. Droši vien Skypedesktop’a
…jo Linux nav vietas uz desktop’a
tā nu tas noteikti nav
…jo Linux nav vietas uz desktop’a
tā nu tas noteikti nav
Nē nu dēļ tā ~1% ir vērts baigi censties :>
Lol.
Cilvēki kuri lieto linux dēļ pārliecības taga baii piķos skypam lielo kušķi.
Noteikti.
Pingvīnistiem nav un nebūs dēļ tā ka jamo ir tik niecīgs skaits ka to vispār var norakstīt uz statistikas kļūdu un papildus tam tie haļavščiki ne par ko negrib maksāt.
Viņiem ir savas bezmaksas alternatīvas… tās tad arī lai lieto un nepīkst.
Nē nu dēļ tā ~1% ir vērts baigi censties :>
Tēma par skype, bet jau pārvelk uz kārtējiem OS kariņiem
Preses relīzes