Sākumlapa › Forumi › Notepad.lv › IT ziņas › Raksti › Smart TV interneta veikalā 1a.lv
Komfortablas dzīves piekritēji izvēlas, piemēram, šādus SMART TV modeļus – Sony (KDL-42W706), LG (55LB731V) vai Philips (49PUS7809). Tos visus raksturo augsta izšķirtspēja, krāsu dzidrums, skaņas efekti, funkcionalitāte un nepārtraukta interaktivitāte, kas iet soli solī kopā ar interneta pieslēgumu un tā piedāvatajām iespējām. Lai gan daudzi domā, ka SMART televizori maksā dārgi, tos iegūt īpašumā var gandrīz katrs. Ja gribas Ziemassvētku un Jaunā gada pārraides skatīties jaunā kvalitātē, bet alga nav tik liela, lai iegādātos televizoru uzreiz, tad jums ir lieliska iespēja ņemt televizoru līzingā. Ar interneta veikala 1a.lv līzinga nosacījumiem varat iepazīties mājas lapā – 1a.lv
Tā viens no galvenajiem plusiem ir tas, ka SMART TV
SMART TV kļūst arvien modernāks un tagad, izmantojot Wireless Screen funkciju, varēsiet aplūkot arī fotoattēlus un video no viedtālruņa un citām mobilajām ierīcēm bez jebkādiem vadiem.
Izbaudi dizaina un tehnoloģiju brīnumainos risinājumus kopā ar SMART TV. Ļauj savam vecajam televizoram atpūsties vai novieto to citā istabā, bet viesiem ļauj raudzīties jaunajā SMART televizorā. Atceries, ka vēl bez lieliskā SMART TV piedāvājuma, interneta veikalā 1a.lv pieejami arī citu modeļu televizori, kas būs atbilstoši arī klientiem, kam ir pavisam citas prasības no mūsdienīga televizora.
Visizdevīgākais variants ir paņemt ne-SMART TV vai attiecīgu monitoru un paķert ebay`ā pa ~ 40-60 eiro Android puļķi.
Vissliktāko attieksmi varu teikt par Liepājas RD electroniks, kas atrodās iekš vecā rimi, jauno ostmalu. Tur cilvēkus un viņu pirktspēju vērtē pēc purna, un tad kad iedzēris vecītis noskaita 500 eiro par laptopu,. tad uzreiz Jums nevajag arī pelīti, somu jaunam datoram, utt.. vienkārši nožēlojami, tāpēc arī es bieži vien gan sev, gan saviem radiem, draugiem, paziņām, klientiem iegādājos preci interneta veikalos, kur ja man ir nauda, man nav pat no mājas jāaiziet, lai iegūtu preci. Labi, viens mīnuss ir tas, ka prece nebūs uzreiz pie durvīm pēc 1-3 dienām, bet produkts būs tieši tas pats ko pārdod X, X1, X2.
Arī to pašu lizingu, jeb telvizors līzingā, ērti un vienkārši ir nokārtot caur interneta veikala starpniecību, man bija gadījums kad gribēju ņemt tieši smart TV. Saku, nu šobrīd uzreiz tādas naudas nav, lai dod kaut kādu līzingu. Izstāstu, ka esmu pašnodarbinātais, strādāju uz sevi, gari un plaši prasa datus, saka, pienāciet pēc 15 – 30 min, pajiet 30 min, ieeju iekšā, diemžēl nav piešķirts, WTF? 😀 Notērēju laiku aizbraucot pie RD “censoņiem”, notērēju laiku priekš tā saucamās facecontrol “iespējams arī tāpēc neiedeva, jo izskatījos aizdomīgs, ziemas jaka, kapucis, trenuškas”, iespējams nemaz šo pieteikumu neizskatīja kā tādu, tāpēc pie velna tie veikali, tā pat tur ir 1. dārgi, otrām tev blisinās virsū kā tādam zaglim, žīgam pēc apģērba, stila gaumes, mēģina iesmērēt visu ko tev varbūt sākumā nevajadzēs.
Jebkurā gadījumā, interneta veikals ir tāds pats reāls veikals kā jebkurš cits veikals, arī parastie veikali, kurā ir pikrts kāds dators, lapsis, telvizors var vienā jaukā dienā beigt pastāvētm tas arī ir uz interneta veikaliem, bet 1a.lv ir ilgadējs interneta veikals, drošs un uzticams, kurā veikt ikdienišķus sadzīves pirkumus.
Par visām nesmukajām lietām, es nemaz nerunāšu…
Un tavu līzingu neizskata pārdevējs, bet gan līzinga cilvēki. Būtībā, pārdevējam jau ir vienalga, vai tu to preci vēlāk atmaksāsi, vai nospersi…Tālāk jau tu darīšanas kārtosi ar līzinga kompāniju un kredītiestāžu piedzinējiem.
foxsk8
Vienīgā problēma, ka 1a lielā daļā gadījumu pasūtīs pircēju 3 mājas tālāk, ja nesīs uz garantiju kādu datora komponenti. Pašam trāpījās vasarā beigta mātesplate – nestrādāja pilnīgi svaiga, tikko no kastes izņemta. Aizstiepu atpakaļ šiem, tur vēl 3 nedēļas viņi nomarinēja paši, pirms aizgādāja uz oficiālo servisu, kas plati apskatīja 2 dienu laikā un sniedza atbildi, ka mehānisks bojājums, es esot salauzis un plati nemainīs. Nu tad na*ig viņus, labāk nopērku vajadzīgo komponenti vietējā veikalā un samaksāju 10 eiro vairāk nekā čakarējos ar to kantori. Vismaz ar vietējo veikalu nekad nav bijušas problēmas, kad tiek runāts par garantiju…
Visas tās aplikācijas pa lielam ir mēsli, vienīgā reālā iespēja ir izmantot Youtube pa tiešo, bet es savu LG izmantoju filmu skatīšanai, ko strīmoju pa wifi no telefona vai planšetes.
Nē, nu var arī skatīties arī tiešsaistē no pārlūkiem, bet tad vajag i/o ierīci tam, jo vadīt ar pulti nav ērti.
labu
>bij domāts fokša garajam komentam, bet nokļuva beigās<
Nesen puikam iegādājos jaunu telefonu un, protams, paņēmu kopā ar silikona apvalku. Kad atvēru paciņu, sapratu, ka veikala darbinieki ir kļūdījušies un ielikuši neatbilstošu silikona apvalku (no cita modeļa). Domāju pie sevis – nu kam negadās? Aizrakstīju uz veikalu ar lūgumu atrisināt radušos misēkli, bet nācās pat 2 reizes sūtīt attēlus un skaidroties, ka tas tomēr nav īstais (lai arī pirmajā attēla bija skaidri redzams, ka portu vietas ir pretējās pusēs un izmēros tas ir par mazu, bet vienalga veikala darbiniece man uztājīgi centās apgalvot, ka tas ir īstais apvalks un lai ierodos pie viņiem birojā, lai apskatītu, kāpēc tad tas nederot….
Man uz biroju nebija nekādas vēlmes braukt un kavēt savu laiku, bet par laimi tomēr izdevās ieskaidrot, ka apvalks nav īstais un īsto tomēr izsūtīja man uz tuvāko pasta staciju.
Savu panācu, bet kādam neuzņēmīgākam vai kautrīgākam cilvēkam diez vai tas būtu sanācis un būtu palicis bešā vai nācies braukt uz ofisu skaidroties.
Tas tā, dodu “-1” no sevis par klientu apkalpošanu šai bodītei.
Kaut kādi līzingi un purna kontroles… 😀
Preses relīzes