Sākumlapa › Forumi › Software › Antivīrusi un FireWall › "Spyware Doctor® with AntiVirus"
Pēc tam instalēju veselu kaudzi Spyware Doctor with AntiVirus 7. versijas, bet tiem visiem arī radās problēmas ar apdeitiem vai vispār strādāšanu kā tādu.
Arī System Restore izkruķiju uz vienu pusi un otru pusi, nekā jēga nebija no tā.
Tāpēc vai kāds nebūs tik laipns un neaizdos man iespēju novilkt program mapi, kur jums ir uzinstalēts uz XP “Spyware Doctor with AntiVirus” Es zinu, ka man kaut kāds fails trūkst, jeb negrib strādāt tas lāgā. Un man ļoti vajag!
Tagad jau vispār nevar atvērt, jo parāda šādu gļuku
Un šajā sakarā googlē atradu šādu saitu,
tikai to reģistra optimazātoru, jeb tīrītāju, ko tur iesaka man negribas izmantot, īsti neuzticos….
legālo
Kas pie meistara Jodas ir Spyware Doctor?
– nav dzirdēts, tātad neviens nelieto, tātad krāms.
Laikam gan, ka SpywareDoctor
PC World utml logotipus pats var salikt, baigā staipīšanās tur tajā lapā ar “awardiem” 😀
Neticami, visa labā mala kā nobērta ar šīs “burvīgās” programmas apbalvojumiem, bet neviens tādu nelieto un nav dzirdējis 😀
vispār, pārsvarā av saitos var atrast attiecīgā av removal tool, bet šitam neatrodu.
vēl vari mēģināt kaut ko tādu:
par tiem, kas viņu nodirš, variet palasīt:
av ar palielu db un samērā nobremzē kompi, bet tā var teikt par daudziem av – tātad standarta av.
+ vari pamēģināt kaut ko tādu:
Pašam vienreiz sanāca tāda lieta, ka uninstall laikā programmu nācās aizvērt un tad nevarēju ne install, ne uninstall. Kaut ko tad pačakarējos un tiku vaļā, vairs neatceros kā, tas bija pirms laba laiciņa.
efektivitātes ziņā! Ja jums tā nesķiet, tad lūdzu uzrādiet man jebkuru saitu, kur PC TOOLS produkcija būtu nodēvēta par kaitīgām vai vīrusainām. Bet viena lieta gan ir… , kad mēģina tikko uzinstalēt pc tools Spyware Doctor with AntiVirus, tad antivirus avira notver kaut kādu, TR/Agent.196424 mošķi bet es instalerus ņemu no orģinālās lapas!
Ar apdeitiem ir šādi
P.S. Ä€rstu jau sameklēji?
—
Evers es IE nelietoju, bet spieroboti jebkurā gadījumā ielien cookies pirmajās 10 minūtes, kad lieto internetu un škiet ka visos pārlūkos.
spieroboti jebkurā gadījumā ielien cookies pirmajās 10 minūtes, kad lieto internetu un škiet ka visos pārlūkos.
Tās nu gan ir blēņas, AVG arī tādus uzrāda pat pie svaigas sistēmas, tici man, viņi ir pilnīgi nekaitīgi kā dieva jēriņi, tādiem tur ir jābūt.
Neložņājot pa apšaubāmām lapām, nespiežot uz apšaubāmiem linkiem un neinstallējot apšaubāmas programmas, pilnīgi neviens īsts Spyware tev nebūs!
P.S Tikko izskennēju savu kompi, ko pret spyware nekad nebiju skanējis, gan ar Dr.Web CureIT gan MalwareBytes – kā tas nākas, ka šādi respektabli rīki neatrada absolūti neko? (Ja neskaita brīdinājumu, par to ka es esmu izslēdzis Security Center notifikācijas 😀 )
RicoPico, nē es tieši Spyware Doctor av biju atspējojis, lai nerastos konfliktu.
Evers a ko lai mums maziem bērniņiem, lai darām, gribās visādus saitus paspaidīt 🙂
Preses relīzes