Sākumlapa › Forumi › Hardware › Pamatplates un CPU › Spēļu dators "bračkam"
Budzets apmēram +- 400.Ls., sū*u nevajag, lai ir labs, kurš pavilks visas spēles un spēles kuras iznāks ‘tuvēkājā nākotnē.
OK. Vari izgāzt savus baciļus-gripu uz AMD bet, kas tev ir pret ASUS māti?!
Baron, baroklis nebūs par vāju, galvenais ir paņemt normālas firmas barokli ar kautcik sakarīgiem ampēriem un viss būs kulē.
Ja sanāk naudiš, tad:
Ja tiešām gribās Sparkle, tad:
Imo, nav īsti labākais laiks videokaršu iegādei. Ap Ziemīšiem mūsu banānzemē varētu parādīties AMD HD 6xxx smagā kavalērija un tad jau nākamā gada sākumā varētu būt arī midrange.
Un baroklis nebūs pa vāju. Taisni laikā. Visa tā simtvatīgā padarīšana ir stipri pārspīlēta, drīzāk jāskatās uz efektivitāti un ražotāju.
ASUS… nezinu. Laikam tāpēc, ka pilsonis Wuu bija sajūsmā par ASUS… mēs ar šamo esam šai ziņā tādi kā longcattacgnol
Izlabots. Būtā jau panesās diskusija, ka šitas dators primāri būs mātei priekš grāmatvedības un neta, a fig viņam spēlītes dzenāt zin tikai viņš pats.
Ahahahaha 😀
Wū, tu laikam esi necenzēts vārds. gtx 460 ir effektīvākas un klusākas, un aukstākas par dažām labām evergrīn kartēm.
Saldus sapņus, pasveicini klases audzinātāju!
p.s. Raksti ve,l man tīk… uzraksti vel par to ka gddr ir lēnāks par ddr atmiņu un citus sušķus. Man patīk palasīt :}
Ak biedrs Wuu vīlies manī? Nu Fermi es pat neesmu rokā turējis vēl, tāpēc neesmu arī vēl apdedzinājies (pun intended) 😀
XILENCE CASE FAN 120MM REDWING BIG4PIN/12V
6,39
o_0 ir nu gan bode, ventilators pa 6 ar pus latiem? :> es labaak par seerkocinjkastiiti samaksaasju veikalaa latu, nekaa uzkjersjos uz sjitaada marasma.
o_0 ir nu gan bode, ventilators pa 6 ar pus latiem? :> es labaak par seerkocinjkastiiti samaksaasju veikalaa latu, nekaa uzkjersjos uz sjitaada marasma.
Jaunais cilvēks, man tieši tāds ventilators šobrīd kastē stāv. Iesaku jo 100% zinu ka maita klusāks par tavu nāvi.
kas tev ir pret ASUS māti?!
😀
Preses relīzes