Steam OS 1.0 darbojas tikai ar NVIDIA un UEFI

Sākumlapa Forumi Notepad.lv IT ziņas Steam OS 1.0 darbojas tikai ar NVIDIA un UEFI

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 12 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
    samurajs
    Participant

Kompānija Valve uzreiz brīdināja, ka Steam OS 1.0 šobrīd nav pietiekami stabila, lai to instalētu uz produktīviem PC. Tomēr vienmēr radīsies geimeru loks, kuri to mēģinās. Valve mērķis ir nodrošināt, lai lielākā daļa no spēļu kataloga darbotos uz Steam OS, bet šobrīd šis klāsts vēl ir ierobežots. Š ī OS ir orientēta uz lielajiem viesistabu TV kā monitoriem; tāpat kā lielākā daļa Linux un Windows tā automātiski atjaunināsies, nodrošinot kļūdu labojumus, jaunas iespējas utt. Tomēr patreizējā versija 1.0 uzskatāma par visai zaļu.

Gribētājiem notestēt jārēķinās, ka uz trūcīgas mašīnas Steam OS palaist neizdosies. Minimālās aparatūras prasības:

* Intel vai AMD CPU ar 64-bit instrukciju atbalstu

* 4+ GB RAM

* 500+ GB HDD

* NVIDIA videokarte (sola drīzumā arī AMD un Intel)

* UEFI BIOS

Gribētāji var lejuplādēt 960 MB lielo instalācijas failu šeit (magnet link) –

magnet:?xt=urn:btih:1e4dae83371ba704d5d89e1828068ef0c4151e32&dn=SteamOSInstaller.zip&tr=udp%3A%2F%2Ftracker.openbittorrent.com%3A80%2Fannounce&tr=udp%3A%2F%2Ftracker.publicbt.com%3A80%2Fannounce

Instalēšanas pamācība un īpatnības – Habrahabr.

[img]https://notepad.lv/userpix/28_val2_1.png[/img]

[img]https://notepad.lv/userpix/28_val3_1.png[/img]

[img]https://notepad.lv/userpix/28_val4_1.png[/img]

akms47
    Participant

Bļāviens. man vecais bios. 🙁 Pārejais ar uzviju atbilst.

Anonīms
    Neaktīvs

Man ar. Ciest nevaru tos hujefi. 100gad man tas mēsls nau vaidzīx. Nesaprotu SteamOS dzīšanos pēc tā UEFI.

Cik ātri tad viņš ielādējās un cik būtu ar normālu BIOS? Vai tad viņi tur kautkā reģistrēsies tajā UEFI vai kas?

garaisezis
    Participant

kādēļ tieši 500GB un HDD nevis SSD ar 256GB?????

Par UEFI man prieks, šķiet mazāk problēmu. Tikai nav Nvidia kartes. Š odien esmu apņēmības pilns novilkt un paexspermentēt. ja jau ir linux, tad gan jau arī terminālī varēs uzlikt jebkuru videokarti pie dzivibas

ruukjis
    Participant

Man savukārt nav saprotamas neprātīgās HDD izmēra prasības, tas nozīmē, ka uz sava SSD es viņu uzbāzt nemaz nevaru.

garaisezis
    Participant

mājas lapā gan apgalvo, lad nākotnē varēs uzlikt uzjebkura vecā lūžņa. Tomēr nekur neatradu, uz kāda tieši Linux bāzes ir veidota tā OS. Jeb arī kas ir kopīgs ar linux.

Stat1CX
    Participant

Bāzēts uz debian.

ruukjis
    Participant
    nevertell
    Participant

Velns ir ārā, lūdzu neraksti.

Bāzēts ir uz debian OS. No linux tur ir bļin kernelis. Tu zini, kas ir linux? Nu nedirs man, nezini.

Var uzlikt arī uz inteļa kartēm un amd kartēm. Kāpēc ? A HUĻI KÄ€PĒC NEVARĒTU ? Tur ir debiānis apakšā, sudo apt-get install amd-dravieri vai mesa-intel. Viss strādā. Un uz bios ar var pielaist.

garaisezis
    Participant

Jaaa. sveiciens tavam brālēnam McBetonam no manis

Anonīms
    Neaktīvs

Es nezinu kā tu esi ticis tajā fantāzijā, kurā esi, bet tu esi ļeļēga, un teu tiešām nah nekas te nau jāraxt.

Es nezinu ko teu sastāstijusi mammīte amerikāņu stilā (nobody is a loose, you are all winners, etc.), bet tu tiešām esi muļķis. Jo ātrāk to apjēgsi – jo labāk.

Bet… kamēr nepiedalies vēlēšanā un nedzīvo Latvijā – protams, viss vienalga,

garaisezis
    Participant

nedēļas beigās braucu uz mājām, tad arī paeksperimentēšu uz normāliem dzelžiem. Vēlāk ziņošu kā sanāca.

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 12 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā

Vai vēlies saņemt jaunumus no Notepad.lv?