Google atmeta
Nepieciešams sakarīgs softiņš(vēlams bezmaksas), kas savietojams ar MS Outlook / Express, tāds kas pēc kautkādiem kritērijiem pats filtrētu spamu (lai nav lietotājam pašam jāatzīmē kā atnāk kāda jauna mēstule).
Google atmeta
MS Outlook / Express ir iebūvēts spama filtrs.
Nevajag tādu, kur pašam filtri jāiestāda, un kā kautkas jauns, kas nepieciešamajai adresei daudz nāk, tā jāliek filtrs atkal no jauna. Interesējos par ko tādu, kam būtu iekšā pašam savi spama atpazīšanas algoritmi (protams 100% nebūs nevienam), jeb datubāze no kuras saņem informāciju par jaunākajiem spamiem (līdzīgi kā antivīrusiem atjaunijājumi) . Varbūt fantazēju, bet ideju sapratāt.
e-pasts ir iestādei, uz sava servera/domēna,
tad kaapeec vienkaarsjam lietotaajam buutu jaauztraucaas par spamu? O_O
par to lai galva sisadminam saap.
nu vienkārši viens cilvēks palūdza ko effektīvāku par filtru ķeksēšanu un tad nu sāpe man 😀
ar gmail filtru man pašam problēmu nekādu, bet tam cilvēkam nav gmail. ai nu paldies tāpat. Būs laiks paskatīšos par to SpamAsasin
SpamAsasin ir server-side programma, ja e-pasta serveris darbojas uz cPanel vai Parallels tam jābūt jau iebūvētam. Par gmail – tavs cilveks varētu izveidot gmail akauntu, gmail setupos izveidot pieeju savai e-pasta kastei uz servera un savus mailus vienkārši fetchot caur gmail, kas tad arī atfiltrētu spamu 🙂
servera mailfiltri straadaa neatkariigi no klienta veelmeem.
noteicosjais ir tikai admina graabeklju liekums….
Es teiksim lietoju jahoooooo zimbra,nu viņš mums ir uz sava servera un paši administrējam…esmu apmierināts,spam filtrs pats macas šķirot spamu utt..kā arī pats vari ievietot kādu vēstuli junk mapē,no tā brīža turpmākās vēstules ar tamlīdzīgu satruru tiks automatiski ievietotas pie junk utt…ir arī desktops pieejams,lai var lietot pastu neesot pie neta.
Preses relīzes