spēļu pirkšana netā

Sākumlapa Forumi Datorspēles PC un Konsoļu spēles spēļu pirkšana netā

Tiek skatīts 9 ierakstu – 1 līdz 9 (no 9 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
    Willis
    Participant

Cik droši var pirkt spēles kodus no Krievijas spēļu internetveikaliem ?

Ja pērkot vajadzētu ievadīt tikai kredītkartes datus, nebūtu problēmu, bet te vajag piereģistrēt savu kredītkarti un nosūtīt savu konta numuru lai viņi var pārbaudīt vai ir pieeja šīs kartes interneta bankas kontam .

Vai Steam-account.ru veikals negrib zināt pārāk daudz ? Varbūt kāds jau ir pircis spēles netā un 🙂 vēlāk ieraudzījis savu kontu tukšu ?

APOC
    Participant

Reiz pa reizei paņemu no šejienes. Apmaksāju izmantojot PayPal. Problēmas nav bijušas. -> https://www.direct2play.com/

Pēc apmaksas ~10 min laikā atnāk key uz tavu e-pastu (pirms gada/pus-otra tas šķiet no viņu puses bija vēl manuāls darbs un nācās pagaidīt ilgāk, 24h robežās. Tagad vainu noalgojuši papildus mērkaķus vai automatizējuši procesu). Lielākās problēmas kas bijušas bija gadījums kad viņiem nojuka kaut kāds serviss un key saņēmu tik nākamajā dienā.

Protams, cenas nav tik zemas kā tevis norādītajā resursā. Bet gan kādi 20-30% no origin/steam cenas.

Pērku tikai spēles, kas aktivizējamas Steam/Origin pirmstam pārbaudot vai spēlei nav kāda akcija, jo akciju laikā tās cenas kas ir iekš Steam/Origin netiek “pielāgotas” augstāk minētajā resursā. Īsāk sakot var būt situācijas kad Steam/Origin spēle ar atlaidi sanāk pat lētāka nekā iekš direct2play.

Quote:

Ja pērkot vajadzētu ievadīt tikai kredītkartes datus, nebūtu problēmu, bet te vajag piereģistrēt savu kredītkarti un nosūtīt savu konta numuru lai viņi var pārbaudīt vai ir pieeja šīs kartes interneta bankas kontam.

Lai arī cik mīļi,pūkaini un droši nebūtu viņu nolūki, bet visus šitos sūtu by default dirst.

RicoPico
    Participant

Nekad neuztici sensitīvo informāciju trešajām personām. Turklāt valstij ar citu likumdošanu un ārpus EU. Priekš kam riskēt? Dēļ spēles? Bitch, please…

APOC
    Participant

Nedaudz palasot atsauksmes par tevis pieminēto resursu, tad tur ir visādi gājis, bet vairums laikam apmierināti.

Man gan atsit visu vēlmi kaut ko no viņiem pirkt tīri tikai WebMoney fakta esamība un PayPal neesamība. Tam gan ir loģisks izskaidrojums.

Kā arī WebMoney konta man nav jau x gadus, jo kopš ieviesa konta aktivizāciju tikai pēc pases kopijas nosūtīšanas, tad samierinājos un sapratu, ka varu iztikt bez šī pakalpojuma izmantošanas un turpmāk iztieku tikai ar PayPal. Izmantot visādus automātus un kaktu kantorus, lai veiktu WMZ norēķinus arī negribas. Ir pat bankas kas šādu opciju arī nodrošina, nezinu gan vai Latvijā.

Pirms pāris mēnešiem apsvēru WebMoney konta atkārtotu izveidošanu, bet parokoties pa viņu lapu un meklējot visādu informāciju saskāros ar linkiem kas nekur neveda. dafuq, not serious.

ruukjis
    Participant

Nu es ar no tādiem nepirktu, parasti izmantoju līdzīgus pakalpojumus kā salidzini.lv tikai priekš spēlēm. Piemēram, dlcompare.com

Willis
    Participant

No visa teiktā mani laikam visvairāk pārliecināja RicoPico teiktais,

Nekad neuztici sensitīvo informāciju trešajām personām. Turklāt valstij ar citu likumdošanu un ārpus EU.

Chr1s
    Participant

https://plati.ru/ ir vairākas reizes izmantots, problēams nav bijušas, atslēga atnāk uzreiz pēc pirkuma

grisha
    Participant

https://steam-account.ru/

Tieshaam neskjiet aizdomiigs, ne oficiaals links?

Willis
    Participant

Links nešķiet neoficiāls, man nepatīk apmaksas veids, lai samaksāt par spēli, krievijas bankā uzzina manu konta numuru .

Tiek skatīts 9 ierakstu – 1 līdz 9 (no 9 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā