Steidzami! POrtatiiva izveele!

Sākumlapa Forumi Hardware Pārējās Hardware lietas Steidzami! POrtatiiva izveele!

Tiek skatīts 6 ierakstu – 1 līdz 6 (no 6 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
    dimensija
    Participant

Tātad, esmu nobriedusi laptop pirksanai. Tikai es neko daudz nesajēdzu šajās lietās. varat palīdzēt man izvēlēties. Tā kā esmu meitene, tad man laptop izskats arii interesee, bet nu, kas laciitim vederaa arii 😛

Kursh labak no shiem? Vai abi apmeram vienadi? Man vajadzigs darbam ar MW, Excel, nu un kaadu speeli arii uzspeelet.

ASUS X53BY-SX042D LED+2GB

Procesors: E-350 1.6 GHz

Operatīvā atmiņa, GB: 4

Cietais disks GB: 320

Diskdzinis DVD Super Multi DL

Video karte AMD Radeon HD 6470M 1024 MB

Operētājsistēma DOS

DELL Inspiron N5040 Red (DI5040624640LINERAR)

Pieejams:sarkans vai melns

Procesors: P6200 2.13GHz

Operatīvā atmiņa, GB: 4

Cietais disks GB: 640

Diskdzinis DVD-RW

Video karte Intel GMA HD up to 1GB

Operētājsistēma Linux

Paldies !!

dimensija
    Participant

Manuprāt, ka labāk ir 1. , bet otrais ir sarkans (inlove) 😀

Chr1s
    Participant

Es gan nezinu ko meitenes spēlē, bet uz pirmā varēs vairāk. Otrajam uz pusi lielāks cietais disks, nezinu, kā tev bet man ar 320 nepietiktu. Š…em vēl vērā, ka komplektā nenāk Windows, vajadzēs pirkt atsevišķi, vai arī lūgt kādam, lai uzliek nelicenzēto.

Dibens Kāpurķēde
    Participant

Dell šajā gadījumā ir ~2 līdz 2.5 reizes jaudīgāks. Asus toties būs labāka baterija un video karte.

Attiecīgi, ja datoru turēsi uz galda, mājās un 3D spēles nespēlē, tad ņem DELL. Ja gribi staipīt apkārt un dažreiz pamēģināt kādu 3D (kas tā pat visdrīzāk bremzēs), tad ņem ASUS 🙂

krisbuk
    Participant

Es ieteiktu otro!

usins
    Participant

Asusam tas ka laba vga stāv iekšā. būs tev visi 4gb ram un vga sava atmina. dell būs integrētā intel, kura izmantos RAM savai atmiņai, tātad nebūs pilni 4GB. bet es iesaku paskatīties emachines, par 280ls varu dabūt ar core-i3

Tiek skatīts 6 ierakstu – 1 līdz 6 (no 6 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā