Starcraft 1 Broodwar razor

Sākumlapa Forumi Datorspēles PC un Konsoļu spēles Starcraft 1 Broodwar razor

Tiek skatīts 6 ierakstu – 1 līdz 6 (no 6 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
    quizzical
    Participant

Kautkur esmu nozaudējis veco Broodwar spēli. Spēli nav problēmu nokačāt bet nekur nevar dabūt karti, kas bija 8 spēlētājiem ziemā ar neierobežotiem resursiem. Atceros ka tas bija Razor un rar fails aizņēma mazāk par 200 MB. Varbūt kādam ir saglabājies?

MeistarsUnVergs
    Participant

Atrodi te https://orlydb.com/ kā tieši saucās tā relize un centīšos palīdzet

Foxsk8
    Participant

Ieteiktu uzlikt arī jaunākus pačus 1.16 ja nemaldos. Būtu interesanti uztaisīt kādu Notepad Starcraft turnīru.

quizzical
    Participant

iekš orlydb.com šķiet ka īstais būtu “Starcraft.Brood.War-RAZOR”, bet to nekur nevar nokačāt. Torrentos atradu kautkādus, bet nav neviena seedera.

Foxsk8
    Participant

Uzmeklē mani iekš skype: foxjanisfox, man te ir diezgan daudz broodwari, ar visiem pačiem, kartēm. Spēlēju daudz arī ar rus cilvēkiem. Agrāk 100 gadus atpakaļ, paši veidojām ar braču kartes, tāpēc, iespējams, es varu pārveidot caur map editoru tavu izvēlēto karti, ka viena kristāla čupa ir 50K, bet tas teorētriski nav intereaanti, labāk krukņīties un veidot bāzes, savākt resursus, utt..

Starp citu, 1 starcradfts ir vislabākais balancs starp rasēm, kartēm, stratēģiju, utt.. Tas nekas, ka tik veca spēle, bet vienalga geimeru čemopos tiek spēlēts gadu no gada.

quizzical
    Participant

To ka viena no labākājām stratēģijas spēlēm jau zinu 🙂

Caur Map editoru var uztaisīt karti, bet tur ir ierobežoti resursi. man tieši otrādāk labāk patīk vienu bāzi nobruņot un spēlēt, nevis klīst pa karti un bāzēties…

Tiek skatīts 6 ierakstu – 1 līdz 6 (no 6 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā