Sākumlapa › Forumi › Citas tēmas › Humors un Joki › SpamaKungs – mopsis 6.0?
SpamaKungs
protams, mani fascinē maģiskais vārdu salikums “pērc par brīvu”
šitādas izdarības man liek domāt, ka tas ir tas pats mopsis
btw, tviterī mēs jau aprunājām viņu, tam speciāli izveidojot jaunu trendu – #mopšajaunaisblogs
no eheksa uzzināju, ka viņam arī ir blogs, kur? uzminiet! nu protams, ka uz wordperversa!
nu, mopsi, atzīsies vai nē?
P.S. Tie piedāvājumi nāk no mūsu servera, gribējām popularizēties, bet šoreiz izvēlējāmies ne to…
Nē, es neesmu mopsis. Mopsis neliktu uz sava XP (!!!) Elegant theme (!!!) un neveidotu desktopu kā ob1 (!!!) Jūs visi esat kļūdījušies!
Aiz, kā tu kautko tādu pateici? ^
MWHAHAA Es esmu gar zemi 😀
Atzīsties mopsīt, tu nemāki melot un tēlot
Nē, es neesmu mopsis. Mopsis neliktu uz sava XP (!!!) Elegant theme (!!!) un neveidotu desktopu kā ob1 (!!!) Jūs visi esat kļūdījušies!
P.S. Tie piedāvājumi nāk no mūsu servera, gribējām popularizēties, bet šoreiz izvēlējāmies ne to…
uii… MVP! MVP! MVP!
gribi teikt, ka es esmu tas spamakungs? jā, man visu laiku ir Elegant tēma uz XP 🙂 un man ir railendars kā visiem moderniem džedajiem 🙂
a gadījienā mopsis nebija tas, kurš visu laiku gribēja līdzināties obivanam? (un neveidotu desktopu kā ob1
A kāpēc SpamaKungam un reGative vienāda IP? Mopsim tāda nav.
ogo, viņš iemācījies lietot proxi? reGative būtu nu pēdējais, kurš tādu lažu mudrītu
UPDATE!!!!!!
Vakar reGative ar mani runāja un teica ka viņam nepatīk SpamaKungs. Viņš arī laikam bija iesūtījis rakstu par USB segu..
Tas ir kāds aprīļa joks?
Un sākas viss no gala… 🙂 Nedēļa.. un visi mopši un jaunzemi būs pa vietām (būdās), ar šādu uzvedību.
lēnāk pār tiltu
šī ir speciāli ierādīta tēma speciāli ierādītā vietā – Humors un Joki, speciāli offtopikam
noteikumi šeit nav tik ilgi, kamēr nespamo un nelamājas
Preses relīzes