Sākumlapa › Forumi › Hardware › Atmiņas (HDD, RAM, Flash) › SSD iegāde
Kāds bija pirms 10.gadiem kuku tads vēl joprojām .
Cita cilvēku ingnorēšana ,ņirgāšanās , pazemošana,apsaukāšana …..
Viņš tāds pa dzīvi vai tikai internetā ? Kas tur tuvumā nav kāds kas viņam uzvelk ?
Un ja jau tu pats vēl sakies reizēm lietojot winxp, tad tev nevajadzētu prasīt ko ar XP vajag darīt 🙂 winxp pa lielam vajag izvākt to, kas lieks – šādas tādas herņas, kas viņā no sākuma nebija, bet kurām pateicoties dators X SP3 palaiž jūtami lēnāk nekā jūtami vājāks dators Y bez-SP versiju. Ar to pietiek – winxp un vistveidīgajiem ir cita svara/jaudas attiecība.
Man nav saprotams, elektrības pieminēšanas konteksts. Windowsam ir vairākas versijas, elektrībai nav. Pēc kādiem kritērijiem tad XP ir TAS Windowsu windows? Kāpēc ne NT vai 2000?
Forši, msh, tagad pastāsti vai (un kā) tas ir salīdzināmi ar Singeru, kuru Betons piesauc.
“Pēc kādiem kritērijiem tad XP ir TAS Windowsu windows” – nē nu laikam jau pēc atbalsta un popularitātes – kas noteikti ir arī iemesls tam kāpēc tu to šad un tad esi spiests lietot, jo noteikti mēdz uzrauties uz progām, kas ir winxp only. Mana kaste ir uzskatāms piemērs – dažus gadus vecs dzelzis, uz kura pilnvērtīgi darbojas winxp x64, jo priekš operētājsistēmas, kas pat winxp ziedu laikos bija mazizplatīta, visi iesaistīto dzelžu ražotāji ir uzrakstījuši draiverus. Par 2k īsti nemācēšu spriest, NT modernākais dzelzis, kā ražotāji to atbalstīja, bija Athlon XP laika Socket A mātenes.
Man prieks, ka tu ar Betonu esat uz viena viļņa, bet es vēljoprojām nesaprotu kā var salīdzināt OS ar elektrību. Pasaulē ir neskaitāmi izgudrojumi/atklājumi, kuri fundamentāli nav mainījušies, bet vēljorpojām tiek lietoti, tikai kāpēc tos vajdzētu salīdzināt ar vienu specifisku OS versiju, man nav saprotams.
Nu piedod rūķi ka cenšos tev tavas rozā brillītes noraut – tā jau forši visu laiku censties sev iestāstīt ka viss ir tik moderns, uzlabots, vai arī ļauties lai ražotāju un tirgotāju PR ļautiņi tev šos batonus bāž ausīs, bet nu labāk tomēr ir dzīvot realitātē, nevis lidināties savā sapņu rozā pasaulītē… 😀 Es vispār kļūdījos – radiālās riepas, kā izrādās, ir pirmā pasaules kara laika izgudrojums, bet mišelins pirmo radiālo riepu komerciāli izlaida uzreiz pēc otrā pasaules kara – presēti metāla diski mašīnai tiek ražoti jau kādu gadsimtu – šo n gadu laikā vienīgais kas ir uzlabojies, ir ražošanas iekārtu precizitāte – ļitaki nāca bik vēlāk, un pa lielam tikai smukumam. Līdzīgi ir ar velosipēdu dzelžiem. Nu traki vajag sevi barot ar dezinformāciju lai noturētu ilūziju par dzīvi modernā pasaulē… 😀
Un instrumentu man ir vairāk, nekā tāds piecīšu karalis spēsi atļauties.
Ir kādas atsauksmes par viņu? Varbūt kādam no jums ir tāds un varat pakomentēt kā darbojas?
Gribi Valsts iestādē pastrādāt, pierādīt sevi, pārādīt kā lietas darāmas? Varu Tevi iekārtot ar 99% ka paņems Tevi, ja Tev ir vismaz vidējā prof izglītība un pieredze (pierādāma) konkrētā jomā. Ko saki? Varēsi pierādīt sevi un citiem, kā ir jāstrādā un kā pacelsies IT drošība iestādē utt? Ko saki? Up to the challange?
Preses relīzes