Sākumlapa › Forumi › Notepad.lv › IT ziņas › Skype tiek izskausts no telefoniem
Joprojām mobilais Skype oficiāli pieejams Symbian platformai, arī iPhone un Sony PlayStation Portable īpašniekiem. Programma tiek atbalstīta Nokia N900, N800 un N810 viedtālruņiem, kā arī rindai citu zīmolu ierīču.
Evers, +1 Labi ka mums nav bloķēts. 😀
es lietoju Nimbuzz. Iesaku.
+1
Joks. Tai tālajā gadā, kad parādījās skype, intereses pēc uzinstalēju, piereģistrējos, secināju, ka par velti, atšķirībā no reklāmas, tomēr runāt nevar, un ko topš tā brīža viņu ignorēju, + vēl tas, cik daudz nav nācies ārstēt tieši caur skypu sačakarētus kompjus…
Būšu ko palaidis garām?
+ vēl tas, cik daudz nav nācies ārstēt tieši caur skypu sačakarētus kompjus…
nu tur jau ne skype vainīgs, bet gan cilvēks, kas pie tā sēž!
nu nepatīk man skayps, variet par to mani nošaut
Es caur videozvanu regulāri sazinos ar savu māsu, kura dzīvo izraēlā.. Viss iet gludi, ne velti to lieto lielākā daļa cilvēku..
grisha, Tu kko jauc, tik nesen iznāca lagaina beta.
Ja kas, Izraēla raksta ar lielo burtu, žurnālists nedataisītais.
Varbūt pats uzkāpis uz kāda caur Skype sūtīta jociņa vai vīrusa un gribas vainot Skype? 😀
P.S Lai cilvēks “neko nedarot” norautu vīrusu, viņam Skype nav vajadzīgs, tāpat mierīgi dabūs man vēl nezināmā veidā 😀
Neviena no šīm iekārtām NAV tālrunis, bet no N800 un N810 vispār iespēja zvanīt ir tikai voip
p.s. netaisos tagad meklēt linkus, bet vai nav pietiekoši daudz bijuši tā saucamie “skype vīrusi”, par kuriem it kā visi zin, bet atraujas tā vai tā, jo cilvēka ziņkārība ir lielāka nekā pašaizsargāšanās instinkts.
grisha, Nu tad acīmredzot tas ”three” operators ir modificējis to uz java bāzēto skype lite.
Evers, +1 😀
Copyright 2004-2008 iSkoot Inc.
Hmm, ja taa palasa, tad taisniiba ar buus. Tomeer, varbuut noderiigs jaunums citiem, kas veelas lietot Skype uz Symbiaanja:
Preses relīzes