Sākumlapa › Forumi › Notepad.lv › IT ziņas › Start Menu 7 3.62 – uzlabota Windows 7 Starta izvēlne
Š ī būda iespējams nav slikta, lai tik vēl izdomā search… kgan.. nekas dižs! 🙂
+ Web33, mans vēl nogrieztu ikonas mazākas.. 🙂 + pārslēgtu uz “Lists” skatu. 🙂 Aizņemtu tā būdiņa mazāk vietu un nebūtu jāskrollē 🙂
Vistai man netīk ka visa mapīšu čupa ir sabāzta vienā kubikā, takā es arī daru kā pirmajā komentārā DMG minēja, cenšos salikt visu pa pāris kategoriju mapēm, man XP sistēma – ka izlec malā šķiet ērtāka, un search bezmaz nevcajadzīgs, lai meklētu lietas kuras stāv jau deguna galā! 😀 (Tāpēc man nebūtu ātrāk – [start]>P-A-I-N…, bet ar peli – klik, klik, klik! 😀 )
Š ī būda iespējams nav slikta, lai tik vēl izdomā search… kgan.. nekas dižs! 🙂
+ Web33, mans vēl nogrieztu ikonas mazākas.. 🙂 + pārslēgtu uz “Lists” skatu. 🙂 Aizņemtu tā būdiņa mazāk vietu un nebūtu jāskrollē 🙂
List skats ir garš -apjuksi pirms nebūsi pieradis , ikonas ir ok ,bet varēja būt mazākas(padomāts arī par pensionāriem)bet ar laiku ceru ka varēs regulēt,man skrullis ir labi noregulēts ,pat viens tikšķis nesanāk 🙂 + augšā ir search(laba manta)
Kas var būt labāks un ērtāks par šo !
divi šie?? :D:D
To ko nevar atrast, ieraksti nosaukumu un peec sekundes jau atrasts 😉
Uzliku šito un noņēmu, rijīgs un bremzīgs.
Nav ko sēdēt uz 512Ram 😀
Nettwerk/Web33 – jums uz šejieni: mac.tunt.lv
Tad jautājums,ko linux te dara ? Diskriminācija
Nettwerk/Web33 – jums uz šejieni: mac.tunt.lv
Tad jautājums,ko linux te dara ? Diskriminācija
mac nav OS, uztaisītās – irnu, labāk palika, azazul?
3. Mai, 2010 at 11:10
Nu labāk palika, Crow, Jaunzem un Apple fanboy?
Nekad neesmu noliedzis, ka Apple ir bling-bling craps, man tik patīk kasīties 😀
Attiecībā uz tēmu: šodien jau novācu šo brīnumu. Kaut kā nepatikās, laikam tomēr visiem “keyboardistiem” taisnība un man nāksies pierast, kamēr daleks, ka tas patiešām ir ērtāk 😀
Vispār jau Mac Os ir nepilntiesīgs bling-blings Apple fanu puikām, kas praktiski ne uz ko vairāk kā spīdēšanu un labu izskatīšanos nav spējīgs. Tas ir tas pats, kad, ja tev ir miljons, tu vari atļauties uzturēt blondu garkājainu radījumu ar C izmēra krūtīm, spīd un laistās, uhh, bet tajā smadzenītē neturas nekas vairāk par 3 dažādu nagu laku nosaukumiem. Nu labāk palika, Crow, Jaunzem un Apple fanboy?
Tad jau tavs OS ir kā lēta palaistuve,katram sētas krancim pieejama,ņem kas grib,drā.. kam nav slinkums,palaiž pa apli(torrentos) + vēl zarazu noķer 😀 ja nēsi bijis nodrošinājies ar datorprezi .(bet ja pa tēmu katram ir savi +/- ) tēma slēgta
tēma atvērta
Preses relīzes