Sākumlapa › Forumi › Citas tēmas › Cilvēks un Sabiedrība › Šlesers un Pujāts: Bībeles māc. jābūt obligātai! 2
Jaunzem, labs jautājumus uz kuru atbildēt es tev nevaru. Bet varbūt tu vari palīdzēt man atrast atbildi uz vienu jautājumu, kas dzen elektronu uz priekšu ap protoniem?
Pēc elementārdaļiņu fizikas teorijas to dara bosoniska elementārdaļiņa gravitons, kura enerģijas avots ir stresa enerģijas tenzora. 🙂 Saskaņā ar Wiki infu, elementārdaļiņas statuss ir teorētisks, bet šogad cik man zināms kāds ASV zinatnieks beidzot arī faktiski pierādījis fundamentālspēka daļiņas gravitona eksistenci.
Lai izprastu rekursiju ir jāizprot rekursija.
Epic though!
public void recurse()
{
MessageBox.Show(“Oh SHI*!”);
recurse();
}
private void Somestuff_Load()
{
recurse();
}
Loading
Kauč kā tā: [spoil][img]
Hm? Bet rinķošana taču notiek visu laiku. Neapstājas vai neaptrūkstas pēc 12 riņķošas reizem…
Lūk, kas notiek, kad cilvēks meklē atbildes, bet nepapūlās pats izglītoties par tēmu. Praksē rekursijai izmanto pārtraukšanas nosacījumu. [img]
Bez tā parasti pārpildās steks un pārdeg prātiņš 😀
You marinate with that, my young padawan…
Liekas, ka šis pat man ir par gudru :>
Vai šie komentāri būtu rakstīti saskaņā ar 1959. gada 8. jūlija PSRS Iekšlietu un Veselības aizsardzības ministriju kopēju pavēli, kurā bija teikts, ka personas, par kurām ir ievērots, ka tās stāsta par smadzeņu, psiho trono ieroču iedarbību, ka tās ir pakļaujamas izolācijai specializētās iestādēs un tālāk sekojošai piespiedu ārstēšanai?
Varbūt Jums Latvijas Republikas likums, kas pēc 2004. gada 31. decembra aptur visu PSRS pastāvēšanas laikā pieņemto normatīvo aktu darbību, nav saistošs?
Lai gan mani vecvecāki jau kur tas laiks kā aizsaulē (vai pārdzimuši manos bērnos; vai sen citā dimensijā; vai vienkārši izkūpējuši kā nebijuši), esmu uzaudzināts normāli – ar veselīgu dzīves uztveri un zināmu skepses devu pret visiem māņiem.
Mans vectēvs savam laikam (XX gs. pats sākums) bija ļoti progresīvs cilvēks un un viņa uzraudzībā drīkstēju lasīt gan bībeli, gan korānu, gan arī Emanuelu Kantu un Seneku. Ar uzraudzību domāju tos paskaidrojumus, kurus viņš man sniedza, kad savā bērna naivumā biju gatavs noticēt visam rakstītajam.
Bet diemžēl neizglītotai tautai reliģija ir nepieciešama – savādāk tā kļūst anarhistiska, ne no kā vairs nebaidās un līdz ar to paliek nekontrolējama…
Vēl viena atziņa, daudziem nepatīk, ka kristieši runā pa Dievu, jo redz tas neesot normāli. Bet, ja atejists to vien tik dara, kā saka “Dieva nav”… Vai tas ir normāli? 😉
Ķo reliģija vispār dara? sašķeļ nevis vieno (uz budismu tas neskaitās)
Preses relīzes