Sākumlapa › Forumi › Hardware › Video un Audio › Sound Card
Par cik laiki iet uz priekšu un datori arī attīstas, tad biedzot izdomāju, ka vairs nevēlos paciest iebūvētās skaņas kartes sačakarētos portus.
Dators man ir 5 gadus [ vismaz pamatplate ], tad viss pārējais ik pa brīdim tika uzlabots. Un agrāk sanāca ļoti bieži tumbiņas pārspraust uz austiņām kā dēļ tas ports ir izļurgājies un bieži vien pazūd signāls, tad pēc pāris sekundēm atkal parādās.
Man pašam pašlaik ir jaukas Logitech 2.1 tumbiņas, kurām ir iebūvēts 3.5mm ports pašā tumbiņā, kas atvieglo iespraušanu uz izspraušanu, bet iebūvētajai skaņai tāpat patīk niķoties.
Ko jūs varētu man varētu ieteikt kā aizvietotāju iebūvētajai kartei, ko es varētu atļauties bez sāpīgiem robiem kabatās?
Lūdzu, neietekt skaņas kartes, kuras w7/Vista atbalsta tikai daļēji – slikta pieredze mēģinot tādas.
Konkrēti pats lietoju Imhotepa ieteikto karti un esmu apmierināts.
Katrai mātenei sen jau i front audio ports! Tieši tam paredzēts, lai nečakarētu aizmugurējos portus.
Kā arī nav saprotams kapēc tā skaņa parādās pēc kāda laika. Ja jau vadus nekustini.
Izskatās ka vienkārši kompis ir tev pa sarežģītu.
Jā, man nav saprotams, kāpēc skaņa parādās un pazūd ik pa brīdim, macbeton.
Man pārmest to, ka es nesaprotu no datoriem tik daudz cik pats, ir tāpat kā iesēdināt mani lidmašīnā, es pasaku, ka nolūzt tas atveramais galdiņš un tad sākt man aizrādīt, ka es nezinu kurā vietā lidmašīnai lej eļļu. Un vēl pateikt: Tad nafig vēl vispār lido?!
Cilvēki ir jāinformē, ja nezina. Nevis vienkārši un TUPI jāizgāž savs negatīvisms publiskajā telpā.
Un paldies Imhotepam, gaidu skaņas karti savās ķetnās!
Ak, ja būtu mums tāda pati sistēma kā XDA, kur var dot tos Thanks par palīdzību. Imhoteps to noteikti nopelnītu.
Issti nesapratu ko tu domaa ar to .iso ?
Preses relīzes