Sony Xperia GX – jauns flagmanis

Sākumlapa Forumi Notepad.lv IT ziņas Sony Xperia GX – jauns flagmanis

Tiek skatīts 5 ierakstu – 1 līdz 5 (no 5 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
    samurajs
    Participant

Ražotājs Sony šodien paziņojis par jaunu viedtālruni Sony Xperia GX, kuru Japānā izplatīs mobilais operators NTT DoCoMo. Eiropā jaunums visdrīzāk parādīsies septembrī, kad to vispirms izrādīs Berlīnes izstādē IFA. Vizuāli Xperia GX atgādina modeļu Xperia arc un Xperia S hibrīdu. No arc patapināta izliektā aizmugure, bet no S – dizains. Operētājsistēma – Android 4.0.

Būtiskākais jaunums ir kombinētā procesora (SoC) Qualcomm Snapdragon MSM8960 lietošana iepriekšējā 8260 vietā. Kaut arī taktsfrekvences abos “divkodolniekos” ir vienādas (1,5 GHz), MSM8960 ir daudz efektīvāks un energoekonomiskāks. Arī displejs izaudzis līdz 4,6″ (1280×720), un galvenajai kamerai nācis viens megapikselis klāt – to tagad ir 13. Iebūvētā atmiņa – 16 GB, RAM – 1 GB. Pilnas specifikācijas vēl nav paziņotas, bet iespējams, ka būs arī 4G tīklu atbalsts (SoC MSM8960 šī funkcionalitāte iekļauta).

Sony Xperia GX kļuvis arī mazliet vieglāks par iepriekšējo flagmani – vairs tikai 127 grami iepriekšējo 144 vietā.

Tālrunis tiks ražots melnā un baltā korpusā. Par cenu gan informācijas nav.

[img]https://notepad.lv/userpix/28_1_0f47c_1.jpg[/img]

NTT DoCoMo

Crow
    Participant

Vot tikai Arc dizains smird kā draņķis. Nu kāpēc nevarētu saglabāt kaut kādu konsistenci, nevis taisīt te savus “mākslas darbus”.

Wuu
    Participant

Vismaz savādāks nekā citi.

Crow
    Participant

Esmu pelēcīgs konservs, man labpatīk klucīgie Xperia S (U un P). Ne tikai savādāki, bet unikāli. Tā caurspīdīgā strīpa apakšā, protams, ir “love/hate”, abet vismaz ieguļ rokā, kur Arc… es nez, ne uz galda, ne rokā, ne kabatā – vēl tā pumpa kamerai visu sadirš. Tā vien gribas liekt, kamēr lūzt 😀

Cerēju, ka Xperia T vismaz būs vēl S stilā (jo, you know, nosaukumā viens burts mainās), bet pigu.

Garinsh
    Participant

Sony noteikti veica plašu pētījumu par šo, ieskaitot cilvēku viedokļu ievākšanu, līdz ar to vairākumam patīk un Crow ir hipsteris. (Vai arī kāds no ofisa krēsla deldētājiem augstos amatos izdomāja, ka tā tam būs būt) Anyway, atpakaļ jau neizlieksi un, ja nepatīk, vienmēr paliek Samsung! *winkwink.

Ceru, ka HTC arī ārpus Ķīnas atjēgsies, tīk man viņu alumīnijkorpusa veidojumi.

Tiek skatīts 5 ierakstu – 1 līdz 5 (no 5 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā

Vai vēlies saņemt jaunumus no Notepad.lv?