Speles laika iesprust ekrans un skana, kur problema?

Sākumlapa Forumi Hardware Pārējās Hardware lietas Speles laika iesprust ekrans un skana, kur problema?

Tiek skatīts 21 ieraksts (no 38 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
    msh
    Participant

Cik tad tai krāsniņai ir max temperatūra?

remzijs
    Participant

Hmzzz….A pirms gribu ieiet spēle kad uzspiezu uz desktopa ikonas tad man izmet baltu lodzinu ar jautajum Run in safe mod! Tad es nospiežu NO un eiju spēlēt, tas gadienā nevarētu ar to būt saistīts…??

Man te tadas globālas tēmas apsriežamas, bet ar darbiem šobrīd tā pašvaki un kaut kā jau tas laiks japavada 😀

remzijs
    Participant

Jokaini, izsledzu anti-alising un uzliku par paris soliem zemaku rezoluciju un vairs nekaras augsha..Tad sanāk ka ar savu sistēmu vnk nevaru cod4 spēlēt uz max, tas jau nav nopietni 😀 Tā jau saprāta robežās nopirku videokarti labāko kāda bija…

msh
    Participant

Vispirms saprāta robežās izdomā kā to atdzesēt 😀 2D režīmā 57 grādi – nu kamon, ja jaunie dzelži ir tādas cepeškrāsnis, es savus axp un fx5700le lietošu vēl otrus piecus gadus 😀 😀 😀

remzijs
    Participant

Nu tās video kartes izmeri ir kā tosterim 😀 Nekam citam tanī datorā vairs nav vietas un tā kaste rūc kā boings, ka tur var nekarst 😀

Snorx
    Participant

remzijs wrote:

Nekam citam tanī datorā vairs nav vietas un tā kaste rūc kā boings, ka tur var nekarst 😀

Acīmredzot pērkot jaunus dzelžus, par savu komfortu neesi vispār padomājis un nožmiedzies gandrīz uz pašas svarīgākās lietas- korpusa, ja jau 2 topiki ar problēmām- vienā skaļums, otrā dzesēšana. Nu nevar 30Ls vērtā konservu bundžā krāmēt high-end dzelžus. Domā vien par kārtīgu korpusu ar saprātīgu dzesi- atradīsies vieta arī abiem taviem zalmaniem 😉

Aldis
    Participant

dzesēšana + kārba + visu normāli saskrūvē = buus oki!

Vai arī ņem uzreiz kādas stabilas firmas ražojumu – piemēram DELL, HP.. u.t.t. 🙂

remzijs
    Participant

Pareizi Snorx saka, tieši tā es nožmiedzu naudu uz keisa un tas galīgi nebija pareizi, nekas skopais maksā divreiz, būs japērk jauns keiss, varbūt veco kāds grib nopirkt, cik nu veco lietots menesi, nu bisku ilgak varbūt….???

https://www.dateks.lv/bilde.php?id=32087&prece_id=14945

msh
    Participant

Un? Kas tad tam keisam ir tik slikts? 😀 Atkal pusaudžu spēlītes “mammu, jānim mamma nopirka krutāku datoru nekā man!”? 😀 Snorx 30 ls? Apakšgals vispār ir zem 20 ls un normāls datorveicis piedāvā pārdot pliku keisu bez PSU par kādu cēneri 🙂 Kāda tad ir tā “korpusa normālā dzese”? Kaut kad senos laikos aiz gara laika papētīju krutos korpusus un citas lietas, radās secinājums ka ja gribētos mētāt vēdeklīti ar keisu, tam būtu jābūt vismaz pāris sotus vērtam, nu i nahuj, par to naudu jau mašīnu var nopirkt 😀 Bet ja rokas aug no pareizās vietas, arī cēneri vērtam keisam pēc otru cēneri vērtiem uzlabojumiem nebūs ne vainas.

P.N. Gaidu Snorx atbildi par to, kāda tad super duper keisiem ir dzese priekš videokarteles – viens sūda 8cm veņķiks vākā neskaitās, pārak primitīvi un neefektīvi.

Snorx
    Participant

Jobt- kāda speciāla dzese priekš videokartēm? Keisam ir pašam jābūt pietiekoši smagam un masīvam, lai viņš pats netirinātos kā puņķis uz drāts, nevis šitās konservu bundžas pa 20-30Ls, kam pat, izmantojot vibrācijas absorbējošās blīves starp ventu un keisu, viss keiss trīc un grab kā kurmju baidāmais pagalmā. Piedod, bet augstākminētais Chieftec 6C nav ne par santīmu labāks par kaut kādu 20Ls vērtu JNC vai Codegen korpusu, kam pat, paņemot keisu aiz stūra viss keiss salocas kā kāds būtu ar cirvi iecirtis, turklāt, lai normāli jamo vējgreizos vākus ciet lai dabūtu, jāsauc kāds palīgā. No tā keisa tik vien ir kā ražotāja nosaukums- ir bijusi darīšana ar konkrēto modeli. Tavai zināšanai tagad pats lētākais keiss jau vairumbāzē maksā 19Ls, tā kā nevajag dzīvot gadu senās cenu lapās un atmiņās: “Kad es pirku”

