Sākumlapa Forumi Notepad.lv IT ziņas Skype: ziņojumi var aiziet "pa kreisi"

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 20 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
    samurajs
    Participant

Kompānija Skype oficiāli apstiprinājusi programmas kļūdu, kā rezultātā “personiskā sarakste retos gadījumos var nokļūt citu personu rokās”. Acīmredzot domāta programmas jaunākā versija 5.10.0.115, kura iznāca pirms 10 dienām.

Kāds no Skype foruma apmeklētājiem sūdzējies par veselas čata sesijas pārsūtīšanu citam cilvēkam no viņa adrešu grāmatas, citi – par sarunas fragmentiem. Tā kā tas ir nepieļaujams privātuma pārkāpums, visdrīzākajā laikā tiek solīts Skype atjauninājums.

Pagaidām iesaka pēc iespējas mazāk lietot ziņapmaiņas funkciju (vai vismaz tanī turēt mēli aiz zobiem), nebrīnīties, ja ienāk sveši ziņojumi, kā arī neatjaunināties uz 5.10.0.115, ja tas vēl nav izdarīts.

“Bugs” izraisījis jautrību tehniskajos portālos – kļūda tikusi nodēvēta par “čata ruleti” pēc “krievu ruletes” parauga; tiek apspriests gadu skaits, pēc kura šis bugs varēta parādīties Skype Linux versijā, kā arī tiek prognozēts radikāls šķirto laulību skaita pieaugums.

[img]https://notepad.lv/userpix/28_images_4.jpg[/img]

Avoti 1, 2.

E-500
    Participant

Vajag Google Talk ar ziņu šifrēšanu izmantot, tad nekas tāds nenotiktu. 🙂

Willis
    Participant

Paldies Dievam mani tas neskar, es Skype vienkārši neizmantoju .

usins
    Participant

Emz, afeccted: jaunākās Linux, OSX, iOS un Android skype versijas. tā ka nevaajg te spriedelēt kad uz Linuxa būs. Skaips samuhļījās big time

Stat1CX
    Participant

Tiko iečekoju skype updeitu un ir iznācis updeits kurs updeito skype uz 5.10.0.116 versiju. Gan jau ka tur aizlāpīja to caurumu 😀

Labots: https://news.softpedia.com/news/Skype-5-10-0-116-for-Windows-Rolling-Out-Soon-281729.shtml jap caurums ir aizlāpīts.

KeeP oFf
    Participant

Vakar pārinstalēju windows un paņēmu jaunāko skype. Īpaši neuztraucos jo man nekas tur slēpjams nebija. Skype varētu vispār manis pēc nosprāgt, lietoju STEAM pārsvarā. 😀

Kon
    Participant

@E-500 .. man ir .. nu biku zem simts kontaktu skaits .. viss, ko viņi zina ir one.lv, draugiem.lv, facebook.lv, boomtime.lv un SKYPE utt. Ja Tu esi nūģis (vai liels biznesa zivs), kurš čato ar savu vienīgo draugu, tas nenozīmē, ka tā ir alternatīva it visam. Skype ir pati universālākā instant messaging platforma Eiropā, ja ne visā Rietumu Pasaule kopumā .. Krievijā rullē askja (ICQ) . par aziātiem un citām, nekam nederīgām rasēm, neko nezinu 🙂

Stat1CX
    Participant

Ja būtu izvēles (visi paziņas nesēdētu uz skype) tad sen būtu uninstall uz to drazu uztaisījis 🙂

KeeP oFf
    Participant

Nebrīnaties ka pēc nākamā Windows update kaimiņs Juris redzēs jūsu datora desktopu, caur savu PC. 😀

E-500
    Participant

Man patīk tikai tādi protokoli, kur var pats savu klientu izmatot – MSN, ICQ, AIM, GTalk, whateva… Skype tikai tad, kad varēs lietot neinstalējot kaut kādus binārus aizvētus klučus.

aoma
    Participant

Tās nav nekas jauns, tūlīt pēc xp iznākšanas, neatminu, kas toreiz par provaideri bija Zolitūdē, varēja visus sava IP apgabala kompjus kā savējo izčamdīt.

Aldis
    Participant

Pēc defaultā vnk ieslēgts ir remote acess, un to daudzi neslēdz laukā.. tur tā problēma…

Kon
    Participant

Nu ja Tev visi paziņas ir tādi, tad apsveicu, tiešām apsveicu 🙂

Willis
    Participant

Vai tad nebija kaut kur pa burzmu runāts ka Microsoft varēs izdarīt to pašu ko “kaimiņš Juris”, vismaz attiecībā uz torrentiem stabili ?

akms47
    Participant

Mjā… Sēdēsiet ar MS vienā “Metro” vagonā. . . 😀

aoma
    Participant

Nevis daudzi, bet neviens, izņemot pāris ļautiņus, kas no lietotāju puses nesastāda pat 0.0001%

Raibais
    Participant

Man rikle vini sez, es gribu kadam aizsutit pm, dabonu gaidit dazhas dienas..

Ja no lv uz uk sutu vispar nojugties var :/

Vietejais chats ari iesuka!

Piskadrons
    Participant

Nu a kādi brīnumi… Skype tak ir Microsoft.

Stat1CX
    Participant

Itkā skaipam nebija visādu problēmu pirms to iegādājās MS 😀

iKey
    Participant

hmmmm… kopš nokļūšanas MS paspārnē vēl nav novērotas problēmas, ka 90% skaipa tīkla nogrohņī. bija pirms pāris gadiem gadījums, ka tīkls nobruka

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 20 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā