Sākumlapa › Forumi › Hardware › Pārējās Hardware lietas › Speles laika iesprust ekrans un skana, kur problema?
Man te tadas globālas tēmas apsriežamas, bet ar darbiem šobrīd tā pašvaki un kaut kā jau tas laiks japavada 😀
Nekam citam tanī datorā vairs nav vietas un tā kaste rūc kā boings, ka tur var nekarst 😀
Acīmredzot pērkot jaunus dzelžus, par savu komfortu neesi vispār padomājis un nožmiedzies gandrīz uz pašas svarīgākās lietas- korpusa, ja jau 2 topiki ar problēmām- vienā skaļums, otrā dzesēšana. Nu nevar 30Ls vērtā konservu bundžā krāmēt high-end dzelžus. Domā vien par kārtīgu korpusu ar saprātīgu dzesi- atradīsies vieta arī abiem taviem zalmaniem 😉
Vai arī ņem uzreiz kādas stabilas firmas ražojumu – piemēram DELL, HP.. u.t.t. 🙂
P.N. Gaidu Snorx atbildi par to, kāda tad super duper keisiem ir dzese priekš videokarteles – viens sūda 8cm veņķiks vākā neskaitās, pārak primitīvi un neefektīvi.
Prasi “kāda speciāla dzese?” bet postu iepriekš mini kaut ko par “korpusu ar saprātīgu dzesi”, neiet kopā 😀 Nu, ir tie keisi ļodzīgi – nu un? Tev kaste ir kam vajadzīga – lai uz tās sēdētu? 😀 Vibrē – tās virsmas ir pārāk lielas lai rezonansi varētu uztaisīt kas cits kā diskdzinī rotējošs disks. Nevar aiztaisīt? Nu varbūt vajag attaisīt kā nākas un ja pats vai kāds pirms tevis ir saliecis vākam tās ķepiņas, tās atliekt, nevis ar rupju spēku censties aiztaisīt? 😀
Manai kastei ir pirms 5 gadiem pirkts codegen keiss, kaut kādi 17 ls laikam bija [ar barokli], vienīgi pie tā ir piestrādāts un es pieņemu ka mana kaste savā pastāvīgajā konfigurācijā [pagaidām neatrisinātu mātenes probu dēļ te šis tas ir samainīts uz šo to skaļāku 😀 ] būtu ar kā minimums ar tavām zupā dupā keisos iestellētajām kastēm uz viena plauktiņa liekama – kaut gan drīzāk būtu klusāka 🙂
P.S. Starp citu- neesi paštaisns…
P.P.S.- Es ar to nenodarbojos, bet uzņēmums ir- Ex IB izvēlējušies 😛
Preses relīzes