Sākumlapa › Forumi › Notepad.lv › IT ziņas › Steam OS 1.0 darbojas tikai ar NVIDIA un UEFI
zaļu
Gribētājiem notestēt jārēķinās, ka uz trūcīgas
* Intel vai AMD CPU ar 64-bit instrukciju atbalstu
* 4+ GB RAM
* 500+ GB HDD
* NVIDIA videokarte (sola drīzumā arī AMD un Intel)
* UEFI BIOS
Gribētāji var lejuplādēt 960 MB lielo instalācijas failu šeit (magnet link) –
magnet:?xt=urn:btih:1e4dae83371ba704d5d89e1828068ef0c4151e32&dn=SteamOSInstaller.zip&tr=udp%3A%2F%2Ftracker.openbittorrent.com%3A80%2Fannounce&tr=udp%3A%2F%2Ftracker.publicbt.com%3A80%2Fannounce
Instalēšanas pamācība un īpatnības – Habrahabr

Cik ātri tad viņš ielādējās un cik būtu ar normālu BIOS? Vai tad viņi tur kautkā reģistrēsies tajā UEFI vai kas?
Par UEFI man prieks, šķiet mazāk problēmu. Tikai nav Nvidia kartes. Š odien esmu apņēmības pilns novilkt un paexspermentēt. ja jau ir linux, tad gan jau arī terminālī varēs uzlikt jebkuru videokarti pie dzivibas
Bāzēts ir uz debian OS. No linux tur ir bļin kernelis. Tu zini, kas ir linux? Nu nedirs man, nezini.
Var uzlikt arī uz inteļa kartēm un amd kartēm. Kāpēc ? A HUĻI KÄ€PĒC NEVARĒTU ? Tur ir debiānis apakšā, sudo apt-get install amd-dravieri vai mesa-intel. Viss strādā. Un uz bios ar var pielaist.
Es nezinu ko teu sastāstijusi mammīte amerikāņu stilā (nobody is a loose, you are all winners, etc.), bet tu tiešām esi muļķis. Jo ātrāk to apjēgsi – jo labāk.
Bet… kamēr nepiedalies vēlēšanā un nedzīvo Latvijā – protams, viss vienalga,
Preses relīzes