Sākumlapa › Forumi › Notepad.lv › IT ziņas › Stīvs Džobs jūnija beigās būs ierindā
Acīmredzot ārstēšana bijusi sekmīga, un pēc rehabilitācijas kursa biznesmenis varēs turpināt darba gaitas.
o labais, ar jaunaam aknaam cita shanceeshana 😀
Piedod, bet tu gan esi stulbenis. Atradis arī par ko jokot.
Mani gan interese kādas izmaiņas ir notikšas apple akciju cenās. Jo, kad viņš saslima, to vērtība manāmi nokrita. Diez tagad cena celsies? Un ko Stīvs teiks par MAC book cenu pazeminājumu? Viņs tak teica, ka par tādu cenu nevar uztaisīt datoru. 😀
Vai tad jaunie macbook maksā mazāk par 500$? (Ja nemaldos, tad tieši tā bija summa, ko minēja bravūrīgais Apple stūrmanis).
Mani gan interese kādas izmaiņas ir notikšas apple akciju cenās. Jo, kad viņš saslima, to vērtība manāmi nokrita. Diez tagad cena celsies? Un ko Stīvs teiks par MAC book cenu pazeminājumu? Viņs tak teica, ka par tādu cenu nevar uztaisīt datoru. 😀
Vai tad jaunie macbook maksā mazāk par 500$? (Ja nemaldos, tad tieši tā bija summa, ko minēja bravūrīgais Apple stūrmanis).
ko tu piipee? Savu muuzhu tik leeti nevienu mac’u nedabuusi. leetaakais ir $999
Otrkārt, es nesmēķēju. Atvainojos, ka nedaudz pārķēru par tām cenām. Bet tiešām būs jāpameklē Apple akciju cenu izmaiņas.
ko tu piipee? Savu muuzhu tik leeti nevienu mac’u nedabuusi. leetaakais ir $999
Ko tu pats pīpē. Pirmkārt, izskatās, ka neesi sapratis manu komentāru. Otrkārt, nav arī saprotams, kuram ir adresēts tavs rakstījums.
Par tēmu – cik es atceros, pirms daudziem gadiem viņam takš uzstādīja nāves diagnozi un NYT tika publicēts pat nekrologs! Bet tomēr – svaigs kā gurķītis 🙂
Bet par tēmu – to cik tas gurķītis ir svaigs mēs nevaram zināt, jo redzam S.Dž tikai oficiālās uzstāšanās reizēs. Varbūt tu viņu pazīsti tuvāk un tāpēc tā vari teikt?
Preses relīzes