Stīvs Džobs jūnija beigās būs ierindā

Sākumlapa Forumi Notepad.lv IT ziņas Stīvs Džobs jūnija beigās būs ierindā

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 10 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
    samurajs
    Participant

[imgl]https://notepad.lv/userpix/28_presentlikestevejobs_1.jpg[/imgl]Apple vadītājs 54- gadīgais Stīvs Džobss pēc smagas slimības jūnija beigās gatavojas atsākt darba pienākumu pildīšanu kompānijā. Pirms diviem mēnešiem viņam tika pārstādītas aknas, kas savukārt bija sekas aizkuņģa dziedzera vēzim, ko Džobss ārstēja pirms pāris gadiem. Zināms, ka šis vēža paveids bieži veido metastāzes aknās.

Acīmredzot ārstēšana bijusi sekmīga, un pēc rehabilitācijas kursa biznesmenis varēs turpināt darba gaitas.

[img]https://notepad.lv/userpix/28_128231_1.jpg[/img]

Avots

QueenZ
    Participant

o labais, ar jaunaam aknaam cita shanceeshana 😀

Eudoxus
    Participant

QueenZ wrote:

o labais, ar jaunaam aknaam cita shanceeshana 😀

Piedod, bet tu gan esi stulbenis. Atradis arī par ko jokot.

usins
    Participant

Mani gan interese kādas izmaiņas ir notikšas apple akciju cenās. Jo, kad viņš saslima, to vērtība manāmi nokrita. Diez tagad cena celsies? Un ko Stīvs teiks par MAC book cenu pazeminājumu? Viņs tak teica, ka par tādu cenu nevar uztaisīt datoru. 😀

Eudoxus
    Participant

usins wrote:

Mani gan interese kādas izmaiņas ir notikšas apple akciju cenās. Jo, kad viņš saslima, to vērtība manāmi nokrita. Diez tagad cena celsies? Un ko Stīvs teiks par MAC book cenu pazeminājumu? Viņs tak teica, ka par tādu cenu nevar uztaisīt datoru. 😀

Vai tad jaunie macbook maksā mazāk par 500$? (Ja nemaldos, tad tieši tā bija summa, ko minēja bravūrīgais Apple stūrmanis).

QueenZ
    Participant

Eudoxus wrote:

usins wrote:

Vai tad jaunie macbook maksā mazāk par 500$? (Ja nemaldos, tad tieši tā bija summa, ko minēja bravūrīgais Apple stūrmanis).

ko tu piipee? Savu muuzhu tik leeti nevienu mac’u nedabuusi. leetaakais ir $999

usins
    Participant

Pirmkārt- iepriekšējo postu necitē. Nākošreiz koriģēšu komentāru.

Otrkārt, es nesmēķēju. Atvainojos, ka nedaudz pārķēru par tām cenām. Bet tiešām būs jāpameklē Apple akciju cenu izmaiņas.

Eudoxus
    Participant

QueenZ wrote:

Eudoxus wrote:

usins wrote:

ko tu piipee? Savu muuzhu tik leeti nevienu mac’u nedabuusi. leetaakais ir $999

Ko tu pats pīpē. Pirmkārt, izskatās, ka neesi sapratis manu komentāru. Otrkārt, nav arī saprotams, kuram ir adresēts tavs rakstījums.

Jaunzems
    Participant

Beidziet citēt viens otru!! 2/3 no jūsu komentāriem sastāv no citāta! :mod:

Par tēmu – cik es atceros, pirms daudziem gadiem viņam takš uzstādīja nāves diagnozi un NYT tika publicēts pat nekrologs! Bet tomēr – svaigs kā gurķītis 🙂

Eudoxus
    Participant

Piedod, bet tajos gadījumos, kad uzskatīsim par vajadzību, tad arī citēsim vien otru.

Bet par tēmu – to cik tas gurķītis ir svaigs mēs nevaram zināt, jo redzam S.Dž tikai oficiālās uzstāšanās reizēs. Varbūt tu viņu pazīsti tuvāk un tāpēc tā vari teikt?

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 10 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā