Sākumlapa › Forumi › Notepad.lv › IT ziņas › Start Menu 7 3.62 – uzlabota Windows 7 Starta izvēlne
Jebkurš OS var būt darba zirgs, tik jāmāk to izmantot un sakonfigurēt. Pasaki tad ko tādu var Win/Lin un nevar Mac? Un/vai otrādi?
Pārlikt uz citu kasti nevar… Gribi osx? 😀 pērc apple 😀 Hackintosh? Give me a break. Uz mac NAV nevienas kaut cik jēdzīgas izstrādātāja vides, nav nevienas jēdzīgas IDE. Tās java šitfaili kas tur ir ir domāti id**iem. Ja tu sēdi uz mac un par to priecājies, značit tu vai nu esi mājsaimniece vai nu tērēts. Cmoon. Es labprātāk tad softu veidošu uz Android.
spied start un sāc rakstīt programmas nosaukumu, un izmetīs šu sarakstu ar programmām, kuras atbilst kriērijiem
nelietoju IDEs – neredzu tam pilnīgi nekādu jēgu priekš sava (nerunāju pa savu darbu, kur lietoju Aptana) WEB developmenta (neskaitot Flash, iespējams, bet tas tāpat ir mēsls + JAVA, bet to izmanto reti kura lapa. OK – .NET māsķeri paliks pie Win, bet man netīk enterprise valodas un es tās nelietoju). Lietoju TextMate un, diemžēl, nav tikpat labas alternatīvas uz citām sistēmām (E-TextEditor tam tuvojas. Lietojams tas ir, pagaidām, uz Win). Un par džaviskajām IDE – kas tev nepatīk? Zinu daudzas kompānijas, kuras izmanto Eclipse kā savu izstrādes vidi – teiksi, ka arī viņi visi ir durņi? + uz Mac ir vairākas citas labas IDEs, kas nav JAVA. (neesmu gan lietojis, tādēļ vairāk teikt nevaru).
Un pieņemsim, ka esmu mājsaimniece – 90% cilvēku ir mājsaimnieces (aka ne visi ir programmētāji). Ja jau mājsaimniecēm patīk, tad tas ir tieši tas ko vajag un pats vien esi nofeilojis…
[…] nelietoju IDEs – neredzu tam pilnīgi nekādu jēgu priekš […] WEB developmenta […] . Lietoju TextMate un, diemžēl, nav tikpat labas alternatīvas uz citām sistēmām […] Zinu daudzas kompānijas, kuras izmanto Eclipse kā savu izstrādes vidi […] uz Mac ir vairākas citas labas IDEs, kas nav JAVA. (neesmu gan lietojis, tādēļ vairāk teikt nevaru). Un […] esmu mājsaimniece
You rock, dude. /skaļi smiekli/
Varēsiet savas “dziļās patiesības” bārstīt cik tik nu uziet.
Tas ļautu citiem vieglāk ignorēt jūs.
Nettwerk
“WTF, es neesu apple fanboy etc..”
LOL :DD
Š itais ***kurš pilnīgi visās tēmās lien ar tekstiem… “priekšmets kurš tiek apskatīts ir ***un nav nekā labāka pa apple produktiem” ***ka ndeesot nekāds aboļa fans :>
mhhh
Uzliku šito un noņēmu, rijīgs un bremzīgs.
Nav ko sēdēt uz 512Ram 😀
Jā nav ko muldēt man ir divi Xeon procesori un rama atlikām, bet tā instalējot visādūs sūdus tev nepietiks nekādu dzelžu. Es personīgi redzot lieku procesu vienmēr izvēlos to likvidēt. Kad renderē video vai spēlē spēlītes tas atstāj savu iespaidu.
Uzliku šito un noņēmu, rijīgs un bremzīgs.
Nav ko sēdēt uz 512Ram 😀
Jā nav ko muldēt man ir divi Xeon procesori un rama atlikām, bet tā instalējot visādūs sūdus tev nepietiks nekādu dzelžu. Es personīgi redzot lieku procesu vienmēr izvēlos to likvidēt. Kad renderē video vai spēlē spēlītes tas atstāj savu iespaidu.
Kur ko instalējot visādūs sūdus ??? Man OS defaultā stāv,nekas nav tunets un chipots ko murgo ?
Nav ko pirkt Xeon proci MAXIMA uz akcijām, ja nu gadijās sēdi uz Tetra.
P.S. Nevarēju noturēties…
Neredzu šim visam nekādu jēgu, kopš brīža kad iekš start menu ir search, visa šis mapju kaudze un rakāšanās pa tām ir kļuvusi pilnīgi lieka. Nospied start pogu, ieks search ieraksti vajadzīgās programmas pirmos burtus un done, nav jārokas pa mapēm, iet daudz ātrāk nekā ar veco win xp start menu.
+10 🙂 in Vista
āksts zem nicka tavamate stipri atsit pēc pajola KasparsRTK vai RTKKaspars.. kā nu tam cirvim bija..
Pirmais bija kkāds pajolis no Face. Tagad Kaspars no RTK. Da bl** apradjelisj tak vienreiz. Ä€murgalva. Ja ne, tad tinies pie DL uz elektronu, ja jau visi, tad visi. Lai tā būda rūc.
Un piekrītu, ka search funkcija iekš start menu atrisina 98% probleemu. ne reizi neesmu vēris vaļā, tikai searchoju.
winkey+f – firefox
winkey+t – terminālis
winkey+g – gimp
winkey+p – mūzikas atskanotājs
u.tml.
Kombinācijas nav tikai tādām programmām, kuras tiek lietotas ļoti reti. Start menu kā tāds nmanuprāt ir nepraktiska ideja, ja daudz izmanto datoru. Sniegties pēc peles lai palaistu programmu ir kaut kā ļoti gari.
Preses relīzes