Sākumlapa › Forumi › Notepad.lv › Foruma Jaunumi un Lietošana › Spameri Notepadā: vienreiz pietiek!
Bet mēs esam pozitīvi domājoši cilvēki, un ar spameriem cīnīsimies demokrātiskām metodēm. Būs pārkāpums – būs bans, un šie bana periodi aizvien garāki kā jau recidīvistiem.
Tā kā pāris frukti ir melojuši par savu vecumu – varam izdzēst viņu profilus bez brīdinājuma… bet lai jau elpo, varbūt kādreiz prātiņā pieņemsies?
Nu skatos, ka te jau kāds gribētu ar Hitlera metodēm – nošaut, izdzēst, uz gāzes kameru… 😀
Nu bet taa tik vajag shajos laikos, savadak jau nesaprot, un vel nirgajas, pashi diskute par saviem soda meriem. Ta ir augstaka necienjas izradishana.
… bet lai jau elpo, varbūt kādreiz prātiņā pieņemsies?
Dzees ara un lai nak atpakal tad, kad pratinja pienemsies, apmeram pec gadiem 10 vai vairak 😀
m-jani, kāpēc ir jāapvaino INDIGO?
Ja par krāsu – piekrītu
kaujaa ndodas tikai vecji….
Manuprāt, Klauns ir vislabākais variants 🙂
Un šādi neviens netiks pazemots! 🙂
jaunaa paaudze muusu zelts :>:>:> (lai nosjauj mani tas kursj sjo izlasiija)
ja jau demokrātija, tad demokrātiski nolemsim ko nahrenizēt. balsoju par apdāvināto un l_dž 😀
😀 es ari par abiem 😀
Varam izveidot balsojumu 🙂
Vispār tādā gadienā jums jāpārdomā pamatīgi sava politika un vecuma cenzs te maz ko dos 🙂 Ar to vienk, norausiet sev daļu apmeklētāju 🙂
PS. Par to apd.. es domāju 99% latvijas forumu. Nu ir tāda daba letiņiem, nožēlojami bet fakts 🙂
Genādijs, spēj uzrakstīt labāk? Raksti!
Preses relīzes