Sākumlapa › Forumi › Citas tēmas › Cilvēks un Sabiedrība › Šlesers un Pujāts: Bībeles māc. jābūt obligātai! 2
Uz aci šķiet Serious Sam scenārija murgains pārstāsts
Es atkal ticu tam, ka Reapers will destroy us all… unless Commander Shepard will save us 😀
Dažiem vārdiem par un ap dievu un vispār tur var piekrist.
Savukārt Windows darbvirsmā ir paradīzes ainava, visapkārt ikonas un fonā dievkalpojumi (services: krieviski Ñлужбы, kam ir vairākas nozīmes) notiek 🙂
Sehr obergut! 😀 Bet kā tad dēvējami tie, kas arī Windozē lieto melno elles komandrindu? 😀
Photons have mass? I didn’t know they were catholic…
Jaunzems
1. Hitleram kaut kāda zīlniece teica, ka “ja vēlies būt pasaules valdnieks, tev jāiznīdē ēbreji.”. Tā nu šis ķērās pie darba 😉
2. Tādas lietas ir arī Dievam neticīgajiem. Bet lauztas kājas sadziedešanu (nakts laikā (10h))varētu saukt par placebo?
1. Staļinam arī to zīlniece teica?
2. Vo, šito vajag ieteikt Š leseram! Aizklapēsim visas slimnīcas, un atvērsim pūšļotavas katrā pagastā! Cik naudiņas budžetā neietaupīsies! 😀 Galu galā mūsdienu iluzionistiem ar 5 min. pietiek, lai radītu ilūziju, ka kājas vesela 😀
Sehr obergut! 😀 Bet kā tad dēvējami tie, kas arī Windozē lieto melno elles komandrindu? 😀
Tos sauc par Sātana aģentiem undercover! 😀
5. Neliekas interesanti, ka liela daļa cilvēku ir gatavi ticēt jebkam citam, bet ne Dieva eksistencei? Budā, iņjaņu.t.t.t , bet ne Dievs! 😉 Aizdomājies par to, kāpēc ta?
Laikam jau kristīgās pasakas ir VĒL acīm redzamākas buļļa kakas par pārējām pasakām.
Ja reiz runājam par OS, tad:
Un šeit arī pretējā novirziena bubuntu:
lasām @ apollo:
Mad182, izskaidro man pēdējā laikā populāro musulmaņu ticību, kurā sievietes ir zemākas par mājlopiem un nogalinot kristiešus tu saņemsi 72 jaunavas.
Mad182, izskaidro man pēdējā laikā populāro musulmaņu ticību, kurā sievietes ir zemākas par mājlopiem un nogalinot kristiešus tu saņemsi 72 jaunavas.
Neko skadrot es nevaru un nevēlos. Savu galvu cenšos turēt tīru no muļķībām. Jo tālāk no reliģijām un to fanātiķiem, jo labāk. Bija laiks, kad mani interesēja reliģija, bet jo vairāk es tajā iedziļonājos, jo stiprāka kļuva mana pārliecība, ka tā visa ir cilvēku izdomāta sistēma, kā kontrolēt citus cilvēkus un gūt sev labumu. Reliģijas un dievi nāk un iet, bet to pamatā vienmēr ir dažu cilvēku pārākums pār ticīgo masu, spēles ar cilvēku bailēm un vēlmēm. Kā redzams, arī 21. gadsimtā ir cilvēki, kurus var iebaidīt ar neredzamo vīru debesīs, kurš liks tiem degt mūžīgās elles ugunīs, ja tie nedarīs, kā grāmatā rakstīts un nepakļausies autoritātēm.
Musulmanisms ir tāda pati cilvēku muļķošana un ietekmēšanas tehnika, kā kristietība. Tur ir patiešām maz atšķirību. Ar ko Jūdu nogalināšana un mūžīgās dzīves saņemšana ir labāka par kristiešu nogalināšanu un jaunavām?
Vai krustneši nenogalināja musulmaņus, slēpjoties aiz “Dieva” vārda?
Bet lauztas kājas sadziedešanu (nakts laikā (10h))varētu saukt par placebo?