remzijs
    Participant

Gribu pastāstīt par sevi,lai nēbutu te mammas jaiepin un bernisķīgās spelītes. Esmu 25 gadus vecs vai jauns-tas katra paša ziņā. Gribu pateikt to:ka mana mamma,diemžēl tēva man nav,jau kā gadus desmit nesponsorē manas vajadzības-visu cieņu maniem vecākiem, bet esmu iemācīts paša spekiem nopirkt sev tīkamas lietas. Un par Snorx- (Gobs) teikto- viņš ir savā ziņā ģeniāls cilvēks, kurš nav audzis ar sudraba karoti mutē, bet galva viņam patiešām liela, bet ne ar ūdeni pilna 😉

Snorx
    Participant

remzij- hehe izpīpēji gan 😛 Gribēju jau tev prasīties pm, bet nu neko 😀

msh
    Participant

Snorx nu labi, pieņemsim ka bez barokļa 15 ls 🙂

Prasi “kāda speciāla dzese?” bet postu iepriekš mini kaut ko par “korpusu ar saprātīgu dzesi”, neiet kopā 😀 Nu, ir tie keisi ļodzīgi – nu un? Tev kaste ir kam vajadzīga – lai uz tās sēdētu? 😀 Vibrē – tās virsmas ir pārāk lielas lai rezonansi varētu uztaisīt kas cits kā diskdzinī rotējošs disks. Nevar aiztaisīt? Nu varbūt vajag attaisīt kā nākas un ja pats vai kāds pirms tevis ir saliecis vākam tās ķepiņas, tās atliekt, nevis ar rupju spēku censties aiztaisīt? 😀

Manai kastei ir pirms 5 gadiem pirkts codegen keiss, kaut kādi 17 ls laikam bija [ar barokli], vienīgi pie tā ir piestrādāts un es pieņemu ka mana kaste savā pastāvīgajā konfigurācijā [pagaidām neatrisinātu mātenes probu dēļ te šis tas ir samainīts uz šo to skaļāku 😀 ] būtu ar kā minimums ar tavām zupā dupā keisos iestellētajām kastēm uz viena plauktiņa liekama – kaut gan drīzāk būtu klusāka 🙂

Snorx
    Participant

Kurš tev jebkad ir teicis, ka man ir superduper keiss? Ja mani pašu neskartu šī problēma, tad es nekad mūžā nebūtu interesējies par lietām, kas mani nesatrauc. Ar saprātīgu dzesi biju domājis ne-stock dzesi, ko vienu pa vienam esmu piepircis klāt, lai novērstu šo troksni. Esmu strādājis ar labiem keisiem un zinu cik tas naudas, entuziasma un laika patērē, lai novērstu maksimāli daudz troksni. Tāpēc jau funktierēju par ION, vai pat kādu netbooku, kā alternatīvu, kad negamoju…

msh
    Participant

Kur es teicu ka tev? Bet kurš te cepas ka tofika autors esot ieseksojis sani uz keisu? 😀 Un cik labam keisam, no cik centimetrus bieza metāla jābūt lai apslāpētu videokaršu un fimpeļa proču standarta veņķiku skaņu? 😀

remzijs
    Participant

Jautājums ne pa tēmu, bet ko Snorx saka par normala datorservisa un datorveikala izveidi Limbažos, par normālām cenām nevis kā veikala uz Rigas ielas, tuvāk kulturas namam, kur tirgo GF7300 par 50latiem 😀 Cik skatos Eras calim galds lūzt no remontejamiem kompjiem, servisa cenas tur ir ok, bet dzelžu cenas ir kosmosss..Gribu dzirdēt tavas domas par to visu.

Snorx
    Participant

msh, es nešaubos par tavu kompetenci līdz brīdim ,kad tu sāki protestēt pret eļļošanu.. Jobt- tāda sajūta, ka esi saņēmis kompi tikai lietošanai un aplauzies:”who cares your fu*king problem until now”… Notepad likumi, ja nemaldos, neļauj tevi nolikt pie vietas, bet, lai to dara d_l, kas starp citu paķers mani arī :)- Kāda jēga censties, ja uz sitiena nav risinājuma?

P.S. Starp citu- neesi paštaisns…

P.P.S.- Es ar to nenodarbojos, bet uzņēmums ir- Ex IB izvēlējušies 😛

msh
    Participant

Un? Priekš īpaši lēnām aizdedzēm atkārtoju vēlreiz – es nerunāju par slīdes veņķikiem [es tos pats eļļoju] bet par gultņu veņķikiem. Viss.

Tiek skatīts 21 ieraksts (no 38 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā