Sākumlapa › Forumi › Citas tēmas › Noderīgas saites › Steam atlaides
tikainekas
Enīvej, neko nepārmetu. Š oreiz vismaz 😀 Lai iedzeram, lai svinam, šai ??? vakarā!
Svinam un dzīvojam draudzīgi! 🙂
1) Spēle man nebūs vienai nedēļai
2) Spēles legālā versija dod būtiskus labumus
(Multiplayer režīms un citas baudāmas extras, piemēram, ar nelegālo TF2 iespējams spēlēt tikai ar oriģinālajiem ieročiem, uz labākām mantiņām cerēt nevar, līdz ar to legālie spēlmaņi nereti izspārda pirātiskos!)
Lai nu kā, Tvaika veicī maz iekārojamu spēļu, kuras atbilstu mana i3 grafiskā procesora spējām. 😀
Vienīgi kādreiz ir tāds gļuks, ka kāda cita spēlētāja rokās esošais ierocis nerādās, bet nezinu vai to gluži var novelt uz videokarti, varbūt var.
P.S. Man ir i3 modelis ar lēnāko iGPU – 533MHz, ja tev no nedaudz niknākajiem modeļiem ar 733MHz, tad pieļauju iespēju, ka arī uz 1080p būtu labāk. 🙂
(Multiplayer režīms un citas baudāmas extras, piemēram, ar nelegālo TF2 iespējams spēlēt tikai ar oriģinālajiem ieročiem, uz labākām mantiņām cerēt nevar, līdz ar to legālie spēlmaņi nereti izspārda pirātiskos!)
nu TF2 pirātus izspēr jau ar to, ka tie nevar spēlē steamed serveros nu un loģiski, tie nevar dabūt itemus, hatus utt. Tādas spēles kā TF2 ir grēks nenopirkt, pie tam par tādu cenu kādas tas bija šajās brīvdienās! (3.59€) Lai piedod mani tie dirsēji, kuru uzskata, ka par spēlem maksāt ir stulbi, bet TF2 ir tā vērts!
P.S
https://store.steampo…com/sale/eaweek
Iesaku ieķert Bad Company 2 un Vjetnamas DLC, lētāk nekur nenopirkt!
Preses relīzes