Un tagad atbildi uz jautājumu – vai Tev sadzija vai vismaz biji klāt? Vai ir rentgena attēls pirms un pēc?
Citādi man tas ļoti izklausās pēc kārtējās klejojošās pasakas, kuru viegli ietekmējamu un lētticīgu cilvēku vidū ir gana daudz. Atliek tentei sasist kāju, un kad no rīta vairs nesāp, jauns brīnumu stāsts ir gatavs.
Vērtīgs skatāmais par to, kā rodas brīnumi:
Kas ir vairāk iespējams – ka dakteris-praktikans ieģipsēja veselu kāju, vai arī neizskaidrojamā kārtā tā sadzija vienas nakts laikā?
Es zinu, uz ko liktu es…
Un vēl jau nevajag aizmirst dir.. izdomājuma faktoru. Ja nemaldos, tā transeiropas divīzija ir kaut kāds ļoti Kristīgs formējums, vai ne? Nu ja, kur gan vēl tik labs stāsts varētu iederēties… Cik nu man ir gadījies būt Kristīga rakstura pasākumos, smadzeņu skalošana un visādi stāsti vienmēr sit augstu vilni. Galu galā pamatos visas sektas darbojas vienādi, tikai dažām ir lielāks atbalstītāju skaits.
Tu jau protams vari uzskatīt, ka man, grēciniekam kurš pagriezis savu vaigu prom no Dieva, nav taisnība, bet es tomēr labak palikšu pie loģikas pielietošanas, meklējot izskaidrojumu dažādām lietām, nevis piesaukšu pārdabiskus spēkus. Pagaidām tas mani vel nav pievīlis. Bet ko nu par to. Vienā lietā reliģioziem cilvēkiem ir taisnība – ticība ir liels spēks – to nevar iedragāt ne saprātīgi argumenti, ne pierādījumu trūkums.
.. shodien nakas izmantot Win un sedet bez garumzimeem
1) laacz.lv/tmp/conv.php
2) Par tabletēm – atbalstīsim otečestvennujus produktus, ne buržuju produkciju!
Klau. Lūdzu nejaudz sekta un konfesija. Sektas ir valstī neatzītas… Konfesija ir atzīta. Septītās dienas Adventisti.
Un ta trans-eiropas-divīzija ir vienkārš fizisks iedalījums, līdzīgi kā kurzeme…. latgale…
Es vēl joprojām saku, ka ja māca tad māca nevis vienu – kristietību kas lūk ir atzīta, bet māca visu reizē… Jo tad tas paliktu par informācijas pilnu priekšmetu, no kura cilvēks varētu izdarīt loģiskus secinājumus par to, kas ir kas. Bet tas ka cilvēkam liek izšķūrēt krustām šķēršām bībeli man šķiet piederētos vai nu pie literatūras, vai nu pie kultūras vēstures stundām, nevis jaunu velosipēdu izgudrot!
Pie reizes:
Tad jau tik pat labi, indiāņiem [ziemeļamerikā], bij pilnīga pārliecība ka pasauli radījis ir krauklis, kas pasauli uzbūvējis metot smiltis, akmeņus okeānā, kā arī tas pats crow
Afrikā atkal bijusi dieviete, kas līdzīgi kā noasa šķirstā veidojusi cilvēkus, un metusi divās upēs, sliktos cilvēkus drūmā, neparedzamā, straujā upē, bet labos jūzerus foršā, skaistā upē, tie kas izpeldējuši arī ir cilvēki…
Hinduismieši
Budieši
Ķīniesiem
Kristietismā
Vēl nesaistīts ar reliģijām ir zinātniskās fantastikas viedoklis, ka mēs kādai planētei esam bijuši kā Angļiem Austrālija… kurā izmitināt cietumniekus, un tā savairojušies, attīstījušies paši esam savā sulā i viss! 🙂
Teorijas ir daudz un pamatīgi.. nu ja visu ko nosaucu, un vēl vairāk kas pastāv apkopotu mācībstundā, tad iespējams pat sanāktu diezgan laba, interesanta mācību stunda skolās.. Par to kas un kā ir tapis! 🙂
Preses relīzes