Sākumlapa › Forumi › Notepad.lv › IT ziņas › Stīvens Sinofskis blogo par Windows 8
griezties
Kas attiecas uz programmām, draiveriem, dzelžu
“Š odien divi no 3 datoriem ir mobilās ierīces: laptopi, netbuki, planšetes utml. Katram PC ir bezvadu sakari. Ekrānu izmēri variē no mazāk kā 10 collām līdz milzīgām multiekrānu HD sistēmām. Datu apjomi pieauguši no MB līdz TB, un tie paši glabājas “mākonī”.
Un tagad vēl skārienjutīgo tālruņu parādīšanās piespieda mūs kardināli mainīt skatupunktu. Lielajam vairumam lietotāju dators ir tikai programmas un saziņas iespēja, pati operētājsistēma un dati viņus neinteresē. Š īs radikālās izmaiņas tad arī piespieda mūs ieviest izmaiņas Windows sistēmā, no procesoriem līdz mijiedarbības paņēmieniem,” tā Sinofskis.
Jāatzīst, ka Sinofska aktīvā rīcība neļauj mums pašiem sekot līdz Windows 8 attīstības procesam. Jau pašā sākumā viņš apsolīja atlaist no darba katru, kurš mēģinās nopludināt izstrādes buildus
Joks.
Nakuj man sistēmbloku turēt zem/uz galda, ja tā iekšas var tikt iebūvētas monitorā .. klaviatūrā utt.
Nakuj man vsp turēt mājas datoru, kuru nevaru paņemt sev līdzi, kad vajag 😀
To, ka Tev mamuts visu laiku būs mājas es zinu, pareģojumi bija vērsti attiecībā uz mainstream.