Sākumlapa › Forumi › Citas tēmas › Cilvēks un Sabiedrība › Šlesers un Pujāts: Bībeles māc. jābūt obligātai! 2
Nekaa personiiga, bet necieshu tos “dieva” pieluudzeejus.
Vieniigaa lieta ko vinjiem vajag ir nauda. BAzniicas bruuk kopaa, tomeer pashi braukaa ar Mershiem.
Mani arii Ceesu bazniicaa meegjinaaja apchakareet. Arii paaris draugus zaudeeju, jo shie pieveersaas ticiibai. Pilniigi zombiji kljuva.
Secinājums viens – vairumam ticīgo ir nopietnas problēmas ar dzīves draiveriem 🙂
Reinstall
Necieshu es tos kropjus pilniibaa. Neko labu vinji nav izdariijushi.
Dievs ir tuvaak nekaa tu domaa!!! ->
Mēness ir gigantisks kosmosa kuģis
NÄ€VES ZVAIGZNE, JOPTVAI!!1 [img]
Nav taču izslēgts, ka daudzas parādības pastāv ārpus mūsu organiskā domāšanas veida.
Tā tas ne tikai nav izslēgts, bet arī ir. Taču ne jau dievs tur vainojams. To, kas ir vainojams, mēs nesapratīsim un arī neuzzināsim. Tā sacīt, esmu nevis ateists, bet agnostiķis.
Mēness ir gigantisks kosmosa kuģis
NÄ€VES ZVAIGZNE, JOPTVAI!!1 [img]
Oh shi*!!! [img]
Dievticiigie pateiks ka esmu atejists vai kaa vinjiem labpatiik.
Ja es neticu taam bleenjaam, kaapeec man jaabuut uzreiz savaadam? Tikpat gudri es varu pateikt ka tie bazniiczeeni ir nenormaali. Pieraadiet ka dievs eksistee un tad bljaurojat (tas tiem, kas par dievu).
Piemēram šo sestdien Ora Liepājā bija organizējusi aktivitātes zaļumos. Tā nu 50 cilvēki devās zaļumos un piedalījās dažādās aktivitātēs
grisha, cilvēkam nevarētu pierādīt par to, ka automašīnas uz cepameļļu strādā, ja vien viņš pats negrib uzzināt.
muslīšu naftas turētāju lobijs ir tāds pats kā kristietības lobijs tumsonīgajos viduslaikos 😛
Kā radās Dievs
Kā radās lielas big bang? Vai tas, kas bija pirms tā?
toties man ir jautājums, kurš aizvērs muti pat visapdolbītākajiem kristiāņiem!
Kā radās Dievs
Lai izprastu rekursiju ir jāizprot rekursija.
Preses relīzes