Skype turpmāk ar reklāmu "lai neaptrūkst tēmu sarunām"

Sākumlapa Forumi Notepad.lv IT ziņas Skype turpmāk ar reklāmu "lai neaptrūkst tēmu sarunām"

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 12 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
    samurajs
    Participant

Kopš vakardienas balss sarunām caur Skype pievienojies jaunums – Conversation Ads. Tas nozīmē, ka sarunas tiks pavadītas ar reklāmu. Videosarunas gan pagaidām neaiztiek, kā arī tos Skype klientus, kas lieto kādus maksas pakalpojumus. Arī Linux un Mac lietotājiem pagaidām reklāmas nebūs.

Reklāma redzama blakus sarunas biedra avataram – un kas man šinī faktā patīk visvairāk – reklāma būšot ne jau reklāmas dēļ, bet lai runātājiem neaptrūkst tēmu, par ko runāt! 😀

Tieši tā Skype arī to formulē: “Runājot savā starpā, lietotāji redzēs saturu, kas varētu piešķilt dzirksti papildus tēmām, kas svarīgas Skype lietotājiem, un izcelt unikālo un vietējo zīmolu pieredzi.”

Protams, ka reklāmu saturs tiks automātiski pieskaņots individuāli atkarībā no runātāju dzimuma, vecuma, atrašanās vietas utt. Labi, ka Skype vismaz sola ar reklāmām nepārtraukt sarunas…

[img]https://notepad.lv/userpix/28_convadscreenshotforprwithunilevermagnumad580x420_1.png[/img]

Skype blog

iReinis
    Participant

Tik stulbu aizbildināšanos neesmu dzirdējis savu mūžu!

Mirsti klusāk skype!

nedarata
    Participant

būs vien jāpāriet uz osx

maca skaipam vēl ir vecie mandarīni

Aldis
    Participant

Saka ko grib, ar mani esot grūti sazināties jo nelietoju skype? Noup.. 😀

E-pasts, soc. tīkli, forumi, telefons, un šad tad piekurbulēts imo.im kas apvieno vairākus kontaktus (Arī to pašu skype).

Video zvanus esmu patestējis šad un tad, bet visa tā webkameru padarīšana man bij aktuāla ka tas bij WOW un forši… Bet pašreiz esmu pat priecīgs ka tādu hardwari esmu noņēmis sev nost no galda datora, jo tagad pat negribētu lai kāds man zvana un ierauga mani dīvainā paskatā tiko no gultas izvēlušos.. 😀

Nez.. laikam ar mani ir tā, ka man patīk kontrolēt pašam telefonu, skype, e.t.c.. un runājos, kādu redzu kad es to gribu, nevis tad kad kāds pēkšņi iezvanas, noteikti pats ieracies pa internetiem.. runāt tiešām nav par ko.. 😀 😀 tik laika tērēšana.. 😀

msh
    Participant

Saucas circle fingers/curve hands. Laiks tev no tā visa uzskaitītā atteikties, jo ja jau reiz tev skapis pats atbild, nevis tu, tad arī skaties ka tavos sociālajos tīklos un epastos pats kaut kas nesarakstās 😀

msh
    Participant

3.8 ruļez.

bezolaam
    Participant

vetči, ļiņuxam iznākusi jhauna wersija https://blogs.skype.com/linux/2012/06/skype_40_for_linux.html

Creep
    Participant

msh: cilvēki parasti nevēlas nomest klausuli (nezinu, ka to pateikt par virtuālo (skype) zvanīšanu), kad tiem zvana. Otrā galā vēl cilvēks var apvainoties (nerunāju par sevi, bet tici man, ir tādi cilvēki). Protams, pastāv varianti, kā no šādām situācijām izvairīties, bet ikdienā taču neviens pie tā nepiedomā, it sevišķi tikko no rīta pamodies…

msh
    Participant

A tev kāds liek pacelt?

Aldis
    Participant

creep ideju saprata.

Nu soc. tīkliem tā saziņa iet caur vēstulēm, kad ieeju, tad arī atbildu, principā vairāk kontrolēt sanāk saziņu, nevis kā skype, kas klusi nomests maliņa, un jebkurā brīdī var kāds pēkšņi zvanīt, un jamais uzmetas visam pa virsu – ignorējot jebkuru tavu darbību – vai tu skaties fiumu, vai kko raksti, vai sazin ko.. 🙂

Pie reizes, atbalstu soc. tīklu integrāciju mobīlajā ierīcē. Tur viņš ir, un ziņojumi pienāk gluži kā sms. Un uz tām jau arī pavisam vienkārši ir atbildēt tajā brīdī kad vari, netraucējoties darbam vai atpūtai. 🙂

(āā.. pareizi, atcerējos ka msh telefons ir 3310 nokia, un stacionārais kompis pilda arī smārtfouna funkcijas..) 😀

SFiX
    Participant

Vienkārši ģeniāli.

aoma
    Participant

Skaypā es ieeju tikai tad, ja kāds vispirms piezvana pa mobilo un saka, lai ienāku skaypā 😀

Tā jau tas video nav nemaz slikts, it sevišķi, ja sarunu biedram vajag kaut ko vizuāli nodemonstrēt.

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 12 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā

Vai vēlies saņemt jaunumus no Notepad.lv?