Sākumlapa › Forumi › Notepad.lv › IT ziņas › PR › Sony World Photography Awards 2011 uzvarētāji (foto)
Sony World Photography Awards Open konkurss paredzēts ikvienam, kuram interesē fotogrāfija. Fotogrāfi tiek vērtēti pēc vienas fotogrāfijas. Interesanti, ka kategorijai Cilvēki bija nominēta arī Gundega Elīna Deģe no Latvijas.
Sony World Photography Awards Open gada fotogrāfs tiks paziņots 27.aprīlī gala ceremonijā Londonā. Uzvarētājs saņems 5 000 ASV dolārus un Sony spoguļkameras aprīkojumu. Š ajā pašā pasākumā tiks izziņots arī prestižās L’Iris D’Or balvas saņēmējs Sony World Photography Awards gada fotogrāfa kategorijā. Uzvarētājs saņems 25 000 ASV dolārus un profesionālo Sony fototehniku.
No 148 valstīm saņemtajiem 51 000 pieteikumiem uzvarētāji ir:
Kustība: Chan Kwok Hung (Hongkonga)
Nakts fotogrāfija: Chumlong Nilkon (Taizeme)
Arhitektūra: Marek Troszczynski (Polija)
Māksla un kultūra: Hubert Januar (Indonēzija)
Mode: Edina Csoboth (Ungārija)
Daba: Andiyan Lutfi (Indonēzija)
Ainava: Wolfgang Weinhardt (Vācija)
Cilvēki: Raghuranjan Sarkar (Indija)
Smaids: Carlos Henrique Reinesch (Brazīlija)
Ceļojumi: James Chong (Singapūra)
Nominēts bija arī Gundegas Elīnas Deģes darbs no Latvijas
Kādi mūsdienās ir fotogrāfi…? …Fočuks ir .. fotošopā strādāt māki i viss…
Ka tik ne tā! Tev var iedot DSLR kameru par 10,000 USD, un tu arī ar to neko jēdzīgu neuztaisīsi… Tur vēl vajadzīga mākslinieka domāšana un talants…
1920×1080=< kvalitātē nevar dabūt ?
Evers
Kādi mūsdienās ir fotogrāfi…? …Fočuks ir .. fotošopā strādāt māki i viss…
par tevi:klaviatūra ir, internets ir, i muldēt māki!
Kādreiz esi redzējis izejas failu no kameras, piemēram RAW, tik pat labi JPG? Visam tam vajadzīga apstrāde ar datoru. Un tam tas arī paredzēts. Izlasi, kas ir kompozīcija bildēs, ko tā dod, kas ir perspektīvas. Bilde nav tikai smukas krāsiņas. Fotografē ar filminieku, mākslinieks tā pat uzksrūvēs stobram galā filtru, lai bilde ir acīm baudāmāka. Nu lab, ko es te plosos. Lai bilde būtu baudāma, jāmāg gan tēmēt ar fotoaparātu, gan zināt, kas jādara ar fotošopu.
Ja tu nopērc flautu, tev ir mājās flauta
Travel-Open-Winner-James-Chong-Going-To-Work
gūglē atradu “James Chong sony”
bildīte sver 8MB
Nu manam vecajam 10Mpix Canon EOS 400D bilde sver 8-9MB. Taisos ņemt 7D (18Mpix) un saprotu, ka 4GB CF karte ar jāmaina. 😉 Nevarēs vairs sesiju uz 400 bildēm iedabūt iekšā.
Vai kāds no notepad.lv ir testējis 7D, cik kadrus ar vienu akumulatoru var nobliezt?
Travel-Open-Winner-James-Chong-Going-To-Work
gūglē atradu “James Chong sony”
bildīte sver 8MB
Nu manam vecajam 10Mpix Canon EOS 400D bilde sver 8-9MB. Taisos ņemt 7D (18Mpix) un saprotu, ka 4GB CF karte ar jāmaina. 😉 Nevarēs vairs sesiju uz 400 bildēm iedabūt iekšā.
Vai kāds no notepad.lv ir testējis 7D, cik kadrus ar vienu akumulatoru var nobliezt?
Tak, pameklē google, pilns būs ar apskatiem!
Nu tur daudzi samelo, grib palielīties. Gribas reālu viedokli.
Š e tev ticams viedoklis:
Nu tur daudzi samelo, grib palielīties. Gribas reālu viedokli.
Š e tev ticams viedoklis:
Dpreview.com nemelo! 🙂
pasam man bija canon eos450, nu atskiriba ar eos400 ir tikai live view funkcija, bet nedomaju kad tev vajag D7 spriezot pec taa kad foto lielums ir tev shim 8MB, secinajums jpg… labak pa to naudu noperc normalu optiku un parsledsies uz raw. ieraudzisi pavisam citu pasauli.
Es labāk zinu ko man vajag. Protams, ka ne jau pikseļos laime.
Optiku, jau esmu sapirci labu. Viens 70-200 2.8 jau priecē, bet tas nelabos situāciju, ja 400D no dzimšanas problēmas ar fokusēšanos. 7D ir to iespēja pieregulēt. 400D imho ir izdevies sliktāks par 350D.
vēl jautājums kapēc 7D? Jaunais 600D pēc aprakstiem ar būs labs, jo 550D jau ir labs.. 🙂 Nez.. man bik naudas būtu žēl..
man bija 350D, salīdzinot ar 400. tiešām atšķirība bija cenā, ekrānā un bilžu daudzumā ar vienu akumulatoru.. 😀
vēl jautājums kapēc 7D? Jaunais 600D pēc aprakstiem ar būs labs, jo 550D jau ir labs.. 🙂 Nez.. man bik naudas būtu žēl..
Citas klases aparāts, ātrāks un man ir daži pasākumi, kur ātrumam būs nozīme.
Naudiņa ir žēl, bet labāk uzreiz nopirkt labu. Būtu vēl 500Ls – ņemtu 5D Mark II.
Preses relīzes