Sony ST21i Tapioka – SE Xperia X8 pēctecis

Sākumlapa Forumi Notepad.lv IT ziņas Sony ST21i Tapioka – SE Xperia X8 pēctecis

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 14 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
    samurajs
    Participant

Lēts Sony tālrunis (cena tāpat kā savulaik populārajam X8 varētu būt ap 100 Ls) veikalos gaidāms jūlijā ar tirdzniecības kodu ST21i. Droši vien tas ietilps Xperia līnijā, bet pagaidām viedtālruņa codename ir Tapioka. Dzelžu ziņā Sony Tapioka ir tipisks budžetnieks, kas maz atšķiras no Xperia X8, bet akcents tiek likts uz jaunāko Android 4.0.3 ICS.

Radikāli nomainīts viedtālruņa dizains: korpuss nu ir Sony Xperia ierīcēm netipiskā plūdlīniju formā, bet diplejs izskatās kā virsū uzlīmēts.

[img]https://notepad.lv/userpix/28_sonyxperiast21i2_1.jpg[/img]

Procesors tas pats vecais – MSM7227, bet kļuvis mazliet ātrāks (800 MHz). RAM pieaudzis līdz 512 MB, arī iekšējā atmiņa tagad ir 4 GB. Kamera tā pati vecā 3,2 MPix ar iespēju uzņemt VGA video. Displejs kļuvis mazliet lielāks – 3,5″, bet izšķirtspēja nav mainījusies (480×320). Jaudīgāka kļuvusi baterija, tā tagad ir 1460 mAh.

Avots 1, 2.

Jaunzems
    Participant

Un kāda jēga? Sony Ericsson Live w/ Walkman ir daudz labāks – ne tik spīdīgs korpuss, labāka kamera, jaudīgāks procesors… vienīgi baterija mazliet mazāka.

Nettwerk
    Participant

Tapioka ST21i, WTF, kur tik tizli nosaukumi sony dod? Pilnaa nosaukumaa, Tapioka Seksualais Transvestiits 21i*p**ts… Drausmiigi izskataas shis telefons.

Aldis
    Participant

Varbūt rokās nonākot šamais iepatiktos vairāk, tagad tiešām, jams izskatās diezgan ar drausmīgu dizainu. 😀 Es saprastu, displej izsēdināts ja būtu apakšā qwerty klava vai kas tāds, bet nu … Un uz tāda švaka aparāta Android 4.0? Why? Froyo un miers.

Kon
    Participant

Izskatās pēc mēsla, bet vispār tā ir ar visiem budžetniekiem, gluži kā ar lētām mašīnām un sievietēm 😕

msh
    Participant

Simts lati – lēts? Varbūt vajag pieminēt kādā kontekstā simts lati ir maz? 😀

Kon
    Participant

Priekš viedtālruņa (pārnēsājama datora) ir lēts

msh
    Participant

Bet rakstā rakstīts “tālrunis”. Un vispār, dārgais kojāni – kāds te sakars ar pārnēsājamu datoru? Nejauc surogāttelefonu/surogātdatoru ar īstu datoru 😀

Kon
    Participant

Tehniski izteicos nepareizi, bet ja es spēju ar viedtālruni izdarīt pilnīgi visu, ko es ikdienā daru ar datoru, tad ..

Tiesa šī, manis sacerētā, definīcija neder visiem 😀

buldozers
    Participant

Dizains vienkārši atbaidošs.

msh
    Participant

Man vienīgais iemesls, kāpēc es vēlētos nopirkt kaut kādu vecu porķiku par pārdesmit lašiem būtu nepieciešamība kaut ko darīt gar mašīnu. Krapfõnam lēto ķīniešu VAG-COM kabeli piespraust var? Nevar. Pat ja varētu – VAG-COM progu palaist var? Nevar, tur kaut kāds androīds uz arm griežas… Un paskatīties shēmas? Nu jā, it kā var, bet nebūtu īpaši aizraujoši visu laiku kaut ko ar pirkstu rullēt…

A priekš visa pārējā man manās istabās stāv datori 🙂

Jaunzems
    Participant

Es ceru, ka tu apzinies, ka tu neesi vienīgais cilvēks pasaulē un viss nevar tikt veidots tikai tavām vajadzībām, vēlmēm un gaumei.

Kamēr tu Rīgas centrā vilksi ārā savu laptopu, piespraudīsi kontaktdakšai, ieslēgsi, pievienosi WiFi, atvērsi internetpārlūku, ielogojies gmailā utt., es jau sen būšu izlasījis 10 e-pastus un atbildējis uz pieciem.

BERILS
    Participant

Ka tik Sony nesāk taisīt mēslus ar dizainiem…. SE bija +/- normāli , laigan ne visi telefoni 🙂

msh
    Participant

Es ceru ka tu apzinies ka lasīt epastus un atbildēt uz tiem es varu arī ar savu 10 gadus veco Siemens M55, tāpēc šāds piemērs nebūs tas labākais lai attaisnotu dārga krapfõna iegādi… 😀

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 14 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā

Vai vēlies saņemt jaunumus no Notepad.lv?