SpamaKungs – mopsis 6.0?

Sākumlapa Forumi Citas tēmas Humors un Joki SpamaKungs – mopsis 6.0?

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 46 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
    Jaunzems
    Participant

tikko man vēstuļkastē atnāca jauna vēstule no lietotāja SpamaKungs, arī vakar tāda pati bija aizklumburējusi līdz manīm. SpamaKungs attaisnoja savu vārdu

[img]https://bildites.lv/images/dag9culrlfyztjo2znls.png[/img]

protams, mani fascinē maģiskais vārdu salikums “pērc par brīvu”

šitādas izdarības man liek domāt, ka tas ir tas pats mopsis

btw, tviterī mēs jau aprunājām viņu, tam speciāli izveidojot jaunu trendu – #mopšajaunaisblogs

no eheksa uzzināju, ka viņam arī ir blogs, kur? uzminiet! nu protams, ka uz wordperversa! https://spamakungs.wordpress.com/

nu, mopsi, atzīsies vai nē?

SpamaKungs
    Participant

Nē, es neesmu mopsis. Mopsis neliktu uz sava XP (!!!) Elegant theme (!!!) un neveidotu desktopu kā ob1 (!!!) Jūs visi esat kļūdījušies!

P.S. Tie piedāvājumi nāk no mūsu servera, gribējām popularizēties, bet šoreiz izvēlējāmies ne to…

Kefīrs
    Participant

SpamaKungs wrote:

Nē, es neesmu mopsis. Mopsis neliktu uz sava XP (!!!) Elegant theme (!!!) un neveidotu desktopu kā ob1 (!!!) Jūs visi esat kļūdījušies!

Aiz, kā tu kautko tādu pateici? ^

MWHAHAA Es esmu gar zemi 😀

Atzīsties mopsīt, tu nemāki melot un tēlot 😉

samurajs
    Participant

A kāpēc SpamaKungam un reGative vienāda IP? Mopsim tāda nav.

Jaunzems
    Participant

SpamaKungs wrote:

P.S. Tie piedāvājumi nāk no mūsu servera, gribējām popularizēties, bet šoreiz izvēlējāmies ne to…

uii… MVP! MVP! MVP!

gribi teikt, ka es esmu tas spamakungs? jā, man visu laiku ir Elegant tēma uz XP 🙂 un man ir railendars kā visiem moderniem džedajiem 🙂

[img]https://bildites.lv/images/u3z9ffeaoqhao3zn0gck_thumb.png[/img]

a gadījienā mopsis nebija tas, kurš visu laiku gribēja līdzināties obivanam? (un neveidotu desktopu kā ob1)???

Jaunzems
    Participant

samurajs wrote:

A kāpēc SpamaKungam un reGative vienāda IP? Mopsim tāda nav.

ogo, viņš iemācījies lietot proxi? reGative būtu nu pēdējais, kurš tādu lažu mudrītu

UPDATE!!!!!!

[img]https://bildites.lv/images/3twe6ejl7g4jt9bxxqp8.png[/img]

ehex
    Participant

Man šāda tipa vēstules kopš vakardienas nāk uz epastu. Tipiski Mopša stilā. Pēkšņi vienā diena uzrodas jauns personāžs ar jaunu blogu, visiem acc. utt. Spamakungs, tava attaisnošanās ir nožēlojama.

Kefīrs
    Participant

Pag, bet ja jau tāda pati IP, kā reGative.. Hmm..

Vakar reGative ar mani runāja un teica ka viņam nepatīk SpamaKungs. Viņš arī laikam bija iesūtījis rakstu par USB segu..

Tas ir kāds aprīļa joks?

reGative
    Participant

WTF? Kas ir SpamaKungs? Un viņam ir mana IP? Atzīsties, hackeri!

ob1
    Participant

a kas ir reGative? un vai reGative ir arī skype akounts ar tādu pašu niku? Ato man te iznāk pa skaipu runāties ar reGative…

reGative
    Participant

ob1 – Tu Skype runāji ar manīm. reGative ir wnk interneta lietotājs. Un viss! Jau no tā nika sāka kļūt bail! Un lūk pamatojums – zog svešas IP un krāpjas, kā nemetas…

Kefīrs
    Participant

Phe.. Mopsis zog IP? Š as. Un es esmu Obamas brālēns 😀

samurajs
    Participant
    WerNeo
    Participant

Un sākas viss no gala… 🙂 Nedēļa.. un visi mopši un jaunzemi būs pa vietām (būdās), ar šādu uzvedību.

reGative
    Participant

njaa, SpamaKungs tagad laikam ir apčurājies, kā nemetās… 😀 Nu mopsīt? Tagad tev ir gana? Es tevi ka Skype bloķēšu, tā nezinu kad atbloķēšu! Turklāt par IP zagšanu… nez, man liekas, es nežēlotu tevi un es nezinu ko izdarītu ar tevīm!

ob1
    Participant

Ož pēc krimināla… kur mūsu jurists Imhoteps? 😀

Kefīrs
    Participant

Gribētu gan zināt, kā mopsis pie tavas IP tika? m?

Spam break:

http://www.mopsis.tk

Jaunzems
    Participant

WerNeo wrote:

Un sākas viss no gala… 🙂 Nedēļa.. un visi mopši un jaunzemi būs pa vietām (būdās), ar šādu uzvedību.

lēnāk pār tiltu

šī ir speciāli ierādīta tēma speciāli ierādītā vietā – Humors un Joki, speciāli offtopikam

noteikumi šeit nav tik ilgi, kamēr nespamo un nelamājas

reGative
    Participant

Kefīrs – domā, ka viņš to neprot? Gan jau kkur ir nozadzis manu IP (laušanas progas et cetera) un uzstādījis tādu savam kompim!

ob1
    Participant

reGative, tas ko tu tur murgo, nav iespējams… es vēl varētu pieļaut, ka Mopsis dzīvo tev kaimiņos un ir pieslēdzies tavam WiFi rūterim… bet tā runā, ka tu dzīvojot kaut kur pie Rīgas… hmm, a kas tev par rūteri, mož jauns standarts, ko var pat no Venstpils redzēt?

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 46 kopumā)
  • Tēma ‘SpamaKungs – mopsis 6.0?’ ir aizvērta jaunām atbildēm.
Jaunākais portālā