Sākumlapa › Forumi › Hardware › Video un Audio › Steidzami mekleju videokarti datoram.
Itka izvelejos bet neesmu dross.Komplektaciju esmu izdomajis sadu,un visdrizak tadu ari atstasu,vienigais videokarte jaizvelas starp looti daudzajam,tkai nvidia.Budzets max lidz Ls150.
Tas antiņu kantoris vnk nav normāli savadījis preču informāciju, līdz ar to tiešai preču salīdzināšanai jēga tur maza. Datoru komplektēšanai (ja ne pašai pirkšanai) silti iesaku
Dateksa gan neipirksos,jo sanak vsm par Ls20 dargak,salidzinat gan varam!
@aftaram: RAMDAC ir visām kartēm, pat pa divi gabali nvidijas ražojumiem. Jams konvertē digitālo bildi uz analogo signālu (VGA izejai). Š ī parametra pētīšana ir absolūti lieka, jo viņi visi ir praktiski vienādi un neko neietekmē. Svarīgi ir tādi rādītāji, kā Core Clock, Shader Clock, Memory Clock, Bandwidth un, protams, atmiņas daudzums.
Un liekam punktu,liekas ka citu versiju nebus!
Es jau savā pirmajā postā pateicu – GV-N460SO-1GI
Gigabyte GF GTX460 1GB GDDR5 PCIE atbilst šādi modeļi:
GV-N460OC-1GI
GV-N460OC2-1GI
GV-N460SO-1GI <--- iesaku šo
Club 3D GF GTX460 1GB GDDR5 PCIE, attiecīgi:
CGNX-X46024
CGNX-X46024O
Un par dzesēm tu toč neesi kompetents spriest, cik nu tam vispār ir nozīme.
Diagnoze: taurs
Rēķinu 18.00
Rekvizītus jautāt Notepad redkolēģijai. Atkārtota konsultācija nav nepieciešama.
pamatoti
Nu Wuuškin! Esmu tevī vīlies! Pat tad, kad tev beidzot ir iespēja patiešām pamatoti
Un? Neredzu problēmu, priekš savas cenas produkts ir pat pārāk labs.
Un tas Club 3D (par 145 Ls ROFL ROFL ROFL) , man izraisa velmi iet uz vietējo dator bodi un lamāties. Tas pats ar mani notiek iedzirdot zīmolu MSI.
Ļaunākais murgs, HP portatīvais, MSI videokarte un Asrock mātesplate, pēc šī teikuma man uzreiz gribas kādām iesist… Jāiet ārstēties 😀
Preses relīzes