Paldies.
Nu tas atkal ir kaut kas drusku cits. Botu tīkli man šoreiz nederēs. Otrkārt tas taču ir tāds čakars izveidot Botnet’u. Pietiks ar kādu FF plaginu, ja vien tas veic nepieciešamās funkcijas.
Nav jāinstalē.
foxsk8: Būšu ļoti pateicīgs, ja varēsi izpalīdzēt. Un tā meitene vēl pateicīgāka! 😉
Ja vēl ir webs, vispaŠ— paņem iemet iframe, visi tavi web apmeklētāji, kas ienāk saitā automātiski būs nobalsojuši par indivīdu. 🙂 tādā veidā tev nevajag lietot nekādus tur proxy vai sazin vēl kādus citus liekus paņēmienus. Visa padarīšana ir pilnībā automatizēta. 🙂
RicoPico, biedr, man arī šī pati tēma aktuāla. Ir sācies cinzano balsošanas fināls un dažas minkas nenormāli atrāvušās no manējās, so, man vajadzīga palīdzība.
Es mēģināju ar Jūsu ieteikto Tor’u kaut ko darboties, bet tas ir šausmīgi lēns.. nezinu kāpēc – varbūt mans interneta pieslēguma ātrums ir ļoti nepiemērots. :/
anyways, viņiem ir tagad papildus aizsardzībiņa uzlikta – jāievada drošības kodiņš, pirms var nobalsot. [nezinu, kā to sauc IT valodā 😛 .. captcha ?]
.. un es nezinu, kā to apiet. pirms tam balsoju caur online proxijiem, which bija diezgan nāve.
any suggestions?
ps. here’s t3h link:
uzprogrammējiet kaut ko traku for me 😀
Preses relīzes