Skype ielogošanās problēmas atrisinātas

Sākumlapa Forumi Notepad.lv IT ziņas Skype ielogošanās problēmas atrisinātas

Tiek skatīts 8 ierakstu – 1 līdz 8 (no 8 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
    samurajs
    Participant

Daudzi pēdējās dienās sūdzējās, ka VoIP sakaru dienests Skype nedarbojas kā nākas. Š āda tēma parādījās arī Notepadā. Izstrādātāji bez ilgas gaidīšanas izdevuši atjauninājumu Skype 5.3.0.116, kurā nepilnības ar ielogošanos un stabilitāti novērstas.

Atjauninātā versija vispirms izdota Windows lietotājiem, un to var lejuplādēt mājaslapā. Apple produkcijas lietotājiem gan vēl nāksies nedaudz paciesties.

Aldis
    Participant

Principā cik ilgi lietotāji uz šito visu strādās, ja ik pa 3 mēnešiem ir vispārēja skype tīkla caureja! 😀 Kaut kā gūglei tomēr to nēesmu manījis.. 🙂 Ir visādi brīnumi notikuši, piemēram ka reportē par katru lapu ka tur viiruss, bet īsti līdz LV tas tā arī neatnāca u.t.t.. 🙂

LooNeY
    Participant

Nekādas problēmas man nav bijušas NEKAD! 😛 šorīt prost updeitoju jo viņš teic ka vajag

msh
    Participant

Man arī teica ka vajag, bet man pajāt. Lietoju savu 3.8.

daGrevis
    Participant

Tad jau labi…

rinis
    Participant

Lai cik smieklīgi neliktos, bet ne pamācība kas bija skype kā novērst to problēmu ne arī jaunā versija nepalīdzēja, kā ielogojos skypa parāda ka pārstāja darboties un viss. Esmu pārinstalējis visu pāris reizes, izdzēsu visu kas saistits ar skype no regedit, un visur citur kur spēju atrast. Ir kādi ieteikumi?!

Anonīms
    Neaktīvs

Jaunā versija manas problēmas atrisināja. 🙂

Garinsh
    Participant

Es manuāli to atrisināju ar skype mājās lapā redzamo risinājumu. Kad iznāca update, tad lejuplādēju arī to.Tagad viss bumbās.

Tiek skatīts 8 ierakstu – 1 līdz 8 (no 8 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā

Vai vēlies saņemt jaunumus no Notepad.lv?