Stīvens Sinofskis blogo par Windows 8

Sākumlapa Forumi Notepad.lv IT ziņas Stīvens Sinofskis blogo par Windows 8

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 12 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
    samurajs
    Participant

«Windows 8 izmainīs priekšstatus par Windows» – tā savu vēršanos pie programmnodrošinājuma izstrādātājiem sāk “Windows šefs” Stīvens Sinofskis. Pie tam šoreiz nav domāts izskaust Windows 7 no tirgus, bet tieši otrādi – to papildināt. Ja mums mājās ir kaut kas, uz kā vēl negriežas Windows, tad tam būs uz tā griezties. Tas ir mērķēts uz Windows 8 spēju darboties arī uz ARM procesoriem, atbalstīt ļoti plašu displeja izšķirtspēju spektru utml.

Kas attiecas uz programmām, draiveriem, dzelžu atbalstu – šeit no Microsoft konsekventi sola panākt, lai viss, kas darbojās ar Windows 7, bez jebkādām izmaiņām darbotos arī uz Windows 8. Vismaz programmētājiem galva nesāpēs, un arī lietotājiem nenāksies meklēt kādus unikālus draiverus.

“Š odien divi no 3 datoriem ir mobilās ierīces: laptopi, netbuki, planšetes utml. Katram PC ir bezvadu sakari. Ekrānu izmēri variē no mazāk kā 10 collām līdz milzīgām multiekrānu HD sistēmām. Datu apjomi pieauguši no MB līdz TB, un tie paši glabājas “mākonī”.

Un tagad vēl skārienjutīgo tālruņu parādīšanās piespieda mūs kardināli mainīt skatupunktu. Lielajam vairumam lietotāju dators ir tikai programmas un saziņas iespēja, pati operētājsistēma un dati viņus neinteresē. Š īs radikālās izmaiņas tad arī piespieda mūs ieviest izmaiņas Windows sistēmā, no procesoriem līdz mijiedarbības paņēmieniem,” tā Sinofskis.

Jāatzīst, ka Sinofska aktīvā rīcība neļauj mums pašiem sekot līdz Windows 8 attīstības procesam. Jau pašā sākumā viņš apsolīja atlaist no darba katru, kurš mēģinās nopludināt izstrādes buildus. Un esot arī atlaistie, tāpēc noplūst vienīgi vecas, neaktuālas kompilācijas. Atliek cerēt, ka tuvākajos mēnešos varēsim testēt publisko betu – iespējams jau septembrī.

[img]https://notepad.lv/userpix/28_440_a18bd_1.jpg[/img]

Sinofska blogs

Ralfie
    Participant

Man vienīgajam ir aizdomas, ka iznākot arm pielāgotajam w8 , parādīsies beidzot iespēja pilnvērtīgi darbināt visus m$ produktus *nix vidē?

nevertell
    Participant

Jā, tev vienīgajam :>

Creep
    Participant

Kad būs dēls, laikam jāsauc būs par stīvu. Visus lielos vīrus IT lauciņā sauc par stīviem, cik skatos.

Joks.

Kon
    Participant

Tuvojās tas brīdis, kad galda datori sāks izzust no mūsu mājokļiem ar teju momentānu ātrumu.

akms47
    Participant

Vai man vienīgajam nerāda KoЯn parakstā ielikto bildi? Es redzu tikai lielu tukšu rāmi.

Plutons
    Participant

nop.man arīrāda tikai rāmi ar tukšu vidu

daGrevis
    Participant

Labs! Domāju, ka tā arī darīšu. 🙂

msh
    Participant

Ceru ka tavs uzvārds ir Gulbis 😀 😀 😀

msh
    Participant

Ko tu pīpē? Galddatori no mājām izzudīs tikai izzūdot pašām mājām, nu, piemēram, ja pasaule ies bojā 🙂 😀 Savādāk vēl vienīgi ja ražotāji apvienotos kartelī un izdomātu ka ar pokēm ir par maz, jāpiespiež arī pārējie pirkt dārgus sūdus un pārtrauktu ražot galddatorus un to komponentes – tas ir vienīgais variants. Savādāk vēl var vienīgi izmainīties nedaudz proporcija un procenti, bet situācija paliks tāda, kāda tā ir – bagātas pokes pirks vārgas un dārgas tabletes, porķiku slimības slimnieki pirks porķikus, bet tie, kas grib sērfot netā par saprātīgu cenu vai arī izbaudīt spēles uz max, vienmēr izvēlēsies galddatorus 🙂 Pēdējo variantu pat porķiks nespēs aizvietot. Nekādīgi. Parādi porķiku, kurā varētu ielikt dzesi, kas spētu izkliedēt kādus 300w siltuma vai vairāk 😀

Kon
    Participant

Nakuj spēlēm datoru, ja ir konsoles?

Nakuj man sistēmbloku turēt zem/uz galda, ja tā iekšas var tikt iebūvētas monitorā .. klaviatūrā utt.

Nakuj man vsp turēt mājas datoru, kuru nevaru paņemt sev līdzi, kad vajag 😀

To, ka Tev mamuts visu laiku būs mājas es zinu, pareģojumi bija vērsti attiecībā uz mainstream.

Kon
    Participant

ša sakopšu visu .. neesmu vainīgs, ka Latvija ir tik kruta valsts, ka pat tās userbari pazūd 😀

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 12 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā

Vai vēlies saņemt jaunumus no Notepad.lv?